English

Překvapený Slováček o milence Gelemové: Flek na Hradě mi zatajila!

Ani povedená hra na saxofon neudělala Felixi Slováčkovi (77) takovou radost, jako když mu jeho milenka Lucie Gelemová (37) oznámila, že bude mít flek na Pražském hradě. „Vůbec jsem to netušil,” řekl muzikant Blesku.

More from Blesk.cz / Celebrity

Apr 22

Lucie Gelemová po rozchodu s Felixem Slováčkem: Své přednosti vystavila v Thajsku!

Blesk.cz / Celebrity

Poměrně turbulentní životní období má za sebou výtvarnice Lucie Gelemová, která byla roky oficiální milenkou hudebníka Felixe Slováčka (78). Jejich vztah se rozpadl a nevydrželo ani jejich přátelství. Od událostí posledních měsíců si Lucie…

Mar 30

Felix Slováček a Dáda Patrasová definitivně spolu: Rodinnou vilu opravovali rok!

Blesk.cz / Celebrity

Plní úkoly, které si stanovil. V době covidu nebyl coby saxofonista a kapelník svého bigbandu Felix Slováček (78) zcela vytížen, a tak se vrhl na rekonstrukci vinohradské vily, do které se loni nastěhoval zpátky ke své manželce Dádě…

Jan 2

Felix Slováček a Dáda Patrasová: První polibek po 7 letech! Stará láska nerezaví?

Blesk.cz

Dlouhých sedm let trvalo, než se manželé Felix Slováček (78) a Dáda Patrasová (65) opět veřejně políbili. Teď ta chvíle nastala!

Dec 18

Lucie Gelemová otevřeně: Pravda o 7 letech se ženatým Slováčkem

Blesk.cz / Celebrity

Přestřelka mezi expartnery začala zostra a ještě přitvrzuje. Podle Felixe Slováčka (78) se Lucie Gelemová (38) chová jako »štětka«, ona o něm zase řekla, že má psychické problémy. Přiznala také, že vztah s ním nebyl žádný med. Co všechno…

Oct 11

Felix Slováček (78) zkolaboval v přítomnosti exmilenky Lucie Gelemové: Dádě zatajil, že leží na JIP!

Blesk.cz / Celebrity

O tom, že Felix Slováček (78) skončil na JIP Neurologického oddělení Nemocnice Písek, věděla jeho exmilenka i všechny tři děti René (44), Anička (26) i Felix ,ml. (38). Jenom manželka Dáda Patrasová (65) žila v nevědomosti.

May 31

Felix Slováček a Dáda Patrasová: S bratry Štaidlovými je pojily nemovitosti a sex!

Blesk.cz / Celebrity

Měli pro sebe tajná jména! Ladislav Štaidl (†75) říkal svému saxofonistovi Felixi Slováčkovi (78) Dymla. A ten zase svému kapelníkovi Mičlmen. Spojovalo je nejen hraní v doprovodné kapele Karla Gotta (†80), ale také nemovitosti, a dokonce…

Mar 17

Umělkyně Lucie Gelemová za hranicí vkusu? Další podivná fotka s Felixem Slováčkem!

Blesk.cz / Celebrity

Že by se výtvarnice Lucie Gelemová (37) inspirovala u své milostné rivalky Dagmar Patrasové (62)? Podobně jako někdejší královna dětských srdcí, která zásobuje Instagram bizarními videi a selfíčky „od Vita“, nyní nahrála Gelemová na…

Nov 13

Partnerka Felixe Slováčka (75) Lucie Gelemová (35): Pravda o našem vztahu!

Blesk.cz / Celebrity

Veřejnost ji vnímá především jako milenku Felixe Slováčka. Lucie Gelemová je také úspěšnou malířkou. Jaká byla její cesta za vysněným povoláním, jaká je sama Lucie a proč se dosud nechtěla vyjadřovat ke vztahu s o čtyřicet let starším…

Oct 13

Přítelkyně Felixe Slováčka Lucie Gelemová: Vrhla se na politiku!

Blesk.cz / Celebrity

Objektem uměleckého zájmu své přítelkyně není jen Felix Slováček (75), ale také politické osobnosti. Lucie Gelemová (35) naposledy namalovala obraz bývalého slovenského premiéra Roberta Fica (54).

