English

Yamaha YZF-R1M je nejostřejší silniční střela s trojicí ladiček ve znaku

Auto.cz

Vrchol v nabídce supersportovních silničních motocyklů značky Yamaha představuje i pro letošní sezónu špičkový model YZF-R1M.

More from Auto.cz

Feb 16

Yamaha zve majitele YZF-R1M na Racing Experience 2019

Auto.cz

Yamaha i v letošním roce pořádá pro majitele superbiků YZF-R1M akci Racing Experience, která jím umožní maximálně využít výkony a schopnosti jejich stroje na závodních okruzích.

Jan 16

Yamaha MT-10 SP: Nejostřejší z rodu Hyper Naked

Auto.cz

Yamaha MT-10 SP se svými nekompromisními výkony odhaluje temnou stranu Japonska.

Dec 21

Yamaha D'elight 125 zůstává i pro rok 2019 sympatickým klasikem

Auto.cz

Yamaha v rámci své rodiny strojů, které spojuje označení Urban Mobility, nabízí i elegantní městský skútr D'elight 125.

Dec 13

Yamaha YZF-R3 se díky GG Retrofitz může proměnit v nádherný café racer

Auto.cz

Yamaha YZF-R3 ve svém sériovém provedení představuje moderní lehký supersport, který však může díky sadě komponentů od GG Retrofitz vypadat jako café racer ze sedmdesátých let.

Nov 30

Yamaha YZF-R1 GYTR je extrémně exkluzivní limitovaná edice

Auto.cz

Yamaha oslavuje 20. výročí motocyklu YZF-R1 speciální edicí okruhové YZF-R1 GYTR ve vítězných barvách závodu Suzuka 8 Hours.

Nov 21

Nová a ostřejší Honda CBR650R nahrazuje CBR650F

Auto.cz

Honda CBR650R v nabídce své značky střídá model CBR650F. Novinka má představovat ideálního společníka do každodenního provozu a také pro občasné výlety na závodní okruhy.

Nov 14

Mercedes-Benz Econic jako obratný domíchávač betonu pro město

Auto.cz

Mercedes-Benz Econic charakterizuje kabina pravidelných tvarů, která je přizpůsobena pro snadné nastupování i vystupování posádky a obratnost i v omezených prostorech.

Nov 2

Yamaha ladí formu modelů Hyper Naked pro modelový rok 2019

Auto.cz

Yamaha si pro svou širokou paletu motocyklů, které spojuje styl a označení MT připravila atraktivní vylepšení, které se týká jejich vzhledu a nezapomíná přitom ani na jejich jezdce.

Oct 25

Yamaha YZF-R3 nastupuje s ostřejší vizáží a novým podvozkem

Auto.cz

Yamaha YZF-R3 ve své nejnovější podobě rozvíjí přednosti dosavadního provedení a přidává k nim design inspirovaný závodním speciálem YZR-M1 MotoGP spolu s řadou novinek v oblasti techniky a výbavy.

Oct 12

Yamaha uvádí pro modelový rok 2019 nový Tracer 700GT

Auto.cz

Yamaha rozšiřuje svou nabídku sportovně cestovních motocyklů o stroj, který přímo vychází z modelu Tracer 700 a ve srovnání s ním nabídne především vyšší cestovní komfort.

Oct 5

Yamaha představuje rychlejší a agresivnější YZF-R125

Auto.cz

Yamaha YZF-R125 ve své nejnovější generaci rozvíjí přednosti dosavadního provedení a přidává k nim moderní techniku ukrytou za designem inspirovaným špičkovým litrovým supersportem YZF-R1.

Aug 24

Yamaha YZF-R125: Začněte s malým objemem ve velkém stylu

Auto.cz

Yamaha zájemcům o supersportovní motocykly nabízí stroje, které mají velmi blízko k MotoGP a rovněž modely, které uspokojí začátečníky i zkušené jezdce se zálibou v lehkých a obratných motorkách. Právě pro ně je určen model YZF-R125.

Jun 28

Yamaha YZF-R3: Supersport pro začátečníky na každý den

Auto.cz

Yamaha zájemcům o supersportovní motocykly nabízí stroje, které mají velmi blízko k MotoGP a rovněž modely, které uspokojí začátečníky i zkušené jezdce se zálibou v lehkých a obratných motorkách. Právě mezi ty patří YZF-R3.

Apr 22

Yamaha YZF-R1M je nejostřejší silniční střela s trojicí ladiček ve znaku

Auto.cz

Vrchol v nabídce supersportovních silničních motocyklů značky Yamaha představuje i pro letošní sezónu špičkový model YZF-R1M.

Mar 14

BMW představí v letošním roce ostřejší M5 Competition

Auto.cz

Mnichovská automobilka pracuje na vývoji BMW M5 Competition. Premiéra se má uskutečnit ještě v letošním roce.

Mar 21

Renault Trucks C8x4 Tridem jako obratný domíchávač betonu

Auto.cz

Společnost BML, specializující se na přepravu betonové směsi v regionu Auvergne Rhône Alpes, zařadila do své flotily Renualt Trucks C8x4 Tridem, který je díky své konstrukci podvozku ideální pro provoz ve městech.

Oct 24

Yamaha SCR950: Nový scrambler nejen do města pro rok 2017 (+video)

Auto.cz

Yamaha rozšiřuje svou řadu Sport Heritage o model SCR950, který je inspirován street scramblery ze šedesátých let dvacátého století.

Oct 18

Yamaha YZF-R6: Ostrá šestka pro rok 2017 (+video)

Auto.cz

Yamaha YZF-R6 patří k nejoblíbenějším silničním šestistovkám na trhu a pro modelový rok 2017 se tento úspěšný model dočkal důkladného přepracování designu i techniky.

Apr 13

Video: Skútr je obratný a taky vratký

Auto.cz

Skútr je většinou vnímán jako levná a výrazně obratnější alternativa k automobilu pro pohyb ve městě. Kompilace nehod převážně z asijských ulic a silnic připomíná, že je to i dosti nestabilní stroj.

Nov 12

Ford zvažuje ještě ostřejší Focus RS

Auto.cz

Ford se opět nechce spokojit jen s jedním Focusem RS, přemýšlí o lehčí a výkonnější variantě, která zvládne stovku pod 4 sekundy.