English

Zahajovací ceremoniál letošní Eurovize: Mimozemšťané, piráti a erotické dusno!

Blesk.cz / Celebrity

V italském Turíně se uskutečnil zahajovací ceremoniál letošního ročníku hudební soutěže Eurovize. Aby soutěžící zaujali, vsadili jak na svůj sex-appeal, tak na co největší porci extravagance!

More from Blesk.cz / Celebrity

May 14

Třaskavé finále Eurovize: Jak dopadla česká dívčí skupina Vesna?

Blesk.cz / Celebrity

V anglickém Liverpoolu se včera konal 67. ročník písňové soutěže Eurovize. Finále se zúčastnila i česká dívčí skupina Vesna, která postoupila z úterního semifinálového večera. A ani ve finále si nevedla špatně!

May 10

Česká skupina Vesna: Postup do finále Eurovize!

Blesk.cz / Celebrity

Česká dívčí skupina Vesna se dostala mezi deset postupujících interpretů z prvního semifinále písňové soutěže Eurovize. V sobotním finále se se skladbou My Sister's Crown utká se zástupci dalších 25 zemí. Společně s Českem postoupili mimo…

May 14

Dominika Hašková postoupila do finále Eurovize: Vzkaz od slavného táty!

Blesk.cz / Celebrity

V semifinále Eurovize šla Dominika Hašková (27) se svou kapelou We Are Domi na řadu až jako poslední ze všech – a uspěla! V dnešním velkém finále v italském Turíně bude zpívat jako první (ČT2 přenáší od 21:00 h)!

May 13

Česká vyslankyně na Eurovizi Dominika Hašková postupuje do finále!

Blesk.cz / Celebrity

Reprezentanti Česka Dominika Hašková (27) a její skupina We Are Domi museli včera na své vystoupení v Turíně v semifinále Velké ceny Eurovize počkat až do pozdních večerních hodin. Publiku se totiž představili jako poslední!

May 12

Dominika Hašková na Eurovizi: Šance na finále jsou vysoké!

Blesk.cz / Celebrity

Už dnes večer proběhne druhý semifinálový večer pěvecké soutěže Eurovision Song Contest 2022, do nějž byli zařazeni i zástupci Česka. Skupina We Are Domi v čele se zpěvačkou Dominikou Haškovou (27) vystoupí jako poslední ze všech!

Apr 3

Česká naděje Eurovize Albert Černý: Makáme! Žádnou šílenost a salta ale nečekejte

Skupina Lake Malawi v čele s muzikantem Albertem Černým (30) se v těchto dnech pilně připravuje na své životní vystoupení v Tel Avivu, kde 14. května proběhne velké semifinále Eurovize! Loni rok nás skvěle zastoupil zpěvák Mikolas Josef …

May 8

Mikolas Josef postoupil do finále Eurovize! Český zpěvák zabodoval na plné čáře

V prvním semifinále Eurovize, které se v úterý večer odehrálo v portugalské metropoli Lisabonu, se utkalo 19 účastníků z celého světa. Mezi nimi i nadějný český zpěvák Mikolas Josef (22), který měl podle sázkařů velkou šanci postoupit až…

Nov 28

Místo bikin burkiny: První muslimka postoupila do finále soutěže krásy

Blesk.cz / Celebrity

Americké muslimce Halimě Adenové (19) se podařilo probojovat do finále soutěže krásy Miss Minnesota, aniž se musela vysvléci do plavek či sundat hidžáb, který zakrývá vlasy a krk. Adenová je první, kdo něco takového dokázal.

Oct 26

Soutěž krásy Česká Miss v ohrožení: Finále bude, jen když padne Sparta!

Blesk.cz / Celebrity

Už za měsíc začnou první castingy na Českou Miss 2017, kterou před pár týdny koupili noví majitelé Česká miss 2007 Eva Čerešňáková (30) s partnerem Martinem Ditmarem (44). Ti představili zcela nový koncept, jenže dosud nemají nic potvrzené…

May 15

Gabriela Gunčíková: První slova po finále Eurovize

Blesk.cz / Celebrity

Skončila předposlední, nic si z toho ale nedělá. Skutečnost, že jako první dostala Česko do finále Eurovize už Gabriele Gunčíkové nikdo nevezme! A co si myslí o vítězce?

