English

Rodina Libuše Šafránkové zveřejnila parte

Super.cz 18 sources

zveřejnila parte. Černobílou fotografii doprovází text Františka Drtikola: Nikde mě nehledejte, jsem všude, také tedy ve vás.

Dojemné parte Šafránkové. Nikde mě nehledejte, jsem všude, také tedy ve vás

iDNES.cz / Zprávy

Pozůstalí po herečce Libuši Šafránkové ve čtvrtek zveřejnili netradiční smuteční oznámení. Dominuje mu černobílá fotografie a citát světoznámého fotografa Františka Drtikola.

Libuše Šafránková (†68): Ostudný problém s pohřbem! A ohrožená (poslední) cesta rakve

Blesk.cz

Pro poslední rozloučení s Libuší Šafránkovou (†68) vybrala rodina hereččin oblíbený kostel. Má to však velké »ALE«… Jeho schody jsou v dezolátním stavu, což je pro nejsledovanější pohřeb letošního roku velkou komplikací!

Rodina zveřejnila nevšední parte Libuše Šafránkové

Novinky.cz

Rodina herečky Libuše Šafránkové zveřejnila její parte. Šafránková zemřela 9. června ve věku 68 let. Pohřeb bude mít příští týden v pátek.

Netradiční parte Šafránkové: „Nikde mě nehledejte, jsem všude, také tedy ve vás“

Echo24.cz

Rodina zesnulé herečky Libuše Šafránkové zveřejnila smuteční oznámení. Oblíbená herečka zemřela minulý týden 9. června ve věku 68 let, rozloučit se s ní veřejnost bude moci 25. června dopoledne v kostele sv. Anežky v Praze na Spořilově.

Trávníček (70) týden po smrti Šafránkové (†68): Končím se vším! Zavřu i divadlo...

Blesk.cz

To snad ne! Princ z Popelky Pavel Trávníček (70) se po smrti své kolegyně Libušky Šafránkové (†68) rozhodl ukončit hereckou kariéru. Podle svých slov o tom uvažoval dlouho, události posledních týdnů ho v tom utvrdily.

Rodina Libuše Šafránkové (†68) zveřejnila parte: Nikde mě nehledejte...

Blesk.cz / Celebrity

Příbuzní Libušky Šafránkové (†68) dnes zveřejnili hereččino parte, které potvrdilo termíny dvou posledních rozloučení se zesnulou herečkou – pietní akt pro veřejnost a mši určenou pozůstalé rodině.

Pohřeb Šafránkové poběží i na velkoplošných obrazovkách. Rodina zveřejnila netradiční parte

Poslední rozloučení s herečkou Libuší Šafránkovou, která zemřela minulý týden ve věku 68 let, proběhne v pátek 25. června dopoledne v kostele sv. Anežky v Praze na Spořilově. Její rodina zveřejnila netradiční parte, které nese citát od…

Jsem všude, také tedy ve vás: Rodina Šafránkové zveřejnila dojemné parte

sip.denik.cz

Rodina Libuše Šafránkové zveřejnila parte, které je doplněno o dojemný citát Františka Drtikola. Rozloučení proběhnou dvě. Jedno, již avizované, se koná pro veřejnost 25. června, druhé o pár dní později v hereččiných rodných Šlapanicích u…

Top Related Stories
183

Jun 9

Přítelkyně Libuše Šafránkové promluvila. Odmítala se léčit, ze smrti si dělala srandu

Před rokem zemřela jedna z nejpopulárnějších českých hereček Libuše Šafránková. Skonala dva dny po svých 68. narozeninách v nemocnici, kde ji čekal plánovaný zákrok. Jak vyšlo s odstupem času najevo, s osudem byla smířená.

Jun 9

Rok od smrti Libuše Šafránkové. Nemoc do poslední chvíle tajila. S blízkými se rozloučila

Nezapomenutelná herečka Libuše Šafránková zemřela pouhé dva dny po svých osmašedesátých narozeninách. Ty stačila se svými nejbližšími ještě oslavit. Zřejmě už tušila, že budou v jejím životě poslední. Následující den odjela do nemocnice na…

Jun 25

Scénář dojemného pohřbu Libuše Šafránkové (†68): Sbohem, naše Popelko!

