English

Noční můra Libora Boučka: Dům pod vodou a zásah hasičů!

Blesk.cz / Celebrity

Celé Česko v posledních dnech sužují silné deště a na ně navazující bouřky, po kterých má celá řada lidí své domovy pod vodou. Hasičské jednotky jednotlivých obcí a krajů se zkrátka nezastaví a nejinak tomu bylo i u oblíbeného moderátora…

More from Blesk.cz / Celebrity

Jan 22

Libor Bouček s manželkou: Poprvé ukázali třítýdenní dceru!

Blesk.cz / Celebrity

Na silvestra se Libor Bouček (43) stal podruhé otcem. Manželka Gabriela (32) za zvuku petard přivedla na svět holčičku Beatu. Rozkošným miminkem se bývalá modelka pochlubila na sociální síti.

Jan 16

Novopečený dvojnásobný otec Libor Bouček: Omluva porodnici!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátor Libor Bouček (43) se poslední den roku 2023 stal podruhé otcem. Manželka Gabriela (32) přivedla na svět dceru, které dali jméno Beata. A tak téměř dvouletý syn Albert dostal sestru.

Jan 3

Nejkrásnější Silvestr Libora Boučka: Raduje se z narození dcery!

Moderátor Libor Bouček (42) se toho nejkrásnějšího dárku nedočkal na Vánoce, ale na Silvestra! Jeho manželka Gabriela (32) nad ránem porodila dceru Beatu.

Aug 16

Libor Bouček čtyři roky v třetím chomoutu: Romantika, jakou svět neviděl!

Blesk.cz / Celebrity

Čtyři roky od svatby na Okoři a druhé dítě na cestě. To je momentální stav moderátora Libora Boučka (42) a jeho manželky Gabriely (31). K oslavě výročí vybral moderátor opravdu romantické místo.

Dec 9

Zraněný Libor Bouček: Rozsekl si čelo!

Zranění hlavy si přivodil také Libor Bouček (42). Máme rádi Česko proto bude dnes večer moderovat s flastrem na čele!

Nov 15

Moderátor Libor Bouček o smrti Žbirky i otcovství! A s Bohdalovou je dala dohromady husa

Blesk.cz / Celebrity

Má zdravé dítě, krásnou ženu, zajímavou práci. I když té je tolik, že by ji moderátor Libor Bouček (40) mohl rozdávat. Pro Blesk však promluvil hlavně o přátelích. O Jiřině Bohdalové, Jakubovi Prachařovi... Ale také o kamarádovi, o kterého…

Jun 13

Moderátor Libor Bouček poprvé s kočárkem: Co o něm řekla jeho manželka Gábina?

Blesk.cz / Celebrity

Pravidelné projížďky se synem Albertem (4 měsíce) v kočárku si užívá Libor Bouček (40). Na fotky s prvorozeným synem je skoupý, ale jeho manželka Gabriela (29) se ráda pochlubí.

May 3

Narozeniny Jiřiny Bohdalové (90) ve vysílání Blesk.cz! Co jí přáli Bouček, Zelenka a další?

Jiřina Bohdalová slaví devadesáté narozeniny! Ve Studiu Blesku jí gratulovala plejáda jejích kolegů a přátel z těch vůbec nejbližších! A přišla i sama oslavenkyně! Sledovali jste vysílání na webu Blesk.cz! Podívejte se na záznam všech…

Apr 15

Novopečený otec Libor Bouček: Alberta jsem zapil na „samotáře"!

Blesk.cz / Celebrity

Jsou to téměř dva měsíce, co Libor Bouček (40) přivítal na světě svého prvního potomka. S manželkou Gabrielou (29) sice u porodu byl, v rozhovoru pro BLESK tv MAGAZÍN ale přiznal, že po tom nijak netoužil.

Mar 4

»Voňavé štěstí« Libora Boučka: Manželka Gábina ukázala tvář novorozeného syna Alberta!

Dva týdny po narození syna Alberta se manželka Libora Boučka (40) Gabriela (29) pochlubila jeho tváří. Na první fotce, kterou oznámili jeho příchod na svět, byla totiž vidět jen ručička.

