English

Alena Šeredová (43) v Itálii se sestrou Eliškou (32): Je to mladší kopie!

Blesk.cz / Celebrity

Alena Šeredová (43) žije léta v Itálii, ale na svoji českou rodinu rozhodně nezanevřela. A ona na ni také ne. Na jih za ní dorazila sestra Eliška (32), která s modelkou stejné geny rozhodně nezapře.

More from Blesk.cz / Celebrity

Aug 22

Zasnoubená Alena Šeredová (42): Po svatbě s miliardářem má v jedné věci jasno!

Blesk.cz / Celebrity

Česká kráska žijící v Itálii Alena Šeredová (42) si vždy přála idylickou rodinku, ale první manželství s fotbalistou Gianluigim Buffonem (44) skončilo rozvodem. Před několika dny řekla ANO miliardáři Alessandrovi Nasimu (48), který ji…

Aug 19

Alena Šeredová prozradila: Kdy bude svatba s miliardářem!

Blesk.cz / Celebrity

Po zásnubách na řeckém ostrově Mykonos čelí česká kráska Alena Šeredová (44) v Itálii pořád stejné otázce: Kdy se tedy staneš ženou Alessandra Nasiho (48)?

Aug 8

Alena Šeredová a miliardář Alessandro Nasi: Konečně zasnoubená! - Blesk.cz

Alena Šeredová a miliardář Alessandro Nasi: Konečně zasnoubená! Blesk.cz; Alena Šeredová a Alessandro Nasi se zasnoubili iDNES.cz; Bude svatba! Alena Šeredová řekla „ano“ italskému miliardáři, se kterým má dvouletou dceru Vivien Super.cz;…

Jun 1

Alena Šeredová s miliardářem na Capri: Romantická svatba na schodech a družička Vivienne (2)!

Česká kráska Alena Šeredová (44), v Itálii přezdívaná jako grande Alena, jde ze svatby do svatby. Před několika dny trojnásobná maminka se svým miliardářem Alessandrem Nasim (48) byli zachyceni v Benátkách při romantické procházce ve…

Apr 9

Alena Šeredová se svou princezničkou na nákupech v italském Turíně: Malá velká parádnice!

Holčičí den si udělala Alena Šeredová (44) s dcerkou Vivienne, která v květnu oslaví už druhé narozeniny. Je vidět, že už teď má v malé princezně parťačku. Dlouhé nákupy zvládá s přehledem a poslušně ťape vedle maminky!

Sep 25

Alena Šeredová (43) v Itálii se sestrou Eliškou (32): Je to mladší kopie!

Blesk.cz / Celebrity

Alena Šeredová (43) žije léta v Itálii, ale na svoji českou rodinu rozhodně nezanevřela. A ona na ni také ne. Na jih za ní dorazila sestra Eliška (32), která s modelkou stejné geny rozhodně nezapře.

Aug 6

Alena Šeredová si uměla vybrat: Její miliardář má tělo samý sval!

Česká modelka žijící v Itálii Alena Šeredová (43) má doma pěkného fešáka. Miliardář Alessandro Nasi (47) na dovolené ukázal své svalnaté tělo, které zoceluje plaváním a výšlapy do hor.

Jul 20

Alena Šeredová: Luxusní překvapení pro jejího miliardáře!

Blesk.cz / Celebrity

Česká modelka žijící v Itálii Alena Šeredová (43) pro svého milovaného partnera Alessandra Nasiho připravila k jeho 48. narozeninách skvělé překvapení. Na pár dní ho "unesla" do luxusního resortu na Sardinii.

Apr 24

Alena Šeredová si v Itálii žije jako královna: Dřez i kohoutky má ze zlata!

Blesk.cz

Kdepak v bavlnce, ve zlatě si žije! Z domova Aleny Šeredové (42) v italském Turíně zrak přechází. A to česká modelka dala do paláce, kde žije s partnerem, dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim (46), nahlédnout jen zčásti.

Aug 3

Alena Šeredová (42) dva měsíce po porodu v plavkách: Dovádění s Vivienne i miliardářem!