Rodina a fanoušci se dnes naposledy rozloučí s legendární herečkou Libuší Šafránkovou (†68). Během pohřbu má podle informací Blesku zaznít i ústřední melodie z jejího nejslavnějšího filmu Tři oříšky pro Popelku v podání Karla Gotta (†80).

Jun 24

Pohřeb Libuše Šafránkové: Lidé se s ní mohou rozloučit i v sobotu!

Stars24.cz open event

Česko se zítra rozloučí s legendární herečkou Libuší Šafránkovou, která zemřela ve středu 9. června ve věku 68 let. Možnost uctít její památku bude mít i veřejnost, a to nejenom v pátek, ale také v sobotu.

Jun 18

Trávníček (70) týden po smrti Šafránkové (†68): Končím se vším! Zavřu i divadlo...

Blesk.cz open event

To snad ne! Princ z Popelky Pavel Trávníček (70) se po smrti své kolegyně Libušky Šafránkové (†68) rozhodl ukončit hereckou kariéru. Podle svých slov o tom uvažoval dlouho, události posledních týdnů ho v tom utvrdily.

Jun 17

Libuše Šafránková a nejsmutnější okamžiky po její smrti: Slova rodiny i parte!

Stars24.cz open event

Libuše Šafránková se nesmazatelně zapsala do srdcí Čechů a její smrt otřásla nejedním fanouškem tuzemských filmů. Bolest v srdcích fanoušků neutichá ani díky několika smutným okamžikům.

Jun 17

Dojemné parte Šafránkové. Nikde mě nehledejte, jsem všude, také tedy ve vás

Pozůstalí po herečce Libuši Šafránkové ve čtvrtek zveřejnili netradiční smuteční oznámení. Dominuje mu černobílá fotografie a citát světoznámého fotografa Františka Drtikola.

Jun 14

Nejhorší narozeniny?! Sestra Popelky Šafránkové Miroslava (63) slavila poprvé bez Libušky

Hořký týden má za sebou Miroslava Šafránková (63), Malá mořská víla, druhá seriálová Arabela nebo Borůvka z Básníků. Bylo to poprvé, co jí k narozeninám nepopřála sestřička Libuše Šafránková (†68).

Jun 10

Tajemství kšiltu Libuše Šafránkové: Nosila ho na procházky i pohřby

TN.cz open event

Věčná princezna, legendární herečka, ale i velká dáma. To všechno byla Libuše Šafránková. Navzdory tomu v posledních letech dávala před elegancí přednost pohodlí. A téměř nebylo dne, kdy by svůj outfit nedoplnila kšiltem. Měla jich celou…

Jun 10

Šafránková o rakovině věděla dlouho. "Kašlala na léčbu," říká kamarádka

TN.cz open event

Stálo ji to pětinu plic, v roce 2014 ale Libuše Šafránková zákeřnou rakovinu porazila. Ale jen dočasně. O sedm let později už bohužel legendární Popelka tolik síly neměla. Spisovatelka a její kamarádka Markéta Lukášková tvrdí, že…

Jun 9

Odešla nejlepší česká herečka, reagují na úmrtí Šafránkové umělci

Novinky.cz open event

Umělci i politici vzpomínají na zesnulou Libuši Šafránkovou. Odešla nejlepší česká herečka, neučila se text, ale stávala se skutečně hranou postavou, reagoval na zprávu o smrti Libuše Šafránkové režisér Matej Mináč.

Jun 9

Laskavá a skromná dáma, symbol Vánoc. Za Šafránkovou smutní i politici

iDNES.cz open event

Na úmrtí známé herečky Libuše Šafránkové již reagují i čeští politici. Prezident Miloš Zeman uvedl, že mu je to nesmírně líto. Vzpomínku na sociální sítě přidávají i další politici, kteří většinou přidávají fotografii herečky v roli…

Jun 9

OBRAZEM: Pepo, já se spletla! Připomeňte si slavné role Šafránkové

iDNES.cz open event

Menzel, Svěrák, Vorlíček, Kachyňa. Už jen jména předních českých režisérů dávají tušit, že se Libuše Šafránková objevila ve většině významných filmů, které u nás za posledních padesát let vznikly. Ikonickou rolí pro oblíbenou českou…