English

Z posledního vystoupení Hany Maciuchové (†75) mrazí: Už nejsem pánem svého času! Loučila se?

Blesk.cz

V době, kdy Hana Maciuchová (†75) poprvé bojovala s rakovinou, otevřeně o tom mluvila, ovšem po návratu zákeřné choroby mlčela až do poslední chvíle. Ovšem jisté ukazatele toho, že byla nemocná, se v posledním roce přece jen objevovaly……

More from Blesk.cz

Apr 1

Poslední fotky Hany Maciuchové: Úsměvy do poslední chvíle!

Až více než 3 roky po smrti Hany Maciuchové (†75) zveřejnila zpěvačka Dáša Zazvůrková (44) její poslední pracovní fotografie. Herečka má na nich šedivé vlasy a přesto, že bojovala s druhým atakem rakoviny, snažila se usmívat.

May 24

Zemřela zpěvačka Tina Turnerová (†83)! Po dlouhé nemoci

Blesk.cz / Celebrity

Tak to je velká rána! Zemřela americko-švýcarská zpěvačka Tina Turnerová (†83), charakteristická svým chraplavým hlasem.

Apr 21

Zemřel známý český televizní kuchař: Ve 37 letech podlehl dlouhé nemoci

Blesk.cz

Nečekaný skon českého šéfkuchaře Radka Jakubce (†37) přišel jen pár dní před jeho 38. narozeninami. Diváci ho mohli znát z kulinářského pořadu Kolotoč v kuchyni na TV Barrandov. Jeho smrt potvrdil herec Radek Kuchař (44).

Dec 3

Nedožité 76. narozeniny Hany Maciuchové (†75): Jak to vypadalo na jejím hrobě?!

Rodina a fanoušci na ni nezapomněli. Hana Maciuchová (†75) sní věčný sen na hřbitově v městské části Olomouce zvané Chválkovice a je vidět, že její hrob je s láskou opečovávaný. Hvězda seriálu Ulice zůstává stále v srdcích diváků.

Mar 13

Osudová láska Hany Maciuchové (†75) a Jiřího Adamíry (†67): Po 28 letech konečně spolu!

Blesk.cz / Celebrity

Už jsou po 28 letech zase spolu! Ale zatím jen díky fotografii. Na hrobě Jiřího Adamíry (†67) na Vyšehradě se totiž v minulých dnech objevil zasklený černobílý snímek jeho životní lásky, nedávno zemřelé Hany Maciuchové (†75).

Feb 1

Tajemství zesnulé Hany Maciuchové (†75): Odmítnutá láska! S kým jí to nevyšlo?

Její životní láskou byl herec Jiří Adamíra (†67), ale málokdo ví, že se Haně Maciuchové (†75) svého času velmi dvořil moderátor a bavič Petr Novotný (73), také rodák z Olomouce. Až na polibky na jevišti ale mezi nimi nikdy nic nebylo.

Jan 26

Hana Maciuchová (†75) zemřela 28 let po Adamírovi (†67): Nikdy si neodpustila životní chybu

Blesk.cz / Celebrity

Už jsou spolu. Hana Maciuchová (†75), jejíž smrt oznámila rodina, byla životní láskou herce Jiřího Adamíry (†67), oblíbeného herce známého třeba ze seriálů Panoptikum města pražského nebo Chalupáři. Ti dva se ale nikdy nevzali. Přestože…

Jan 26

Hana Maciuchová (†75) zemřela! Hejlovou z Ulice zabila rakovina

Blesk.cz

Krásná Anče z Krkonošských pohádek či oblíbená Miriam Hejlová z nekonečné Ulice - tak si budeme navždy pamatovat herečku Hanu Maciuchovou (†75), která v úterý podlehla dlouhé nemoci.

Mar 18

Nepříjemné překvapení Hany Maciuchové: Divadlo ji připravilo o cenu!

Blesk.cz / Celebrity

Hana Maciuchová (73) v Divadle na Vinohradech od loňského května září v černé komedii Harold a Maude, a právě za tuto roli ji chtěly stovky příznivců přední pražské scény nominovat na cenu vinohradského diváka August. Vedení ale najednou…

Oct 5

Herečka Hana Maciuchová po rakovině: Přišla o milovaného tatínka!