Alena Šeredová (42) je nesmírně starostlivá matka a nedovolí, aby se její princezničce cokoliv stalo. Na dovolené u moře v Toskánsku musela chránit malou Vivienne před živly i nepozornými lidmi, a tak si bezstarostného opalování moc…

Jun 18

Alena Šeredová (42) připravuje pokoj malé Vivinky: Jemnost pro dceru miliardáře!

Blesk.cz / Celebrity

Trojnásobná maminka Alena Šeredová (42) měla během těhotenství tolik starostí, že nestihla připravit své dcerce Vivienne Charlotte pokojíček snů. Do práce s vymalováním a zařizováním se pustila až teď, téměř měsíc po jejím narození. Jak…

May 13

Italský miliardář a dýdžej se raduje: V 52 letech opět tátou! Dítě čeká s krásnou modelkou (25)

Blesk.cz / Celebrity

Italský playboy, miliardář a potetovaný dýdžej Gianluca Vacchi (52) a jeho krásná modelka Sharon Fonsecaová (25) na Den matek oznámili, že čekají první přírůstek.

Apr 27

Alena Šeredová měsíc před porodem: Dojemná fotka s miliardářem a odhalené bříško!

Blesk.cz / Celebrity

Už v červnu porodí Alena Šeredová (42) svému miliardářskému partnerovi Alessandrovi Nasimu (45) jejich prvního společného potomka. A jak je z fotek vidět, rodiče se na miminko už moc těší.

Jan 29

Alena Šeredová (41) je se svým miliardářem těhotná! První fotky bříška!

Blesk.cz / Celebrity

Modelka Alena Šeredová (41) se rozhodla mít nový život s již druhým osudovým mužem se vším všudy. S miliardářem Alessandrem Nasim (45) zakládá po pěti letech vztahu vlastní společnou rodinu!

Mar 21

Z Prahy až do náručí italského miliardáře! Šeredová slaví 40 a její příběh je jako z filmu

Blesk.cz / Celebrity

Všechno nejlepší! Modelka Alena Šeredová slaví narozeniny, a to rovnou kulaté! I když na to vůbec nevypadá, je jí už 40 let. Co všechno za svůj život kráska stihla prožít a čím si prošla?

Oct 16

Alena Šeredová vyvrátila zprávy o rozvodu s Buffonem i vlastní zásnuby

Blesk.cz / Celebrity

Když se známá kráska pochlubí fotkou, na níž ji za ruku drží její milý a na prstě se jí leskne úchvatný a drahý prsten, logicky to nahrává spekulacím o chystaném sňatku. Nedávno takový snímek zveřejnila i modelka Alena Šeredová (39), která…

Apr 3

Alena Šeredová přiznala: Nevařím, maminka mi vždy naplní mrazák krabičkami

Česká modelka žijící v Itálii Alena Šeredová (39) je sice matkou dvou synů, ale v kuchyni stále vládne její maminka. Když mrazák zeje prázdnotou, tak je paní Šeredová povolána do Itálie.

Mar 30

Alena Šeredová poprvé o „těhotenství“ s miliardářem: Všechno je jinak!

Blesk.cz

Na konci roku 2015 Itálií otřásla zpráva, že jejich grande Alena je těhotná s miliardářem Alessandrem Nasim! Modelku Alenu Šeredovou (39) prozradilo vypouklé bříško v upnutém triku, když hrála tenis.

Oct 21

Modelka Alena Šeredová v kuchyni: Nemůžu jíst skoro nic!

Blesk.cz / Celebrity

Krásná modelka Alena Šeredová (38) se v jídle hlídá a nemůže si vybírat. Tentokrát ale zavítala do kuchyně a začala vařit...

Feb 21

Znovu zamilovaná Alena Šeredová: Pochlubila se milencem!

www.blesk.cz

Svou lásku přestali skrývat! Alena Šeredová (36) a dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi (40) vyrazili na hory a modelka se dokonce pochlubila společnou fotkou.