English

Hromadná nehoda na D1: Tři mrtví

Novinky.cz 46 sources

Tři lidé podle hasičů zemřeli ve středu dopoledne při nehodě několika aut na dálnici D1 u Brna. Hasiči likvidují požár nákladního auta. Silnice je obousměrně uzavřena. Tvoří se dlouhé kolony.

Hromadná nehoda na D1 u Brna: Zahynuli tři lidé včetně dítěte

Při hromadné nehodě dvou kamionů a několika osobních aut na dálnici D1 na okraji Brna zemřeli dnes tři lidé včetně jednoho dítěte. ČTK to řekli mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška a jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.…

Dálnici D1 uzavřela u Brna hromadná nehoda, zemřeli dva dospělí a dítě

iDNES.cz / Zprávy

Na dálnici D1 na okraji Brna se na 188. kilometru srazilo několik aut. Nejméně tři lidé zemřeli. Při nehodě začal hořet kamion a částečně další dva vozy. Dálnice byla zavřená v obou směrech, po poledni byl zprovozněn směr na Prahu.

Hromadná nehoda na D1 u Brna: Zemřeli dva dospělí a dítě! Hořel náklaďák, kolona na Ostravu

Blesk.cz

Na 188. kilometru dálnice D1 ve směru z Prahy na Ostravu se stala hromadná nehoda několika aut. Jeden z kamionu začal po srážce hořet. Následky jsou tragické. Zemřeli dva dospělí a dítě, další lidé jsou zranění. Tvoří se tu dlouhé kolony.

Hromadná nehoda uzavřela v Brně D1, na místě jsou tři mrtví

Při hromadné nehodě na dálnici D1 na okraji Brna zemřeli ve středu nejméně tři lidé, řekl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška. Dálnice je na 189. kilometru uzavřená v obou směrech. Tvoří se dlouhé kolony.

Hrozivá nehoda na D1 u Brna: hořící kamion a tři mrtví, včetně jednoho dítěte

Deník.cz

U vážné nehody na 189. km dálnice D1 u Brna zasahují jednotky Záchranného hasičského sboru Jihomoravského kraje. Tři lidé zemřeli ještě před příjezdem zdravotnické záchranné služby, bylo mezi nimi i jedno dítě.

Při hromadné nehodě na D1 zemřeli tři lidé, další jsou zraněni

Echo24.cz / Domov

Při hromadné nehodě na dálnici D1 na okraji Brna zemřeli nejméně tři lidé. Uvedl to mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška. Dálnice je na 189. kilometru uzavřená v obou směrech. Tvoří se dlouhé kolony.

Na dálnici D1 se u Brna stala hromadná nehoda. Tři lidé zemřeli

Týden.cz / Domácí

Při hromadné nehodě dvou kamionů a čtyř osobních aut na dálnici D1 na okraji Brna zemřeli ve středu tři lidé včetně jednoho dítěte. Řekli to mluvčí jihomoravských hasičů, záchranky a policie. Další tři lidé se zranili, jedna žena je ve…

Tragická nehoda uzavřela D1 u Brna. Tři lidé včetně dítěte zemřeli!

TN.cz

Nejméně tři lidé včetně dítěte zemřeli při tragické nehodě na dálnici D1 na okraji Brna. Hořel tam návěs kamionu, osobní auto a další kamion. Na místě zasahují všechny záchranné složky. Dálnice je ve směru na Brno neprůjezdná. Hromadná…

Top Related Stories
113

Oct 4

D1 je uzavřena, ve směru na Přerov se střetla čtyři auta

Přerov - Sedm lidí se dnes zranilo při hromadné nehodě na dálnici D1 u Lipníku nad Bečvou na Přerovsku, řekl dnes ČTK mluvčí hasičů Radek Buryánek. Nehoda se stala na 296 kilometru....