Pochovala tatínka! Až s několikatýdenním zpožděním Hana Maciuchová (71) oznámila, že její otec Josef Maciuch (†97) podlehl vážné nemoci.

Mar 20

Rakovina Hany Maciuchové: Neměla jsem žádné problémy, prozradila ji intuice

Blesk.cz / Celebrity

Se stejnou chorobou bojovala i její maminka a stejně jako ona i Hana Maciuchová (71) nad rakovinou prsu vítězí. Varuje ovšem ostatní ženy, aby nepodceňovaly prevenci. Sama totiž žádné příznaky neměla.

Dec 9

Nešťastná herečka Hana Maciuchová: Po rakovině opět trpí!

Herečce Haně Maciuchové (71) byla diagnostikována rakovina prsu. V těžkých chvílích jí pomáhala myšlenka, že si opět stoupne na prkna Divadla na Vinohradech a bude bavit diváky. Po léčbě však přišla krutá rána...

Sep 13

Herečka Hana Maciuchová má nejtěžší chvíle za sebou! Po rakovině vypadá skvěle

Blesk.cz / Celebrity

Hana Maciuchová (70) prožívala začátkem tohoto roku těžké období. Byla jí diagnostikovaná rakovina prsu. V nejhorších chvílích života musela dokonce zanechat své herecké kariéry. Bojovala však statečně a nyní vypadá skvěle.

Mar 15

Boj Hany Maciuchové s rakovinou: Teď plánuje zásadní krok!

Blesk.cz / Celebrity

Úspěšně poráží rakovinu! Důkazem toho je, že už si Hana Maciuchová (70) naplánovala návrat do práce. „V květnu chce hrát,“ řekl Blesku ředitel pražského Divadla Ungelt Milan Hein (69).

Mar 12

Poslední fotky Hany Maciuchové před operací nádoru: Tady už věděla, že má rakovinu!

Blesk.cz / Celebrity

Pohublá a vystresovaná, přesto snažící se usmívat! Tak vypadala Hana Maciuchová (70) na poslední veřejné akci před operací nádoru.

Mar 5

První výsledky Hany Maciuchové po operaci: Poráží rakovinu!

Blesk.cz

Dobrou zprávu před víkendem dostala Hana Maciuchová (70), která od začátku února bojuje s rakovinou. Podle všeho nad zákeřnou nemocí vítězí!

Feb 26

Boj Hany Maciuchové s rakovinou: Odmítla chemoterapie a šla na operaci! Jak dopadla?

Blesk.cz

V léčbě Hany Maciuchové (70), která od ledna bojuje s rakovinou, nastal zvrat! Herečka se rozhodla, že nebude pokračovat v chemoterapii a zvolila jinou formu léčby. Sama to potvrdila Blesku.

Feb 15

Vzkaz herečky Hany Maciuchové: S rakovinou chci bojovat intimně! Držte mi palce…

Blesk.cz

Jakmile se objevila zpráva, že Hana Maciuchová (70) bojuje s rakovinou, začaly herečce přicházet stovky dopisů a vzkazů se slovy podpory. Bývalou hvězdu seriálu Ulice teď čeká první série chemoterapií, před kterou svým fanouškům poslala…

Feb 12

Herečka Hana Maciuchová bojuje s rakovinou: Strach z první chemoterapie!

Blesk.cz

Herečka Hana Maciuchová (70) má rakovinu. Tato smutná zpráva, kterou v pátek zveřejnil deník Blesk, obletěla během pár hodin Česko i Slovensko. Bývalá hvězda Ulice tuto zprávu našemu deníku sama potvrdila. A prý je připravena bojovat.

May 15

Ve věku 89 let zemřel král blues: B. B. King podlehl dlouhé nemoci

www.blesk.cz

Ve věku 89 let zemřel americký kytarista, zpěvák a skladatel B.B. King, považovaný za krále blues. Podle agentury AP zemřel v Las Vegas, kde v poslední době žil. Riley B. King, jak zní jeho skutečné jméno, byl v poslední době vážně nemocný…