English

Modelka Kateřina Sokolová se odhalila v novém kalendáři: Sexy ze všech stran!

Blesk.cz

Těžko věřit, že kvůli vzniku takhle žhavého kalendáře Kateřina Sokolová (32) mrzla. Zahalila se pouze do spodního prádla a polonahá pózovala před objektivem. Prsa zakryla jen dlaněmi a předvedla, proč je stále vyhledávanou modelkou.

More from Blesk.cz

Feb 6

Miss Sokolová: Těhotná s miliardářem! Prozradila pohlaví miminka

Velká gratulace! Bývalá královna krásy z roku 2007 Kateřina Sokolová (34) je poprvé těhotná. Miminko čeká s přítelem, zámožným podnikatelem Martinem Wichterlem (58).

Jan 25

Modelka Kateřina Sokolová se pyšní novým účesem: Po letech zásadní změna!

Blesk.cz / Celebrity

Změna je život, a tak se modelka Kateřina Sokolová (34) chlubí novou image. Miss České republiky 2007 podstoupila sice drobnou, ale přesto zásadní změnu svého účesu: po dlouhých letech si nechala ostříhat ofinku.

Mar 6

Misska Kateřina Sokolová s novým chlapem! Zámožný podnikatel ze slavné rodiny

Nevěsta na útěku? Modelka Kateřina Sokolová (33) už odložila dva zásnubní prstýnky, a tak mnohé napadlo, že se jí před oltář moc nechce. Na Českého lva ale přišla v doprovodu nového partnera, podnikatele Martina Wichterleho (57)!

Apr 7

Miss Kateřina Sokolová o autistickém bratrovi: Náročná péče! Pomáhají i dvě asistentky

Miss Kateřina Sokolová (33) velmi otevřeně mluví o svém čtrnáctiletém bratrovi Ráďovi, který je nízkofunkční autista, který nemluví a potřebuje neustálou péči. O mladšího bratra se stará táta, ale je to čím dál náročnější a aby se vůbec…

Dec 4

Modelka Kateřina Sokolová se odhalila v novém kalendáři: Sexy ze všech stran!

Blesk.cz

Těžko věřit, že kvůli vzniku takhle žhavého kalendáře Kateřina Sokolová (32) mrzla. Zahalila se pouze do spodního prádla a polonahá pózovala před objektivem. Prsa zakryla jen dlaněmi a předvedla, proč je stále vyhledávanou modelkou.

Oct 14

Modelka Kateřina Sokolová v proklatě sexy kalendáři: Striptýz pro dobrou věc!

Blesk.cz / Celebrity

Sice odsouvá modeling na druhou kolej, ale když jde o podporu dobré věci, neváhá Kateřina Sokolová (32) odhodit svršky a nafotit smyslné snímky jen ve spodním prádle nebo v krajkovém body.

Sep 2

Miss Katka Sokolová po návratu k partnerovi: Romantické zásnuby! A diamantový prsten

Potřebovali si projít ještě jinými vztahy, aby zjistili, že k sobě skutečně patří. Řeč je o modelce Kateřině Sokolové (32), kterou požádal o ruku její partner a politik Michal Valenta.

Feb 6

Misska Sokolová se vrátila k exmilenci? Nyní řekla, jak to je!

V roce 2014 se Kateřina Sokolová (30) rozešla se zlatníkem Robertem Hájkem (51). Oba zkusili jiné náruče a mnohé nyní překvapili, když před několika dny odletěli společně na dovolenou do Thajska. Jsou zase spolu?

Nov 20

Radikální proměna Miss Sokolové: Z dlouhovlasé brunetky je blond kluk!

Blesk.cz / Celebrity

Modelka Kateřina Sokolová (30) patřila vždy k těm vzácným kráskám, jejichž dlouhá kštice je přírodním úkazem, nikoliv výsledkem umělého nastavení cizích vlasů. Teď ale překvapila změnou, po které je k nepoznání!

Jul 19

Těhotná Tereza Voříšková se tajně vdala! Nechybělo mnoho a ANO řekla bratrovi svého manžela!

