English

Bočanová po boku fešného chlapa! Přiznala, co spolu mají

Blesk.cz / Celebrity

Znají se 30 let, a tak slovo dalo slovo. Herečka Mahulena Bočanová (53) s kamarádem z mládí Romanem Klímkem si plácli a rozjeli kurz, který má lidi naučit grilovat.

More from Blesk.cz / Celebrity

May 5

Herečka Petra Nesvačilová (36) po letech přiznala chlapa! Ale Mádl se neovládl... Co vzkázal?

Už nějakou dobu se herečka a režisérka Petra Nesvačilová (36) netají tím, že má vztah, ale svého milého odhalila až v první májový den. Vášnivý polibek nenechal nikoho na pochybách, tedy až na herce Jirku Mádla (35).

Apr 13

Mahulena Bočanová otevřeně přiznala, co jí dost vydělává: Hraní to ale překvapivě není!

Blesk.cz / Celebrity

Málokdy se baví o penězích, ale pro jednou udělala výjimku a nelze než s ní souhlasit. Herečka Mahulena Bočanová (55) je odmala velmi obsazovanou herečkou, ale to není hlavní živnost, která ji živí.

Oct 31

Mahulena Bočanová si pořádně zavařila: Řekla, jakého chce chlapa... A spustila se lavina!

Blesk.cz / Celebrity

Mahulena Bočanová (54) v talk show 7 pádů Honzy Dědka promluvila o mužích, prozradila, proč je zase sama a jakého muže právě hledá… Na mladíčky už není, ideální by byl prý vrstevník. Jenže netušila, co se v dalších dnech strhne!

Oct 27

Mahulena Bočanová (54) už nechce »zajíčky«: Hledám chlapa nad 55 let!

Blesk.cz / Celebrity

Z minulých vztahů se poučila! Mahulena Bočanová (54) už za žádnou cenu nechce mladšího partnera. Ve svých požadavcích dost polevila - chlapa hledá pořád, teď nad 55 let.

Nov 12

Mahulena Bočanová už má doma Vánoce: Jsem cvok, ale miluju to!

Blesk.cz / Celebrity

Ještě není ani půlka listopadu a Mahulena Bočanová (53) už začala s vánoční výzdobou svého domu. Běžně má pět vánočních stromečků, tak snad to letos překoná.

Oct 26

Mahulena Bočanová má obavy o vlastní duševní zdraví! Co provedla?

Blesk.cz / Celebrity

Sice se u toho usmívala, silné slovíčko se ale Mahulena Bočanová (53) pronést nebála. A to směrem sama k sobě, když herečka přiznala obavu o svůj intelekt. A na vině je situace, kterou dobře zná kdekdo.

Sep 19

Bočanová po boku fešného chlapa! Přiznala, co spolu mají

Blesk.cz / Celebrity

Znají se 30 let, a tak slovo dalo slovo. Herečka Mahulena Bočanová (53) s kamarádem z mládí Romanem Klímkem si plácli a rozjeli kurz, který má lidi naučit grilovat.

Jul 16

O 10 kilo těžší Mahulena Bočanová: Místo diety šla na liposukci! Opět je v tom chlap

Blesk.cz / Celebrity

Už je jasné, proč se na posledních fotkách Mahulena Bočanová (53) schovává za své kamarády. V karanténě totiž přibrala 10 kilogramů! Neustálá péče o dceru Marinu (19), která tři měsíce nechodila do školy a ona nepracovala, jí znemožnila…

Jan 6

Dvakrát rozvedená Mahulena Bočanová: Šok ze třetí svatby!

Že by se Mahuleně Bočanové (52) zachtělo bílých šatů a v roce 2020 opět stanout před oltářem? Byť má herečka za sebou dvě nevydařená manželství, na muže rozhodně nezanevřela a romantičku v sobě taky zcela nepotlačila.

Mar 2

Herečka Mahulena Bočanová se brání: Nejsem štětka!

