English

Nabíječka z Číny je nebezpečná, hrozí úraz proudem

Novinky.cz / Ekonomika 7 sources

Česká obchodní inspekce (ČOI) nařídila stáhnout z prodeje nabíječku na mobilní telefony. Čínský výrobek podle inspektorů představuje vysoké riziko úrazu elektrickým proudem. Informoval o tom v úterý mluvčí ČOI Jiří Fröhlich.

V Česku je další nebezpečná nabíječka mobilů, hrozí smrtelný zásah proudem

Česká obchodní inspekce (ČOI) zakázala kvůli vysokému riziku úrazu elektrickým proudem prodej nabíječky mobilních telefonů Premium Caliber PW-3IT a nařídila stažení čínského výrobku z trhu.

Pozor na další nebezpečnou nabíječku. Může zabíjet, varuje ČOI

Deník.cz / Ekonomika

Kontrola České obchodní inspekce (ČOI) odhalila na českém trhu další nabíječku, která může spotřebitele vystavit riziku závažného zranění či smrti. Pokud tedy vlastnítě zařízení s označením Premium Caliber PW-3IT, mějte se na pozoru. Hrozí…

Nabíječka hrozí elektrickým šokem. Inspektoři nařídili stažení čínského výrobku z trhu

Blesk.cz

Česká obchodní inspekce (ČOI) zakázala kvůli vysokému riziku úrazu elektrickým proudem prodej nabíječky mobilních telefonů Premium Caliber PW-3IT a nařídila stažení čínského výrobku z trhu. ČTK to dnes sdělil mluvčí inspekce Jiří Fröhlich.

Inspektoři odhalili nebezpečné nabíječky! Můžou i zabíjet

TN.cz

Před další nebezpečnou nabíječkou varují inspektoři České obchodní inspekce. Upozorňují, že u ní hrozí vysoké riziko úrazu proudem. Před jiným přístrojem, který taktéž může uživatele i zabít, varovali inspektoři v pátek. Hasiči upozorňují,…

Tyto nabíječky nepoužívejte. Mohou způsobit smrtelný úraz, varuje ČOI

iDNES.cz

Česká obchodní inspekce (ČOI) zakázala prodej dvou nabíječek pro mobilní telefon. Mohou totiž způsobit vážný, až smrtelný úraz elektrickým proudem. Do Česka byly dováženy z Číny.

ČOI zakázala prodej další nabíječky telefonů, uživatelům při používání hrozí vážný úraz

www.irozhlas.cz

Česká obchodní inspekce (ČOI) zakázala kvůli vysokému riziku úrazu elektrickým proudem prodej nabíječky mobilních telefonů Premium Caliber PW-3IT a nařídila stažení čínského výrobku z trhu. V úterý to oznámil mluvčí inspekce Jiří Fröhlich.

Top Related Stories
13

Jul 23

Nabíječka z Číny je nebezpečná, hrozí úraz proudem

Česká obchodní inspekce (ČOI) nařídila stáhnout z prodeje nabíječku na mobilní telefony. Čínský výrobek podle inspektorů představuje vysoké riziko úrazu elektrickým proudem. Informoval o tom v úterý mluvčí ČOI Jiří Fröhlich.

Jul 22

Pozor na neznačkové USB nabíječky. Dvě ze tří jsou až nebezpečné, varuje ČOI

Živě.cz open event

Česká obchodní inspekce v loňském roce přímo u dovozců a distributorů zkontrolovala 57 typů USB nabíječek. Nedostatky zjistila u 37 typů.

Jul 19

Nabíječka telefonů může i zabít. Inspekce nařídila její stažení z trhu

Multifunkční nabíječka pro mobilní telefony s označením "Mobil Phone Charger 14 in 1, 5G/6G" může způsobit vážný až smrtelný úraz elektrickým proudem. Česká obchodní inspekce (ČOI) proto zakázala výrobek dovezený z Číny dále prodávat a…

Jul 15

Inspekce odhalila nebezpečné nabíječky! Mohou i zabíjet

TN.cz open event

Kontroloři objevili v obchodech nebezpečné typy nabíječek na mobilní telefony. Při jejich používání může dojít k úrazu elektrickým proudem, který končí i smrtí. Kontroloři nařídili stáhnout z prodeje pět typů nebezpečných nabíječek. …