English

Manželovy dluhy připravily mámu se synem o dům: Musím dožít v maringotce!

Blesk.cz

O co hlouběji člověk spadne, o to výš vyskočí, říká se. Olga Suchánská (53) se synem Radkem (14) ale dodávají: Už aby to bylo! Osud v podobě manželových dluhů je totiž připravil o dům. Čeká je maringotka a beznaděj.

More from Blesk.cz

Feb 25

Vdova Olga Menzelová: Sbírá peníze na nemocného Víznera!

Blesk.cz / Celebrity

V den nedožitých 86. narozenin Jiřího Menzela (†82) poslala vdova Olga (46) zesnulému manželovi dojemný vzkaz do nebe: „Jiřinko, i když fyzicky nejsi, stejně tady s námi jsi!“ A připomněla, jak i po jeho smrti pomáhají hercům, kteří to…

Jan 26

Odvážná Olga Menzelová: Oslava nahotou

Blesk.cz / Celebrity

Vdova po slavném oscarovém režisérovi Jiřím Menzelovi (†82) Olga slaví 46 let. Na bujaré mejdany si už nepotrpí, ale své fanoušky umí stále rozpálit. Na sociální síti sdílela černobílou fotku, na které se nahá smyslně protahuje na posteli.

Jan 3

Olga Menzelová: Překvapivá proměna!

Olga Menzelová (45), průkopnice polyamorie mezi českými celebritami, je ženou plnou překvapení. Na Nový rok šokovala své příznivce na sociální síti nečekanou, novou barvou vlasů - růžovými loknami!

Dec 10

Smyslná Olga Menzelová: Za šediny se nestydí!

Blesk.cz / Celebrity

Je jednou z mála žen, které blížící se padesátce nevzdorují plastickou chirurgií. Filmová producentka Olga Menzelová (45) hrdě vystavuje šediny, a přitom má postavu lepší než kdejaká dvacítka!

May 27

Olga Menzelová (45) vystavila prdelku: Jsem ready na léto!

Blesk.cz / Celebrity

Vdova Olga Menzelová (45) rozhodně ví, jak přivítat první letní sluneční paprsky! Pohledná filmová producentka navlékla šortky velikosti větších kalhotek a vyrazila v nich do přírody.

Aug 1

Jogínka Olga Menzelová: Nevítaný návštěvník mezi nohama!

Vdova po Jiřím Menzelovi (†82) Olga Menzelová (44) si jako trojnásobná máma stále udržuje štíhlou postavu. Na fitka nemá čas, a tak pravidelně cvičí doma. Ale ne vždy má dostatek klidu.

May 2

Olga Menzelová: Je to venku, ukázala svatební foto!

Konečně je to venku. Světlo světa spatřila svatební fotka Olgy Menzelové (44) a jediného muže, který kdy stanul po jejím boku jako manžel a to oscarový režisér Jiří Menzel (†82). Ač měli svatbu dosti netradiční v Thajsku, jedna fotka,…

Oct 3

Vdova po Matuškovi Olga: První rozhovor o novém manželovi!

Blesk.cz

Včera oslavila Olga Matušková svoje 73. narozeniny už jako vdaná paní. Za svého druhého manžela pojala už v květnu bývalého provozního ředitele Semaforu Jiřího Plannera (86), který byl největším kamarádem jejího prvního muže Waldemara…

Sep 24

Vdova Olga Menzelová v šoku: Nechutný útok vandalů!

Blesk.cz / Celebrity

Královské město Písek má z ostudy kabát. Unikátní panelovou výstavu Voda a civilizace, která dva roky úspěšně putuje po Česku, zničili vandalové. Celá věc je o to smutnější, že k devastaci došlo v rodném městě vdovy po Jiřím Menzelovi Olgy…

Jan 26

Vdova Olga Menzelová: První narozeniny bez Jirky! Jak je trávila?

Blesk.cz / Celebrity

Všichni jí gratulovali ke 43. narozeninám. Olga Menzelová je ale neslavila! Stále totiž drží smutek za manžela, režiséra Jiřího Menzela (†82), který zemřel 5. září na covidový zápal plic.

