English

PŘÍMÝ PŘENOS: Červený koberec Febiofestu! Pro cenu si jde Aznavour, přijde i Orlando Bloom?

Blesk.cz

Slavnostní zahájení 25. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Praha - Febiofest v Obecním domě bude plné hvězd! Nemocná Catherine Deneuve sice nedorazí, očekává se ale další francouzská legenda Charles Aznavour, hollywoodský fešák…

More from Blesk.cz

May 15

Orlando Bloom během natáčení v Česku: Toto jsou jeho dvojníci!

Blesk.cz / Celebrity

Málokterý herec si před kamerou troufá na vše, jako to dělal Jean-Paul Belmondo (†88). Když „pirát z Karibiku“ Orlando Bloom (44) natáčel v Praze seriál Carnival Row, měl hned dva dubléry. A jeden z nich je dokonce z Blesku!

Feb 20

Orlando Bloom přiznává problémy s Katy Perryovou!

Blesk.cz / Celebrity

Herec Orlando Bloom (46) a zpěvačka Katy Perryová (38) se spolu už nějaký ten čas neukázali, a tak není divu, že jejich vztah provázejí spekulace.

Aug 3

Orlando Bloom k nepoznání: Svalnatý rastaman!

Jednou jako námořní kapitán, podruhé jako agent FBI, pak elf Legolas a teď jako svalnatý rastaman. Hollywoodský idol Orlando Bloom (45) je zkrátka mistr převleků.

Aug 19

Hollywoodský herec Orlando Bloom v Praze: Ranní výklus s novým parťákem!

Blesk.cz / Celebrity

Už čtvrtým rokem Orlando Bloom (44) u nás natáčí seriál Carnival Row, proto už Česko zná jako své boty a je tu jako doma. Když mu nedělá společnost jeho partnerka Katy Perry (36), na každém kroku ho doprovází jeho nový čtyřnohý kamarád…

Aug 16

Hollywoodský krasavec Orlando Bloom: Nahá koupačka v Berounce!

Blesk.cz / Celebrity

Herec Orlando Bloom (44) už čtvrtým rokem v Praze natáčí seriál Carnival Row. Ve volných chvílích poznává Česko a o víkendu se dokonce zajel zchladit na Berounku. A jak je u fešáka zvykem, vběhl do vody v rouše Adamově.

Jul 21

Orlando Bloom na narozeninách Evy Čerešňákové! Má slabost pro další zpěvačku

Blesk.cz / Celebrity

Takového dárku by se nenadála ani ve snu! Na oslavu 35. narozenin Evy Čerešňákové dorazil i »Pirát z Karibiku« Orlando Bloom (44). Zaujala ho vnadná zpěvačka, která se často vyskytuje v blízkosti Jaromíra Jágra (49).

Nov 17

Už je náš! Orlando Bloom předvedl klasický zlozvyk Čechů

Blesk.cz / Celebrity

Strávil zde více než rok, zřejmě tu s manželkou počali i dítě. Vypadá to však, že si hollywoodský elegán Orlando Bloom (43) ze svého pracovního pobytu v Praze odnesl do Kalifornie vedle pozitivních zážitků i jeden nepěkný český zvyk –…

Feb 13

Orlando Bloom a jeho suvenýr z Prahy: Tetování s chybou!

Blesk.cz / Celebrity

Má nesmazatelnou vzpomínku na Prahu! Orlando Bloom (43) si u nás nechal na pravou paži vytetovat Morseovou abecedou jméno svého 9letého synka Flynna. Jenže chybička se vloudila...

Feb 7

Orlando Bloom a jeho Katy v Praze: Rande rovnou ve třech!

Tentokrát za rande se snoubencem platit nemusela. Zatímco před rokem si zpěvačka Katy Perryová (35) schůzku s Orlandem Bloomem (43) vydražila v charitativní aukci, v Praze zase rozmazloval on ji.

Dec 18

Pirát z Karibiku Orlando Bloom opět v Praze: Obličej má samou jizvu!