May 15

Gunčíková ve finále Eurovize totálně propadla: Ani bod od diváků! Sledovali jsme ONLINE

Blesk.cz

Česko se ocitlo díky Gabriele Gunčíkové ve finále Eurovize 2016 a Blesk byl s vámi u toho. Gabriela Gunčíková však nezískala hlasováním diváků z celé Evropy ani jeden bod, od porotců dostala alespoň 41 bodů. Vyhrála ukrajinská zpěvačka…

May 14

Gunčíková ve finále Eurovize: 10 jejích trumfů podle šéfa české poroty

Blesk.cz

A je to tady! Gabriela Gunčíková (22) večer zpívá za Česko ve finále prestižní Eurovize. Legendární moderátor a letošní předseda české odborné poroty Eurovize Miloš Skalka (68) sestavil pro Blesk 10 důvodů, proč by měla vyhrát.

May 13

Hvězda Eurovize Gabriela Gunčíková: Pohádala se a rozešla s manažerem!

Blesk.cz

Po účasti v SuperStar si vzal Gábinu Gunčíkovou pod křídla manažer slavných Lešek Wronka (55). Chtěl z ní udělat popovou hvězdičku, což se rockově založené Gábině nelíbilo. Práskla dveřmi a skoncovala s ním.

May 13

Gábino, ukaž jim, co umí české holky! Těchto 25 finalistů Eurovize musí Gunčíková porazit

Blesk.cz / Celebrity

Už v sobotu večer se Gabriela Gunčíková (22) utká s dalším 25 soutěžícími ve světové pěvecké soutěži Eurovision o vítězství. Podívejte, kdo všechno se dostal do Velkého finále.

May 13

Gabriela Gunčíková: Ve finále Eurovize zazpívá pro nemocnou maminku!

Blesk.cz

Zpěvačka Gabriela Gunčíková (22) by byla velmi ráda, kdy její rodiče byli u jejího obrovského úspěchu na Eurovizi. Ale bohužel s nimi bude jen v telefonickém spojení. Kvůli zdravotním problémům maminky nemohou absolvovat cestu letadlem.

May 11

Finalistka Eurovize Gabriela Gunčíková: Na úspěch je sama, rozešla se s přítelem!

Blesk.cz / Celebrity

Před několika lety byla druhá v SuperStar, od té doby na sobě extrémně zamakala, vyrazila za oceán a přidala se k hudební skupině Trans - Siberian Orchestra. Nyní jako historicky první zástupkyně České republiky postoupila do finále…

May 11

Česká hvězda Eurovize Gunčíková: Třenice s Ivanou Gottovou! Kvůli Karlovi!

Blesk.cz

Čerstvá finalistka hudební soutěže Eurovize Gábina Gunčíková (22) má pořádný škraloup u manželky nejslavnějšího českého zpěváka Karla Gotta (76) Ivany (40)! Kvůli čemu se pohádaly? Nebo spíš kvůli komu?

May 11

Chladná kráska Gunčíková ve finále Eurovize: Dar od táty a útěk do Ameriky!

Blesk.cz / Celebrity

To, že se chce hudbě věnovat, věděla Gabriela Gunčíková (22) už v pěti letech, kdy ji táta vzal na zkoušku se svou kapelou. Život jí ale změnila SuperStar a následné problémy s hlasivkami.

May 10

Gabriela Gunčíková postoupila do finále Eurovize! Jako první Češka v historii soutěže

Blesk.cz / Celebrity

O co se v minulosti marně snažila skupina Kabát, Tereza Kerndlová nebo Radek Banga, toho dosáhla Gabriela Gunčíková (22). Stala se historicky první českou zpěvačkou ve finále legendární soutěže Eurovision Song Contest!

Sep 16

Postoupila do finále taneční soutěže: Jana z Děčína ohromila USA!

Blesk.cz / Celebrity

Česká taneční škola slaví velký úspěch v zámoří. Jana Vaňková (23) z Děčína postoupila až do finále v USA masivně sledované televizní soutěže Takže ty si myslíš, že umíš tančit?, kde podlehla vítězné Gaby Diaz (19).