English

Talent Grygar (16) mění Baník za Inter: Nebojím se! Pomohla i postava

Blesk.cz / Sport 5 sources

Jako malý klučina fandil Franku Lampardovi, ikoně Chelsea, teď už zblízka obdivuje třeba Romela Lukaka, Christiana Eriksena či Marcela Brozoviče. Proč zrovna tyto hvězdy Interu Milán? Protože šestnáctiletý záložník Samuel Grygar konečně…

Inter Milán ulovil z Baníku Grygara. Šestnáctiletý talentovaný záložník bude hrát v mládežnickém týmu

Lidovky.cz / Sport

Šestnáctiletý záložník Samuel Grygar přestoupil z Baníku Ostrava do Interu Milán. Talentovaný fotbalista bude nastupovat v tamním mládežnickém týmu.

Šestnáctiletý záložník Grygar přestoupil z Baníku do Interu Milán

Sport.cz

Tomu se říká výzva! Šestnáctiletý záložník Samuel Grygar přestoupil z Baníku Ostrava do Interu Milán. Talentovaný fotbalista bude nastupovat v tamním mládežnickém týmu.

Šestnáctiletý Grygar mění Ostravu za Milán, z Baníku přestoupil do Interu

Nového a slavného zaměstnavatele má Samuel Grygar, z Baníku Ostrava totiž přestoupil do Interu Milán. Talentovaný záložník bude nastupovat v mládežnickém týmu "Nerazzurri".

Šestnáctiletý fotbalista Baníku Ostrava Samuel Grygar přestoupil do italského Interu...

denikn.cz

Šestnáctiletý fotbalista Baníku Ostrava Samuel Grygar přestoupil do italského Interu Milán. „Hráče jsme měli pod smlouvou, ale bylo by nesmyslné mu v odchodu bránit,“ řekl na stránkách Baníku výkonný ředitel klubu Michal Bělák. (FCB)

Talent Grygar už patří Nerazzurri a Baník ví, že by bylo nesmyslné mu v odchodu bránit...

www.efotbal.cz

Serie A > Tuzemské mládežnické prostředí definitivně přišlo o další velký talent, kterým byl šestnáctiletý záložník Samuel Grygar.