English

To se grafikovi vymklo... Modelce vyrobil omylem obří prs!

Blesk.cz

Prodejce dámského prádla Lounge Underwear doplatil na svoji snahu ukázat zblízka výšivky na podprsence. Zvětšený detail totiž grafik nešikovně umístil přímo na modelku a miliony lidí na instagramu se teď smějí tomu, co vypadá jako obří…

More from Blesk.cz

Jan 30

Modelka Tereza Budková: Nový rok v osamění!

Blesk.cz / Celebrity

Říká se, že sedmý rok je ve vztahu krizový, ale to neplatí u Terezy Budkové (33) a hokejového brankáře Ondřeje Pavelce (36). I když příchod nového roku nepřívítali společně...

Dec 2

Modelka Sklenaříková po rozvodu: Exotické polibky!

Dlouhonohá blondýnka Adriana Sklenaříková (52) se letos po osmi letech rozvedla s manželem Aramem. Se zámožným byznysmenem z Maroka má dceru Ninu (5). Nyní prasklo, že modelka má nového chlapa!

Feb 1

Modelka Gisele Bündchenová: Zrádný obleček!

Nové snímky brazilské modelky Gisele Bündchenové (42) jsou víc než sexy. Kráska se před objektiv postavila ve fialovém oblečku, se kterým měla dost práce. V rozkroku byl totiž příliš tenký a naopak výstřih zase příliš volný.

Apr 29

Obézní modelka přiznala: Bojuji s anorexií!

Blesk.cz / Celebrity

XXL modelka Tess Hollidayová (36) před časem šokovala fanoušky, když přiznala, že jí byla diagnostikována anorexie. Na svém instagramu se nyní svěřila, že s nemocí stále svádí drsný boj! Hollidayová je přitom známá svou korpulentní…

Sep 6

Vignerová po měsíci v Barceloně: Jako o modelku o mě nebyl zájem

Na začátku července Aneta Vignerová (30) odletěla na zkušenou do Barcelony. Měsíc obcházela agentury, castingy a nic. Brzy si uvědomila, že ve Španělsku jako modelka nemá šanci, tak se vrátila zpátky domů.

Jun 22

Modelka Eliška Bučková: Holka pro všechno!

Blesk.cz / Celebrity

Sexy křivky z ní dělají horké zboží. Na focení si navíc překvapivě vystačí sama. Zatímco kolem jejích kolegyň běhá armáda kadeřníků a vizážistů, Eliška Bučková (28) otevírá kosmetický kufřík sama.

Jun 6

Modelka Tereza Jelínková: Říkali jí Prdelinko

Žije v Los Angeles a daří se jí. Modelka Tereza Jelínková (28) si zahrála v reklamě, kterou režíroval Paolo Sorrentino (46) spolu s hercem Clivem Owenem (52). Teď byla na skok v Česku a... Nebrala si servítky!

May 25

Modelka Katie Price vystavila na odiv své zjizvené „melouny“

Blesk.cz / Celebrity

Na obrovských prsou postavila britská modelka Katie Price (37) kariéru. A nijak se netají tím, že si je nechala už nejméně sedmkrát chirurgicky vylepšit.

May 18

Modelka Veronika Chmelířová: Lituje svatby, sžírají ji výčitky!

Blesk.cz / Celebrity

Svatba je velkým dnem pro každou ženu. Modelka Veronika Chmelířová (29) má pět let po svatbě a sžírají ji výčitky. Kdyby totiž mohla svůj svatební den opakovat, udělala by všechno úplně jinak.

May 5

Vévodkyně Kate jako modelka: Obsadila obálku prestižního magazínu

Blesk.cz

Na obálce nového čísla módního časopisu Vogue je poprvé fotografie vévodkyně Kate, manželky britského následníka trůnu prince Williama. Červnové číslo, které podle agentury Reuters jde dnes do prodeje, se věnuje 100. výročí vzniku britské…

Apr 3

Modelka (†20) spáchala sebevraždu: Nahá vyskočila z okna!

