English

Land Rover a blízká budoucnost: Původní Freelander bude mít nástupce!

Auto.cz

Britskému výrobci SUV a terénních vozidel se po boku Jaguaru pod nadvládou Indů daří. V blízké době proto plánuje uvedení minimálně čtyř nových modelů. Nejvíce spekulací vyvolává kompaktní crossover, v němž Britové vidí nástupce původního…

More from Auto.cz

Jan 13

Britská automobilka JLR propustí 4500 zaměstnanců

Auto.cz

Největší britská automobilka Jaguar Land Rover (JLR) zruší zhruba 4500 pracovních míst, převážně v Británii, kde má kolem 40.000 zaměstnanců.

Jan 8

Proč je Jaguar Land Rover v problémech? A jak se je snaží řešit?

Auto.cz

Po letech úspěchů pod vedením indické Taty se růst britské automobilky Jaguar Land Rover zastavil. V Británii se nyní řeší, co s tím.

Aug 1

Automobilka Jaguar Land Rover se ve čtvrtletí propadla do ztráty

Auto.cz

Britská automobilka Jaguar Land Rover (JLR) se v prvním fiskálním čtvrtletí propadla poprvé po třech letech do ztráty kvůli slabému prodeji v Číně.

May 31

Automobilka Jaguar Land Rover zahájí výrobu na Slovensku v září

Auto.cz

Britská automobilka Jaguar Land Rover zahájí výrobu ve své nové továrně na Slovensku 3. září. Oznámila to automobilka, která bude v závodě u Nitry na jihu země montovat sportovně-užitkové vozy (SUV) Discovery.

May 26

Britské automobilce Jaguar Land Rover loni klesly prodeje i zisk

Auto.cz

Největší britské automobilce Jaguar Land Rover (JLR) se v uplynulém finančním roce 2017/18 (do konce března) snížil zisk před zdaněním na 1,5 miliardy liber (44 miliard Kč) z 1,6 miliardy v předchozím roce.

Feb 6

Jaguar Land Rover přišel o motory za 94 milionů korun, ukradli je zloději

Auto.cz

V továrně skupiny Jaguar Land Rover v Solihullu řádil zlodějský gang. Odvezl si nové motory za desítky milionů korun.

Nov 30

Co bude nakonec Jaguar Land Rover na Slovensku vyrábět?

Auto.cz

Britská automobilka Jaguar Land Rover bude vyrábět příští generaci svého sportovně-užitkového vozu (SUV) Discovery na Slovensku, kde v září zahájila výstavbu nové továrny. Informovala o tom agentura Reuters.

Sep 13

Jaguar Land Rover představuje nový automat. Má dvě zpátečky

Auto.cz

Jaguar Land Rover představuje novou techniku. Benzinové dvoulitry rodiny Ingenium doplňuje unikátní dvouspojková převodovka.

Aug 16

Fico: Automobilka JLR začne stavět továrnu v září

Auto.cz

Britská automobilka Jaguar Land Rover (JLR) začne stavět svou novou továrnu na Slovensku v září.

Apr 8

Jaguar Land Rover loni zvýšil prodej o 13 procent na rekord

Auto.cz

Britská automobilka Jaguar Land Rover (JLR), která patří indické Tata Motors, prodala v loňském fiskálním roce, tedy za rok do konce března, rekordních 521.571 vozů.

Mar 21

Jaguar Land Rover Classic. Hýčkejte svého veterána!

Auto.cz

Jaguar Land Rover oficiálně oznamuje přejmenovaní své divize zaměřené na historické modely a hodlá dále pokračovat v rozšiřování jejích služeb.

Dec 11

Podepsáno: Jaguar Land Rover postaví na Slovensku továrnu za 41 miliard korun

Auto.cz

Jaguar Land Rover by měl na Slovensku vyrábět až 150.000 aut ročně. Zaměstnání zde najde 2800 lidí.

Nov 24

Jaguar Land Rover investuje 450 milionů liber do motorárny

Auto.cz

Motorárna Jaguar Land Roveru zvaná EMC se stane nejvýznamnější podobnou továrnou ve Velké Británii. Díky investici v hodnotě 450 milionů liber bude totiž dvojnásobně velká.

Sep 16

Jaguar a Land Rover představují auta pro bondovku Spectre

Auto.cz

Agent 007 zůstává i nadále věrný Aston Martinu, na své si ale v chystané bondovce Spectre přijdou i příznivci dalších britských značek Jaguar a Land Rover.

Sep 10

Jaguar a Land Rover věří elektřině

Auto.cz

Angličani představují trojici vývojových demonstrátorů, jejichž prostřednictvím předvádí potenciál hybridních i čistě elektrických pohonných systémů.

Aug 18

Jaguar Land Rover bude pokračovat v ofenzivě

Auto.cz

Britské značky Jaguar a Land Rover v poslední době výrazně rozšířily a omladily portfolio a nehodlají v tempu polevit. Na cestě jsou další zajímavé projekty.

May 22

Jaguar prý postaví novou továrnu v Česku či Polsku

Auto.cz

Polsko a Česko jsou posledními dvěma státy, které zůstaly ve hře o sídlo nové továrny britské automobilky Jaguar Land Rover. Informoval o tom polský ekonomický web Puls Biznesu.

Feb 10

Jaguar Land Rover oficiálně pro novou bondovku Spectre

www.auto.cz

Vedle Aston Martinu si v novém filmu s Jamesem Bondem zahrají i vozy značek Jaguar a Land Rover, které právě oficiálně potvrdily jejich účast.

Feb 5

Jaguar Land Rover zvažuje výrobu v USA

www.auto.cz

Značky Jaguar a Land Rover chtějí v příštích letech zvýšit své prodeje. Kvůli tomu budou potřebovat větší výrobní kapacitu.

Jan 20

Jaguar Land Rover vyvíjí asistenční systém proti cyklistům

www.auto.cz

JLR představuje nový způsob ochrany (proti) cyklistů a motorkářů - systém Bike Sense upozorní různými způsoby na možnou kolizi s jednostopým dopravním prostředkem.