Feb 19

Čerstvý táta Libor Bouček: První slova o porodu syna a o pomoci statečné manželce!

Blesk.cz

Moderátor Libor Bouček (40) se v úterý večer stal poprvé otcem! I když v porodnicích panují přísná opatřeni kvůli koronavirové pandemii, tak u příchodu svého syna Alberta byl! Blesku popsal, co u porodu zažíval.

Jan 25

Moderátor Bouček (40) se stane otcem! Třetí manželka Gabriela (29) je už v 8. měsíci a Libor mluví o daru

Blesk.cz / Celebrity

Jak se říká, do třetice všeho dobrého i zlého. A v případě Libora Boučka (40) to platí dvojnásob. Po dvou nevydařených manželstvích našel štěstí v náruči missky Gabriely Bendové (29). Loni v srpnu oslavili roční výročí a k tomu dalšímu už…

Nov 12

Moderátor Libor Bouček o dopadu koronaviru: Ztratil jsem 70 % příjmů!

Blesk.cz / Celebrity

Řada českých celebrit v uplynulých měsících zlehčovala pandemii a veřejně shazovala vládní nařízení, která jim vzala práci. Libor Bouček (39) mezi ně ale rozhodně nepatří. Sám přitom kvůli koronaviru vydělává zlomek toho, co dřív!

Oct 10

S covidem bojující Libor Bouček: Slova o sobectví a směšném "JÁ, JÁ, JÁ"!

Blesk.cz / Celebrity

Populární moderátor Libor Bouček (39) už několik dní bojuje s nemocí covid-19 a už od počátku prostřednictvím svých vlivných sociálních sítí apeluje na spoluobčany, aby nemoc nepodceňovali. A nabádá k dodržování nařízení a zejména k…

Oct 7

Libor Bouček s manželkou bojují s covidem! Jde do tuhého, přiznal Blesku

Od pátku nebyl Libor Bouček (39) ve své kůži, ale nepřikládal tomu vážnější význam. Rýmu a bolest hlavy však v neděli doplnila horečka 38,4, a tak šel v pondělí na rychlotest. Ten byl pozitivní! Stejně tak i jeho manželky Gabriely (28).

Jan 30

Odhalení moderátora Libora Boučka: Dobrovolně se vzdal kšeftu za nehorázný balík!

Blesk.cz / Celebrity

Libor Bouček (39) se bezesporu řadí k české moderátorské špičce. I když si jen samotným moderováním vydělává více než slušně, mohl by na tom být ještě mnohem lépe. On ale tuhle možnost, kterou v dnešní době využívá kdejaká byť jen trochu…

Aug 17

První slova Libora Boučka o svatbě: Naznačuje těhotenství nevěsty?!

Blesk.cz / Celebrity

Sotva se oženil, už se spekuluje o tom, že se mu brzy narodí potomek. Moderátor Libor Bouček (38) měl v sobotu veselku a jeho vyjádření naznačilo možná víc, než sám chtěl. Skoro to totiž vypadá, že jeho novomanželka čeká miminko!

Aug 17

Libor Bouček se potřetí oženil! Dorazila i Bohdalová

Blesk.cz

Moderátor Libor Bouček (38) oslavil tento víkend již třetí svatbu v životě. Nejprve se oddal na Okoři a velkou oslavu nachystal v penzionu v Číčovicích, kam už se od rána sjížděly různé hvězdy!

Nov 26

Libor Bouček o Českém slavíku: Je vyloučené, že by si Gott nepřišel cenu převzít

Blesk.cz

Blíží se sobotní večer, kdy se ve Státní opeře budou předávat ocenění Český slavík. A uvádět ho nebude nikdo jiný než oblíbený moderátor Libor Bouček (34), který nepočítá s tím, že by si zlatého slavíka neodnesl Karel Gott (76). Jaký vztah…

Mar 24

Libor Bouček pod tlakem! Přiznal vztah s finalistkou Miss!

tv.blesk.cz

Dalším hostem talk show Markéty Reinischové byl Libor Bouček, který se už v sobotu vrátí za moderátorský pult České Miss. Markétě pod tlakem přiznal, že do jedné z minulých finalistek a je šťastně zamilovaný! Podívejte se na video!