English

Wolowitz z Teorie velkého třesku bude řešit vraždy

Novinky.cz / Kultura

Herec Simon Helberg alias Howard Wolowitz z Teorie velkého třesku získal roli v chystaném seriálu Poker Face.

More from Novinky.cz / Kultura

Aug 17

Penny z Teorie velkého třesku bude cestovat časem

Novinky.cz / Kultura

Kaley Cuocová, známá jako Penny ze seriálu Teorie velkého třesku, se v září představí v romantické komedii Meet Cute. Jejím protějškem bude Pete Davidson.

Jun 30

Wolowitz z Teorie velkého třesku bude řešit vraždy

Novinky.cz / Kultura

Herec Simon Helberg alias Howard Wolowitz z Teorie velkého třesku získal roli v chystaném seriálu Poker Face.

Jan 12

Sharon Stoneová se vrací jako matka představitelky Penny z Teorie velkého třesku

Novinky.cz / Kultura

Americká herečka Sharon Stoneová, superhvězda devadesátých let, už skoro upadla v zapomnění, ale stále pracuje. Vynoří se v druhé řadě série HBO Letuška, kde bude hrát matku Cassie (Kaley Cuocové), kterou proslavila role Penny z Teorie…

Jan 6

Amy z Teorie velkého třesku s novým seriálem neuspěla. Recenze jsou drsné

Call Me Kat je nový seriál Mayim Bialikové, která je známá po celém světě jako Amy, přítelkyně praštěného fyzika Sheldona Coopera z Teorie velkého třesku. Také proto jí dala společnost Fox šanci na vlastní sitcom, jenže recenze jsou dost…

Dec 30

Teorie velkého třesku odešla jako vítěz. Byla nejsledovanějším seriálem v Americe

Novinky.cz / Kultura

Teorie velkého třesku léta bavila inteligentním humorem celý svět. Po dvanácti letech se rozloučila a poslední sezóna se v Americe zapsala do dějin jako nejsledovanější hraný seriál roku.

Oct 1

Penny z Teorie velkého třesku má svůj seriál. Probudí se vedle mrtvoly

Herečka Kaley Cuocová, jež se proslavila rolí prostoduché blondýnky Penny, bude produkovat vlastní seriál The Flight Attendant (Letuška) pro HBO a současně v něm hrát.

Sep 20

Sheldon a Amy z Teorie velkého třesku se dali dohromady kvůli novému seriálu

Novinky.cz / Kultura

Herci Jim Parsons a Mayim Bialiková jsou známí jako excentrický vědec Sheldon Cooper a tak trochu podobná Amy z Teorie velkého třesku. Zjevně si sedli i ve skutečném životě, protože společně pracují na seriálu Carla.

May 2

Teorie velkého třesku je definitivně minulostí. Poslední scéna dotočena

Poslední scénu poslední řady kultovního seriálu Teorie velkého třesku dotočili ve studiu 25 v Burbanku, kde vznikaly i filmy Casablanca nebo Bonnie & Clyde a Blade Runner. Herci se pak definitivně rozešli domů - o 12 let starší a o desítky…

Mar 12

Teorie velkého třesku končí 16. května, Sheldon chystá seriál Special

Novinky.cz / Kultura

Poslední díl slavného seriálu Teorie velkého třesku bude odvysílán 16. května. Představitel Sheldona Jim Parsons se ale nudit nebude, už nějakou dobu pracuje na dalším projektu - seriálu Special.

Aug 24

Sheldon nepotvrdil, že Teorie velkého třesku končí kvůli němu

Novinky.cz / Kultura

Herec Jim Parsons (Sheldon) zveřejnil své prohlášení k ukončení seriálu poté, co byl obviněn, že Teorie velkého třesku končí jen proto, že v ní nechce hrát. Jeho slova to moc nepotvrzují.

Aug 23

Kultovní Teorie velkého třesku končí

Novinky.cz / Kultura

Kultovní seriál The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) skončí v roce 2019. Jeden z nejdéle natáčených hraných sitkomů se tak dožije 12 let. Poslední řada seriálu by se měla vysílat od září do května.

Mar 23

Sheldonův brácha. Teorie velkého třesku uvítá novou postavu

Novinky.cz / Kultura

Seriál Teorie velkého třesku uvítá novou postavu. Jerry O’Connell bude hrát George Coopera Jr., bratra ujetého fyzika Sheldona Coopera.

Feb 15

Netflix zrušil tvůrci Teorie velkého třesku komedii o marihuaně

Novinky.cz / Kultura

Disjointed, komediální seriál, který se točil kolem marihuany, byl na Netflixu poměrně rychle zrušen. Pro jeho spoluautora Chucka Lorra, který stál i za Teorií velkého třesku, je to nezvyklý neúspěch.

Jan 19

Teorie velkého třesku upadá, lidé sledují Mladého Sheldona

Novinky.cz / Kultura

Dekádu vládl americké televizi sitkom Teorie velkého třesku. Poslední dobou ale sledovanost pomalu padá, a ne bezdůvodně. Seriál už není tím, čím býval, a také se objevila svěží konkurence.

Dec 12

Nová DVD: Červená, Atomic Blonde: Bez lítosti, 7. série Hry o trůny či 10. série Teorie velkého třesku

Novinky.cz / Kultura

Olga Sommerová natočila dokument Červená o světově proslulé operní pěvkyni. V době studené války se odehrává krimi Atomic Blonde: Bez lítosti. Před Vánocemi vychází 7. série Hry o trůny i 10. série Teorie velkého třesku.

Sep 6

RECENZE: Rajesh z Teorie velkého třesku sepsal paměti

Anglický herec indického původu Kunal Nayyar, který se proslavil rolí astrofyzika Rajeshe Koothrappaliho v americkém sitcomu Teorie velkého třesku, sepsal knihu vzpomínek, přestože je mu pouhých šestatřicet let. V knize Můj přízvuk je…

Mar 3

Sheldon v novém seriálu. Mámu hraje dcera jeho matky z Teorie velkého třesku

Server TVLine potvrdil, že seriál, dějově předcházející Teorii velkého třesku, už je na spadnutí. Hlavní role podle serveru dostanou Iain Armitage (malý Sheldon) a Zoe Perryová (jeho maminka).

Feb 16

Sheldon z Teorie velkého třesku má mít vlastní film

Novinky.cz / Kultura

Seriál Teorie velkého třesku byl prodloužen o další dva roky a ve stadiu příprav je i televizní série Sheldon o výstředním fyzikovi Sheldonovi Cooperovi, uvedl server Deadline. Server IMDB navíc píše o filmu Sheldon.

Nov 24

Nová DVD: Teorie velkého třesku, Méďa 2, Dáma ve zlatém a Filmový dobrodruh Karel Zeman

Novinky.cz / Kultura

Tento týden vychází televizní seriál Teorie velkého třesku. Úspěšná komedie Méďa, která je navzdory názvu pro dospělé, má pokračování Méďa 2. Dáma ve zlatém vypráví skutečný příběh ženy, která se rozhodla dosáhnout spravedlnosti za každou…

Mar 2

Velký třesk nikdy nebyl, tvrdí nová studie

www.novinky.cz

Teplota i tlak byly nekonečné a měření času i délky bylo bezpředmětné. V takovém stavu se měl nacházet vesmír před Velkým třeskem, po kterém se kosmos začal formovat do dnešní podoby. Tuto hojně rozšířenou kosmologickou teorii, jež…