Blesk.cz / Celebrity

Takhle ho fanynky ještě neviděly! Hollywoodský fešák Orlando Bloom (42) je zpátky v Praze. Jeho obličej ale hyzdí jizvy! Co se mu stalo?

Sep 20

Zemřel francouzský herec Charles Gérard (†96), Belmondův parťák ze Zvířete

Blesk.cz / Celebrity

Zemřel herec Charles Gérard, hvězda francouzského filmu a častý filmový parťák Jean-Paul Belmonda (86). Bylo mu 96 let.

Mar 15

PŘÍMÝ PŘENOS: Červený koberec Febiofestu! Pro cenu si jde Aznavour, přijde i Orlando Bloom?

Blesk.cz

Slavnostní zahájení 25. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Praha - Febiofest v Obecním domě bude plné hvězd! Nemocná Catherine Deneuve sice nedorazí, očekává se ale další francouzská legenda Charles Aznavour, hollywoodský fešák…

Mar 3

Orlando Bloom v Česku kašle na pravidla: Pašoval do kina psa!

S randěním má utrum! Jeho láska Katy Perry (33) se už vrátila za oceán. Orlando Bloom (41) tak vyrazil samotu čtyř stěn zaplašit do kina. Úplně sám ale nebyl. Pod kabátem s sebou propašoval svého pudlíka.

Oct 26

Orlando Bloom na Designbloku: Brouzdal mezi návrháři a zkoumal fotky Blesku

Blesk.cz / Celebrity

V Praze natáčí film a zdrží se tu až do března. Hvězda Pirátů z Karibiku Orlando Bloom (40) má tak dostatek času, aby českou metropoli prozkoumal skrz na skrz. Naposledy navštívil mezinárodní přehlídku designu, kde obdivoval výrobky…

Oct 18

Orlando Bloom už není v Praze sám. Přiletěl za ním jeho andílek, učí ho českou historii!

Blesk.cz / Celebrity

Hollywoodská star Orlando Bloom (40) konečně po Praze nechodí jen se svým psem nebo kolegy ze seriálu, který tady natáčí. Do metropole za ním přiletěl jeho šestiletý syn Flynn Christopher. Toho má s exmanželkou, modelkou Mirandou Kerr (34).

Oct 5

Pirát Orlando Bloom: Zašel v Praze na pivo!

Být v Praze a nezaskočit na pivko? To přece nejde! Tímto nepsaným pravidlem se řídí i hollywoodské hvězdy. Výjimkou není ani Orlando Bloom (40), který se během návštěvy naší metropole nechal zlákat a zlatavý mok také ochutnal.

Sep 29

Pirát z Karibiku Orlando Bloom opět v Praze: Točí horor s Andílkem!

Blesk.cz / Celebrity

Po třech letech se Orlando Bloom (40) vrátil do Česka. Britský herec není jedinou známou tváří, která nyní do Prahy přiletěla. Hororový seriál natáčí po boku herečky a modelky Victoria‘ s Secret Cary Delevingne (25).

Mar 1

Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu

prozeny.blesk.cz

Tak krásný pár, a zase nevydržel! Zprávu o tom, že jsou Orlando Bloom a Katy Perry momentálně od sebe, přinesl americký magazín US Weekly. Údajně si od sebe ale potřebují jen odpočinout.

Aug 7

Naháč Orlando Bloom: Pirát z Karibitu zahodil stud i plavky!

Blesk.cz

Herecký idol Orlando Bloom (39) buď sní o kariéře pornoherce, nebo už neví, jak by udělal reklamu chystanému pokračování Pirátů z Karibiku… Na dovolené na Sardinii se před fotografy promenoval zcela nahý!

May 11

Orlando Bloom se muchloval s mladičkou Selenou Gomez! Katy Perry ho vykostí!

Blesk.cz / Celebrity

Známý proutník Orlando Bloom (39) už zase neudržel své pudy na uzdě! Zjevně mu stačí pár panáků, aby zapomněl, že už vlastně jednu přítelkyni má... Tentokrát se muchloval s mladičkou Selenou Gomez(23)!