Apr 27

Olga Menzelová o stavu manžela: Víte, nechci plakat...

Blesk.cz / Celebrity

Zatím posledním filmem těžce nemocného Jiřího Menzela (81) je česko-slovensko-rakouská roadmovie Tlumočník z roku 2018. Jeho manželka Olga (41), která za něj přijela na Slovensko převzít cenu, však nečekaně přiznala, že tento snímek ještě…

Feb 3

Těžce nemocný Menzel měl osud v kartách! Menzelová přiznala, že mu je vyložila Helena Růžičková!

Olga Menzelová (41) poprvé přiznala, že často myslí na věštbu Heleny Růžičkové (†67), která jejímu manželovi Jiřímu (81) před lety vyložila karty. A tam bylo několik věcí, včetně těžké nemoci, které se skutečně vyplnily!

Nov 29

Olga Menzelová: Péče o těžce nemocného manžela je dřina! Ale doma je mu nejlíp

Blesk.cz / Celebrity

Těžce nemocný režisér Jiří Menzel (80) se už několik týdnů zotavuje doma. I když je jeho zdraví velmi podlomené, tak mu společnost manželky Olgy (40) a holčiček neskutečně prospívá.

Mar 15

Olga Menzelová o stavu manžela: O návštěvách, dcerách a tom, co ho čeká!

Blesk.cz / Celebrity

Olga Menzelová (40) nemá v poslední době skoro na nic čas. Zvládá nejen vlastní práci a péči o dcerky Aničku (9) a Evičku (3), ale hlavně se snaží co nejvíce času trávit po boku nemocného manžela Jiřího Menzela (80). Jak často za ním jezdí?

Mar 1

Olga Menzelová na premiéře Tlumočníka: Proč nechce vidět manžela?

Spolu s dcerami sice za manžela převzala prestižní cenu, ale vidět ho ve slavné roli nechce. Olga Menzelová (40) se vyhýbá novému filmu Tlumočník, v němž její muž Jiří Menzel (80) doslova zazářil v roli svérázného Ali Ungára. Co ji k tomu…

Nov 23

Olga Menzelová: První slova po operaci mozku manžela!

Blesk.cz

Prožívá jedny z nejtěžších chvil v životě. Režisér Jiří Menzel (79) se musel podrobit akutní operaci mozku a nyní ho lékaři udržují v umělém spánku. Jeho manželka Olga Menzelová (39) poprvé po náročném zákroku promluvila.

Sep 24

Olga Menzelová promluvila o zraněném manželovi: Ještě dlouho bude chodit o berlích

Blesk.cz / Celebrity

Na začátku léta si oscarový režisér Jiří Menzel (79) při skoku do bazénu přetrhl Achillovu šlachu. Z bazénu vylezl po čtyřech a okamžitě musel do nemocnice. Po operaci byl upoután na lůžko, což velmi nelibě nesl.

May 12

Olga Menzelová přiznala problémy s kůží a vybroušení obličeje!

Blesk.cz / Celebrity

Manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela (78) Olga (38) poprvé přiznala, že je ekzematik. Její kůže a pleť dostala dost zabrat kortikoidovou léčbou, a tak musela podstoupit několik zákroků na klinice plastické chirurgie.

May 21

Olga Menzelová poprvé ukázala dceru Menzela!

Blesk.cz / Celebrity

Manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela (76) Olga (36) ještě nikdy neukázala nejmladší dceru Evičku. Na akci s kočárky dorazila jen se starší dcerou Aničkou (6), čerstvě narozenou Evičku hlídala doma maminka, ale všude byly položené…

Jan 19

Olga Menzelová porodila: Dítě přišlo na svět předčasně! Kdo je otec?

www.blesk.cz

Manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela (76) Olga (36) nejdříve měsíce tajila rostoucí bříško a nyní se jí podařilo utajit porod! Děťátko údajně porodila předčasně. Kdo je ale jeho otec?