Oct 2

Celníci našli u benzinky na D1 dva migranty, jeden byl nakaženým covidem

Celníci informovali o tom, že na dálnici D1 ve u Střechova nad Sázavou na konci září nalezli muže z Libye a z Alžírska bez dokladů. Jejich cílem bylo Německo. Jeden ze zadržených byl pozitivní na covid-19.

Sep 24

Středeční hromadná nehoda a požár na D1 očima hasičů

iDNES.cz open event

Dvouapůlmilionovou škodu způsobila středeční hromadná nehoda na D1, jejímž následkem vypukl mohutný požár. Hasiči zveřejnili video z jeho likvidace. Neštěstí si vyžádalo životy řidiče kamionu a ženy s dítětem v osobním autě.

Sep 24

Neměli šanci: V tomhle pekle uhořela máma s dítětem! Dálnice z Brna na Ostravu stála 13 hodin

Blesk.cz open event

Na 188. kilometru dálnice D1 ve směru z Prahy na Ostravu se ve středu stala hromadná nehoda několika aut. Jeden z kamionu začal po srážce hořet. Následky jsou tragické. Zemřeli dva dospělí a dítě, další lidé jsou zranění. Vyšetřování…

Sep 23

Hromadná nehoda na D1: Tři mrtví

Novinky.cz open event

Tři lidé podle hasičů zemřeli ve středu dopoledne při nehodě několika aut na dálnici D1 u Brna. Hasiči likvidují požár nákladního auta. Silnice je obousměrně uzavřena. Tvoří se dlouhé kolony.

Sep 23

Opravují vnitřní římsy mostu na D1 u Brna. Omezení platí do konce října

Až do konce října musí řidiči počítat s omezením na 196. kilometru dálnice D1 u Brna ve směru na Prahu.

Sep 21

Dálnici D1 ve směru na Prahu blokovala 8 hodin nehoda

Hromadná nehoda šesti aut uzavřela dnes před polednem dálnici D1 před exitem 210 u Holubic na Vyškovsku. Dálnice zůstala na místě neprůjezdná přibližně osm hodin, policie odkláněla dopravu na exitu 210.

Sep 15

Řidič si registrační značku zakryl papírem a na dálnici D1 ohrožoval ostatní

Deník.cz open event

Svou registrační značku částečně zakryl papírovým obalem od bonbónů. Navíc jel po dálnici D1 velmi agresivně a ohrožoval ostatní řidiče. Řeč je o sedmatřicetiletém muži, na kterého upozornil jeden z řidičů. K incidentu došlo v pátek 11.…

Sep 13

Dálnici D1 zablokovala směrem na Ostravu nehoda dvou aut

Dálnici D1 z Brna na Ostravu zablokovala dnes odpoledne na téměř tři hodiny nehoda dvou aut na 224. kilometru nedaleko Vyškova.

Sep 11

Kamiony na D1 zmáčkly ve zúžení osobní auto, dva lidé utrpěli zranění

iDNES.cz open event

Ve zúžení na přibližně 176. kilometru dálnice D1 se dopoledne srazily dva kamiony a osobní auto. Dva lidé jsou zranění. Nehoda blokovala provoz na Brno, částečně obnovený byl v poledne.

Sep 10

U D1 se převrátil kamion s kyselinou, zablokoval nájezd

iDNES.cz open event

Na nájezdu dálnice D1 u obce Naháč na Benešovsku se dopoledne převrátil kamion na bok. Středočeští hasiči zajistili drobný únik kyseliny. Omezení na nájezdu bude trvat do odpoledních hodin.

Sep 3

Končí tři ze sedmi omezení na D1. Podívejte se, kdy a kde dělníci opustí dálnici

Deník.cz open event

Je to dobrá zpráva pro řidiče, kteří využívají dálnici D1 mezi Prahou a Brnem. Stavbaři se pro letošek začnou z jednotlivých úseků stahovat už v září, aby v listopadu byla dálnice plně průjezdná. Práce se obnoví po zimní přestávce až na…