Krásná herečka Mahulena Bočanová (51), která svým zjevem vzdoruje času, se pochlubila na instagramu rajcovní fotkou v síťovaných punčocháčích a zdůraznila, že i když to tak vypadá, ona rozhodně lehkou ženou není. I když ji může svým oděním…

Jan 11

Mahulena Bočanová na unikátních fotkách: Krásná a divoká, shodují se kolegyně

Blesk.cz / Celebrity

Tenkrát holčička, dneska dámička, okomentoval černobílé snímky Mahuleny Bočanové (51) jeden z jejích fanoušků. Herečka totiž zalovila v archivu a vytáhla na světlo fotky, kdy jí bylo sladkých sedmnáct.

Dec 4

Mahulena Bočanová o druhé nemoci dcery Márinky: Je to jen o smíření

Krásná herečka Mahulena Bočanová (51) rozhodně nemá na růžích ustláno. Jako matka – samoživitelka se stará o dceru Márinku (17), která už od narození trpí lehčí formou autismu. S nástupem puberty se u dívky navíc objevila epilepsie...

Oct 18

Mahulena Bočanová přiznala psychické potíže kvůli alkoholu! A ostatním dává radu...

Blesk.cz / Celebrity

Ráda si dala bublinky nebo kvalitní víno, ale s tím je navždy konec. Herečka Mahulena Bočanová (51) už pět měsíců nepije alkohol a tvrdí, že je to navždy. Nejenom, že má daleko víc energie, ale i se jí zlepšila psychika.

Sep 24

Mahulena Bočanová přiznala plastiku: Už to bylo nutné, tvrdí

Blesk.cz / Celebrity

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (51) poprvé přiznala plastickou operaci v obličeji. Měla neustále unavené oči, tak se na radu kamarádky odebrala na kliniku estetické medicíny.

Dec 23

Mahulena Bočanová má pět vánočních stromků! Miluji kýče

Blesk.cz

Herečka Mahulena Bočanová (50) o sobě tvrdí, že je vánočkář. Je totiž nejkrásnějšími svátky roku posedlá. Nemá jeden stromek v obýváku, jako většina, ale hned pět po celém domě a před ním.

Dec 20

Sexy herečka Mottlová přiznala: K Vánocům chci chlapa!

Blesk.cz / Celebrity

Zatímco někteří z nás ještě dolaďují vánoční přípravy, případně běhají po obchodech a shání poslední dárky, herečka a zpěvačka Bára Mottlová (31) už si může založit ruce do klína. Všechno má nachystané, ale něco jí doma přece jen schází.…

Feb 17

Mahulena Bočanová: Rozchod s pracháčem! V padesáti je potřeba upřímnost

Blesk.cz / Celebrity

Opět sama! Láska Mahuleny Bočanové (49) s movitým podnikatelem Karlem Janebou (49) vzala za své. Chyběla zamilovanost.

Oct 19

Mahulena Bočanová přiznala chlapa! Tvoří už rok pár s tímhle holohlavým fešákem?

Blesk.cz / Celebrity

Posledním oficiálním partnerem Mahuleny Bočanové (49) byl exotický tanečník Jonas Santana (27). Od té doby se na veřejnosti objevuje s kamarádkou nebo s dcerou Márinkou (15). Ale v poslední době je po jejím boku často viděn holohlavý muž.

Sep 16

Bočanová v obležení dvou fešáků: Mahuleno, toho vyššího se drž!

Blesk.cz / Celebrity

Už je to velmi dlouho, co se kolem Mahuleny Bočanové (49) motalo tolik mužů. Teď je v obležení hned dvou. A podle jejího uculeného výrazu to vypadá, že mezi ní a vyšším vousatým fešákem přeskočila jiskra.

Feb 5

Mahulena Bočanová totálně bez peněz: Účetní ji obrala o milion!

Blesk.cz

Naletěla podvodnici! Mahulena Bočanová (48) přišla nejmíň o milion korun. Falešná účetní si prý nechala všechny její honoráře posílat na svůj účet.