English

Škoda Kodiaq se může stát světovým autem roku 2017!

AutoRevue.cz 2 sources

V dubnu příštího roku dojde na autosalonu v New Yorku k vyhlášení světového Auta roku 2017. Mezi nominovanými vozy nechybí ani Škoda Kodiaq.

Prohlédněte si kandidáty na WCOTY 2017. Bude světovým autem kodiaq, nebo ateca?

Auto.cz

Mezi nominovanými auty v anketě WCOTY 2017 jsou vedle SUV z Kvasin také Audi Q5, Fiat 124 Spider nebo třeba Honda Civic.

Top Related Stories
37

Oct 6

Škoda Kodiaq se může stát světovým autem roku 2017!

V dubnu příštího roku dojde na autosalonu v New Yorku k vyhlášení světového Auta roku 2017. Mezi nominovanými vozy nechybí ani Škoda Kodiaq.

Oct 5

Kodiaq má kompletní ceník. Nejdražší je za milion a půl

iDNES.cz open event

Škoda právě spouští příjem objednávek na svůj nový model. První kusy dorazí za zákazníky v únoru příštího roku. Ceny startují na 678 tisících, nejdražší provedení s maximální možnou výbavou stojí přes 1,5 milionu.

Sep 29

Škoda chce do roku 2025 vstoupit na 18 nových trhů. Za letošní rok čeká rekordní výsledky

IHNED.cz open event

Za tento rok očekává Škoda rekordní počet prodaných vozů i rekordní finanční výsledky.

Sep 29

Škoda Kodiaq bude o něco dražší než Superb, začíná na 678 tisících

E15.cz open event

Cena nového velkého SUV Kodiaq od Škody Auto bude v České republice začínat na 677 900 korun. To je o 47 tisíc více, než je startovací cena vlajkové lodi značky Superb. Vyplývá to z informací, které dnes automobilka zveřejnila na světové…

Sep 28

Kodiaq i i30. Autosalon v Paříži slibuje přes 60 premiér

Mezinárodní autosalon v Paříži od čtvrtka nabídne více než 60 výstavních premiér sériových aut a přes dvě desítky konceptů. Mezi novinkami budou i Škoda Kodiaq, Hyundai i30 nebo Seat Ateca X-Perience vyráběné v Česku.

Sep 27

Škoda se chystá v roce 2017 do Jižní Koreje, kde teď VW nesmí prodávat

Novým trhem pro značku Škoda by se mohla už v příštím roce stát Jižní Korea, kde má její mateřský Volkswagen momentálně pozastavený prodej desítek svých modelů VW, Audi a Bentley kvůli aféře Dieselgate.

Sep 19

Škoda opět zvedla ceny Superbu, potěší ale milovníky nízké hmotnosti

AutoRoad.cz open event

Zatímco u SUV Yeti Škoda v minulém týdnu obohatila nabídku o speciální edici Trumf, Superb se dočkal redukce nabídky pohonných jednotek. Není to však jediná změna u vlajkové lodi okřídleného šípu. Došlo také k poměrně velkému zdražení.

Sep 15

Škoda vyrovnala v srpnu historicky nejlepší umístění v Evropě. Ztratila ale podíl na trhu

Zní to trochu paradoxně. Škoda Auto v srpnu skončila na devátém místě v evropském žebříčku nejprodávanějších značek nových aut, čímž vyrovnala historicky nejlepší měsíční umístění. Přesto se jí vlastně nedařilo, protože rostla méně než…