English

Hybridní Ford Mustang se opravdu stane skutečností. Už brzy!

Auto.cz

Pro fanoušky staré školy nemáme příliš dobré zprávy. Ford chystá nové varianty legendárního Mustangu. A troufáme si tvrdit, že ani o jedné neuslyší rádi.

More from Auto.cz

Sep 23

Rychlé Fordy v Mostě: Mustangy, ještě silnější Mustangy a speciální Focus RS

Auto.cz

Byl jsem si v Mostě zajezdit s hodně pestrou partičkou od Fordu. Zábava to byla velká!

Aug 20

Svezli jsme se s Fordem Shelby GT350R Mustang: Zkrotili jsme ho?

Auto.cz

V belgickém testovacím centru Fordu se zjevil masakrální Shelby GT350R Mustang, který se v Evropě ofi ciálně neprodává. Toho jsme prostě museli osedlat a zkrotit.

Jul 16

Ford vyvinul držák na kola... Pro Mustang!

Auto.cz

Kdo by měl pomyšlení na to převážet v autě, jakým je kupé Ford Mustang, jízdní kola? Zřejmě se takoví lidé najdou. A právě jim je určen speciální držák, ukrývající se pod americkým patentem číslo 2017/0190299 A1. V čem celé řešení spočívá?

Jan 3

I ty, Forde? Hybridní Mustang potvrzen! A také elektrické SUV…

Auto.cz

Svět pony carů už nebude jako dřív. Ford Mustang bude totiž nabízen také jako hybrid. Americký výrobce toho však v oblasti elektrifikovaných vozů chystá mnohem více.

Jan 2

Znáte letecké úpravy Fordu Mustang? Podívejte se na všechny!

Auto.cz

Ford již devět let v řadě připravuje speciální a jedinečné vozy, které se draží v rámci letecké show EAA AirVenture v Oshkosh. Pojďte si je prohlédnout v naší obří galerii.

Oct 11

Ford přeruší výrobu Mustangu. Klesá o něj zájem

Auto.cz

Obří boom mustangu pomalu klesá. Na domácím americkém trhu jej dokonce minulý měsíc v prodejích předstihlo konkurenční camaro.

Sep 26

Od těchto zbytků Fordu Mustang odešel řidič po svých

Auto.cz

Kabriolety jsou už dneska velmi bezpečné. Přestože se tenhle Ford Mustang při havárii rozmlátil na kousky, řidič odešel po svých.

Jul 4

Na jednu nádrž ujeli 1249 kilometrů. S Fordem Mustang!

Auto.cz

Během rekordní jízdy americký pony car od Fordu dosáhl průměrné spotřeby 4,87 l/100 km.

May 24

Ford Mustang a drsné crashtesty IIHS? Na výbornou to nebylo...

Auto.cz

Nová generace Mustangu zaváhala v bariérových zkouškách IIHS. Postavila se proti konkurenci od Chevroletu a Dodge, ale na druhou stranu nejhorší nebyla.

May 15

Fotoreportáž: Ford Mustang Sprinty 2016

Auto.cz

V Emirátech určitě bouchalo šampaňské. Letiště Tchořovice v sobotu opět hostilo setkání majitelů vozů Ford Mustang, jehož hlavní náplní bylo "drag race".

Apr 11

Nejprodávanější sporťák v Německu? Ford Mustang!

Auto.cz

Sousední Německo je největším trhem s novými auty v Evropě. Sportovní auta sice tvoří jen jeho malou část, ale představují pomyslnou třešničkou na dortu. Vládne jim modrý ovál...

Mar 26

Video: Sprintovací Ford Mustang v plamenech

Auto.cz

Tenhle Ford Mustang cílovou pásku sprintu na čtvrt míle neviděl. Už krátce po startu začal hořet a pak přišla exploze...

Jan 3

Ford Mustang GT proměněný v pekelný stroj

Auto.cz

Ford Mustang GT je již ve své standardní podobě dostatečně atraktivní a výkonný vůz, ale zároveň ideální základ pro další úpravy, což dokazuje exemplář od ADV.1 Wheels.

Dec 16

Ford Mustang Shelby GT350 DTM: Na co se ještě čeká?

Auto.cz

Co byste řekli na účast Fordu v šampionátu cesťáků DTM s tímhle monstrem na bázi Mustangu Shelby? Je to radost pohledět, co myslíte?

Sep 5

Ford Mustang: Zcela bezpečná zábava

Auto.cz

Jak jezdí nový Ford Mustang, už víte. Z testu otevřené verze s motorem 2,3 EcoBoost, a také z jízdních dojmů v rámci mezinárodní prezentace. Přesto se pokusím napsat něco, co o novém Mustangu u nás možná ještě nezaznělo.

Aug 22

Ford znovu opráší Mustang ve verzi Mach 1

Auto.cz

Aby snad těch výkonných variant Fordu Mustangu nebylo málo, za tři roky by se měl vrátit také model s tradičním označením Mach 1.

Aug 21

Ford zahájil výrobu Mustangu Shelby 350R

Auto.cz

Z michiganské montážní linky ve Flat Rock sjíždí první exempláře ostrých kupátek Ford Shelby GT350R Mustang.

Aug 13

Ford Mustang: První kolenní airbag pro spolujezdce

Auto.cz

Po kolenním airbagu řidiče přichází Ford jako první výrobce automobilů na světě s podobnou technologií také pro spolujezdce.

Mar 11

Video: Ford Mustang má ve znaku koně

www.auto.cz

Ford Mustang a kůň k sobě mají blíže, než si mnozí myslí. No možná vyjma fanatiků do koní, ty tohle asi moc nebere. I tak je to ale krása.

Feb 16

Ford Mustang uspěl v testech NHTSA

www.auto.cz

Národní úřad pro bezpečnost silničního provozu (NHTSA) udělil šesté generaci Fordu Mustang nejvyšší ocenění za výsledky, jichž dosáhl v nárazových testech.