Oct 13

Zamilovaný Felix Slováček (75): Operace z lásky ke Gelemové

Blesk.cz / Celebrity

Láska dělá divy! Dříve byl Felix Slováček (75) slepý jako patrona a stěží v dálce rozeznával nejen svou manželku Dádu Patrasovou (62), ale i milenku Lucii Gelemovou (35). Jenže už mu přestalo vyhovovat vídat svou lásku jen v mlze, a…

May 29

Narozeninový koncert Felixe Slováčka: Milenka Gelemová zářila, manželka Patrasová nepřišla

Blesk.cz / Celebrity

Angažovala se do přípravy narozeninového koncertu a vybrala, koho zvát a koho ne. Přítelkyně oslavence Felixe Slováčka (75) Lucie Gelemová (35) si přivedla na oslavu své kamarádky, zato hudebníkova manželka Dáda Patrasová (62) se neukázala.

Feb 14

Patrasová o Slováčkovi: Kromě Gelemové má ještě milenku na Slovensku!

Blesk.cz / Celebrity

Měl by víc dbát na své zdraví! To si myslí herečka a zpěvačka Dáda Patrasová (61) o svém manželovi Felixu Slováčkovi (74), který ji před časem vyměnil za milenku Lucii Gelemovou. A co víc? Podle Dády Gelemová není jedinou ženou, se kterou…

Dec 27

Patrasová na Štědrý večer bez Felixe: Večeřel u milenky Gelemové!

Blesk.cz / Celebrity

Jak si Anička Slováčková (22) přála, strávila Štědrý den celá rodina pohromadě. Jen večer se odpojil Felix Slováček (74) a odjel za Lucií Gelemovou (34) a jeho manželka Dáda Patrasová (61) tak zůstala u večeře sama s dětmi a vnoučaty.

Nov 11

Dáda Patrasová a Felix Slováček: Na Štědrý den jdou od sebe!

Blesk.cz

Tak je to jasné! Felix Slováček (73) chce letošní Vánoce prožít s milenkou Lucií Gelemovou (33)! Přiznali to během malování perníčků pod Pražským hradem. A Blesk byl u toho!

Oct 11

Dádo, tohle nečti! Slováček o Gelemové po letech zapírání: Miluju ji! A teď miminko?

Blesk.cz

Poprvé se veřejně vyznal ze svých citů! Vztah Felixe Slováčka (73) a Lucie Gelemové (33) už trvá dva roky a i přes nepřízeň okolí a hlavně manželky Dády Patrasové (60) se nikdy nerozešli.

Aug 16

Dáda Patrasová je podruhé babičkou: Felix Slováček ml. má zase syna!

Blesk.cz / Celebrity

Dáda Patrasová (60) může oslavovat. Narodil se jí totiž už v pořadí druhý vnouček. Michaela Zemánková (35), partnerka Felixe Slováčka ml. (32), porodila chlapečka.

Jan 27

Patrasová se Slováčkem zrušili rozvod a Dáda si vyšla v kožichu od Felixe za 125 tisíc!

Blesk.cz

Tři měsíce po žádosti o rozvod se poprvé dotýkali jeden druhého. Dáda Patrasová (59) přišla zavěšená do Felixe Slováčka (72) na galavečer na ruskou ambasádu. Přijeli i odjeli spolu!

Jan 26

Dáda Patrasová a Felix Slováček: Nečekaný tah jen pár hodin před rozvodem!

Blesk.cz

Za pět minut dvanáct! Přesně 24 hodin před rozvodem dostali Dáda Patrasová (59) a Felix Slováček (72) rozum. Podle informací Blesku společně podepsali žádost o odklad rozvodového stání!

Jul 14

Dáda Patrasová a nevěrný Felix Slováček: Strávili spolu víkend, ale…

Blesk.cz / Celebrity

Klid zbraním dali na chvíli Dáda Patrasová (59) a Felix Slováček (72). Manželé, rozhádaní kvůli muzikantově nevěře, prožili společný víkend s dětmi a vnoučkem.

Jun 28

Dáda Patrasová a Felix Slováček: Boj o milionový majetek

Blesk.cz / Celebrity

Za 35 společných let nashromáždili majetek za desítky milionů. Teď čeká Dádu Patrasovou (59) a Felixe Slováčka (72) válka o peníze.