Blesk.cz

Mladá Gulay Bursali (†20) měla před sebou dobře našlápnutou kariéru modelky a studia na univerzitě. Její život ale ukončila sebevražda. Aby unikla hromadnému znásilnění, raději se zabila skokem z okna!

Mar 20

Krásná modelka se upálila: Trpěla depresemi z nedostatku práce

Blesk.cz / Celebrity

Deprese z věku a z ubýtku práce. Přesně na toto doplatila kazašská modelka Irina Livshun (†31). Byla na tom psychicky tak špatně, že si vzala život tím nejhorším způsobem. Vylila na sebe kanystr benzinu a upálila se.

Mar 4

Fitness modelka v očekávání: Ukázala svůj těhotenský „pupek“!

Chontel Duncanová (29), australská fitness modelka a trenérka, se normálně chlubí svým dokonale vysportovaným tělíčkem. Teď k tomu přidává ještě těhotenské bříško.

Feb 5

Bolí mě za krkem, stěžovala si modelka. Sexy modelka dostala mrtvici

Blesk.cz

Byla neuvěřitelně sexy, mladá, a co je nejhorší, zůstala po ní sedmiletá dcera Mia. Modelka z Playboye Katie May (†34) si dlouho stěžovala na problémy s krkem. Dokonce se s nimi léčila. Nakonec se jí ucpala krční tepna a dostala mrtvici.

Jan 4

Hokejista Hudler míří do chomoutu: Zásnuby s modelkou Chymčákovou!

Jejich dcerka Anna Josefina tento týden oslaví první narozeniny, nejvyšší čas se vzít. Hokejista Jiří Hudler (31) stihl požádat svoji partnerku Hanu Chymčákovou (29) o ruku ještě před koncem roku!

Dec 27

Na Vánoce byli Vágner a Bučková spolu! Ulovil rybář modelku?

Blesk.cz

Vánoce jsou svátky, které lidé tráví se svými nejbližšími. A jak to tak vypadá, pro modelku Elišku Bučkovou je jedním z nejbližších proslavený rybář Jakub Vágner. Oba se znají již dlouho a jsou dobrými přáteli. Nebo že by na Vánoce…

Dec 16

Ještě modelka, nebo už Rambo? Bučková si v Amazonii zakrývá bradavky kajmanem!

Blesk.cz

Takhle odvážnou jsme Elišku Bučkovou (26) ještě neviděli. Katolička v divoké Amazonii odhodila veškeré zábrany, ponořila se do řeky a nechala se vyfotit nahá s nebezpečným kajmanem na ramenou. Právě jeho nohy zakrývaly její bradavky.

Dec 14

Měla jsem trojku s Justinem Bieberem, chlubí se sexy modelka

Blesk.cz / Celebrity

Byla to známost na jednu noc a dělit se o něj musela ještě s další ženou, ale přesto se tím chlubí. Sexy britská modelka Laura Carter (30) zřejmě prahne po pozornosti, ať už bude jakákoliv. Do světa totiž vykřikuje, že měla trojku s…

Sep 26

Verešová by se měla bát: Mladá modelka vypadá jako ona a také je Andrea!

Blesk.cz / Celebrity

Andrea Verešová by se měla mít na pozoru. Přestože má v 35 letech pořád figuru k nakousnutí, na přehlídková mola se dere dívka, která jako by jí z oka vypadla a navíc je o 16 let mladší.

Sep 21

Muslimská modelka se oběsila, rodiče ji nutili do svatby

Blesk.cz

Byla mladá, krásná a moc dobře to věděla. Muslimka Nadia Menaz (†24) se proto i přes nelibost rodičů rozhodla pracovat jako modelka. Rodiče jí přesto nedali pokoj a nutili si vzít muže, kterého nemilovala. I když už byla vdaná. Nadia byla…