English

Motocyklová VC Ameriky 2018: Pole positions pro bratry Márquezy a Martína

Auto.cz

Kvalifikace na Velkou cenu Ameriky silničních motocyklů vyhráli v jednotlivých kubaturách Marc Márquez (MotoGP), jeho mladší bratr Álex (Moto2) a Jorge Martín (Moto3).

More from Auto.cz

Oct 27

Kvalifikace motocyklové VC Austrálie 2018: Nejrychlejší M. Márquez, Pasini a Martín

Auto.cz

Kvalifikační souboje na VC Austrálie silničních motocyklů vyhráli v jednotlivých kubaturách Marc Márquez, (MotoGP), Mattia Pasini (Moto2) a Jorge Martín (Moto3).

Oct 21

Motocyklová VC Japonska 2018: Marc Márquez vyhrál a je mistrem světa MotoGP

Auto.cz

V šestnáctém závodě letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Fabio Quartararo (Moto2) a Marco Bezzecchi (Moto3). Quartarara ovšem vyloučili...

Sep 23

Motocyklová VC Aragonie 2018: Po boji s Dovim vítězí v MotoGP Marc Márquez

Auto.cz

Ve čtrnáctém závodě letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Brad Binder (Moto2) a Jorge Martín (Moto3).

Jun 17

Motocyklová VC Katalánska 2018: MotoGP ovládl podruhé za sebou Jorge Lorenzo

Auto.cz

V sedmé Grand Prix letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Jorge Lorenzo (MotoGP), Fabio Quartararo (Moto2) a Enea Bastianini (Moto3).

Apr 22

Motocyklová VC Ameriky 2018: V MotoGP na Marca Márqueze nikdo neměl

Auto.cz

Ve třetí Grand Prix letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Francesco Bagnaia (Moto2) a Jorge Martín (Moto3).

Apr 8

Motocyklová VC Argentiny 2018: MotoGP pro Cala Crutchlowa, Márquez bez bodů

Auto.cz

Ve druhé Grand Prix letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Cal Crutchlow (MotoGP), Mattia Pasini (Moto2) a Marco Bezzecchi (Moto3).

Oct 22

Motocyklová VC Austrálie 2017: Marc Márquez ujel v MotoGP třem ladičkám

Auto.cz

V šestnácté GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Miguel Oliveira (Moto2) a Joan Mir (Moto3). Poslední jmenovaný už je mistrem světa.

Oct 21

Motocyklová VC Austrálie 2017: Nejrychlejší v kvalifikacích Márquez, Pasini a Martín

Auto.cz

Kvalifikace na Velkou cenu Austrálie silničních motocyklů vyhráli v jednotlivých kubaturách Marc Márquez (MotoGP), Mattia Pasini (Moto2) a Jorge Martín (Moto3).

Sep 10

Motocyklová VC San Marina 2017: Marc Márquez předjel Petrucciho v posledním kole

Auto.cz

Ve třinácté GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Dominique Aegerter (Moto2) a Romano Fenati (Moto3).

Aug 6

Motocyklová VC České republiky: Marc Márquez vyhrál díky rychlé výměně motorky

Auto.cz

V desáté GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Thomas Lüthi (Moto2) a Joan Mir (Moto3).

Jul 2

Motocyklová VC Německa 2017: Marc Márquez ujel Folgerovi a vyhrál poosmé v řadě

Auto.cz

V deváté GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Franco Morbidelli (Moto2) a Joan Mir (Moto3).

Apr 23

Motocyklová VC Ameriky 2017: Marc Márquez nenašel přemožitele

Auto.cz

Ve třetí GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Franco Morbidelli (Moto2) a Romano Fenati (Moto3).

Apr 9

Motocyklová VC Argentiny 2017: MotoGP pro Mavericka Vińalese, Márquez upadl

Auto.cz

Ve druhé GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Maverick Viñales (MotoGP), Franco Morbidelli (Moto2) a Joan Mir (Moto3).

Jan 21

Marc Márquez vzal speciál pro MotoGP na sjezdovku. A přežil!

Auto.cz

Marc Márquez, trojnásobný mistr světa MotoGP, prohnal čistě silniční závodní speciál Honda RC213V po sjezdovce v rakouském Kitzbühelu.

Nov 13

Motocyklová VC Valencie 2016: Marc Márquez Jorgeho Lorenza nedohnal

Auto.cz

V poslední GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v dvou kubaturách nejúspěšnější šampioni. Jedinou výjimku představovala MotoGP.

Oct 16

Motocyklová VC Japonska 2016: Yamaha na dně, Marc Márquez mistrem světa

Auto.cz

V patnácté GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Thomas Lüthi (Moto2) a Enea Bastianini (Moto3). Překvapivě už se rozhodlo o nejprestižnějším titulu.

Sep 25

Motocyklová VC Aragonie 2016: Marc Márquez pokořil jezdce Yamahy i Suzuki

Auto.cz

Ve čtrnácté GP letošní sezóny silničního motocyklového MS byli v jednotlivých kubaturách nejúspěšnější Marc Márquez (MotoGP), Sam Lowes (Moto2) a Jorge Navarro (Moto3). Známe i jméno prvního šampiona.

Apr 10

Motocyklová VC Ameriky 2016: Márquez zůstává v Austinu neporažen

Auto.cz

Třetím podnikem letošního MS silničních motocyklů byla GP Ameriky v Austinu (Texas). Závody ovládli v jednotlivých třídách Marc Márquez (MotoGP), Alex Rins (Moto2) a Romano Fenati (Moto3).

Aug 9

VC Indianapolis 2015: V MotoGP udolal Marc Marquez Lorenza

Auto.cz

Desátým závodem letošní sezóny GP silničních motorek byl v pořadí druhý podnik v USA, tentokrát v Indianapolis. Na okruhu ve „staré cihelně“ triumfoval v nejprestižnější třídě Marc Marquez, v Moto2 Alex Rins a v nejslabší kubatuře Livio…

Apr 12

VC Ameriky silničních motocyklů: V MotoGP se radoval Marc Marquez, Rossi třetí (aktualizováno)

www.auto.cz

Druhý závod letošního MS silničních motocyklů v texaském Austinu se stal v MotoGP kořistí Marca Marqueze, Valentino Rossi dojel třetí. V nižších třídách uspěli Britové: Sam Lowes (Moto2) a Danny Kent (Moto3).