Blesk.cz / Celebrity

ANO řekla těhotná herečka Tereza Voříšková (30) svému příteli a otci miminka, které nosí pod srdcem, Matyáši Rambovi (27). Tajnou veselku popsala půvabná brunetka na sociální síti. Něžná slova dojetí, ale i vtipné momenty dostaly do kolen…

Sep 12

Miss Kateřina Sokolová překvapila: Zásnuby s bohatým milencem!

Blesk.cz / Celebrity

Má za sebou několik dlouhodobých vztahů, ale nikdo to dál než ke společnému bydlení nedošlo. Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (29) se před několika dny zasnoubila s přítelem, bohatým podnikatelem Pavlem Kyllarem!

Jul 21

Miss Kateřina Sokolová o svém autistickém bratrovi: Opustila ho matka!

Blesk.cz / Celebrity

Když se u bratra Kateřiny Sokolové (29) Radovana (10) přišlo na to, že je nízkofunkční autista, opustila ho matka. A tak veškerá péče spadla na jeho otce. A zřejmě to i dohnalo Katku, aby založila nadační fond, jež pomáhá autistickým dětem.

Jul 6

„Sestry a bratři, nazdar!“ Sokolové se rozloučili s Prahou, velkolepými obrazci oslavili vznik ČSR

www.blesk.cz

V pražském Edenu dnes druhým programem hromadných skladeb oficiálně skončil XVI. všesokolský slet. Připomněl mimo jiné 100 let od založení Československa. Hromadnými skladbami, kterých se účastnilo 15 000 cvičenců, ve čtvrtek a dnes…

Dec 7

Miss Sokolová o autistickém bráškovi: Má záchvaty a ubližuje si!

Blesk.cz

Vyhrála soutěž krásy, díky modelingu cestuje po celém světě a nemá nouzi ani o přízeň bohatých mužů. Ovšem Kateřina Sokolová (28) nezapomíná ani na svou rodinu a zejména na svého brášku Radovana (10), který trpí autismem. Nejenže se s ním…

Aug 25

PRVNÍ FOTO! Miss Sokolová na dovolené s bohatým milencem

Blesk.cz / Celebrity

Nejkrásnější žena roku 2008 Kateřina Sokolová (28) vyrazila se svým novým přítelem, zámožným podnikatelem Pavlem Kyllarem na dovolenou. Na italském ostrově Elba, odkud pochází kuchař Emanuel Ridi, si užívají, co to jde.

Jul 20

Miss Sokolová má nového chlapa?! Randí s bohatým podnikatelem!

Blesk.cz / Celebrity

Po rozchodu s Michalem Valentou se kolem Miss roku 2007 Kateřiny Sokolové (28) objevuje nový muž! Má se jednat o zámožného podnikatele Pavla Kyllara, parťáka Simona Štekla z obchodu s luxusními vozy!

Oct 14

Krásná misska mizí za velkou louži! Kateřina Sokolová odlétá do USA

Blesk.cz / Celebrity

Pořádný kus odvahy si ukousla Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (27). Jen co jí přijde pracovní vízum, tak se na dva měsíce stěhuje na Miami. Chtěla by tam coby modelka prorazit.

Sep 6

Miss Kateřina Sokolová zase randí: Tentokrát s ženatým politikem!

Miss ČR z roku 2006 Kateřina Sokolová (27) je opět zadaná. Po podnikatelích se po jejím boku začal objevovat komunální politik Prahy 1 Michal Valenta (37). Nic by na tom nebylo divného, kdyby nebyl ženatý a otcem dvou synů Jana a Michala.

Jul 17

Miroslav Etzler promluvil o bratrovi: Naše kontakty jsou sporadické!

Blesk.cz / Celebrity

Herec Miroslav Etzler (51) měl ve svém životě dva vzory. Jedním z nich byl jeho otec, který předčasně podlehl rakovině tlustého střeva, a druhým jeho starší bratr. S tím však dnes nemá úplně ideální vztahy.

Sep 24

Miss Kateřina Sokolová prý randí s Majkem Spiritem! Modelka nám řekla pravdu

Blesk.cz / Celebrity

Miss ČR 2009 Kateřina Sokolová (26), která se nedávno rozešla se surfařem Robim, má milostné pletky se slovenským rapperem majkem Spiritem (31). Dvojice to prý dala dohromady začátkem září na afterparty po soutěži mladých modelek Elite…