English

Expartner Agáty Prachařové Mirek Dopita: Tajná svatba na Staromáku!

Blesk.cz

Setkání se synem Kryšpínem (7) nebyl jediný důvod, proč se Miroslav Dopita (36) vrátil do Česka. Bývalý přítel Agáty Prachařové (32) se na Staroměstské radnici oženil se svou dlouholetou přítelkyní Terezou!

More from Blesk.cz

Dec 31

Tajná svatba Agáty a Dopity: Sňatek z rozumu, nebo nevěsta musela?!

Blesk.cz / Celebrity

Náhlá svatba Agáty Hanychové (38) a Mirka Dopity (39) vyvolala spekulace, zda se nevěsta tzv. nemusela vdávat. Ve svatebních šatech se jí při nehlídaných záběrech krapet bříško kulatilo, ale to mohlo být způsobené střihem, nebo úhlem…

Dec 30

Novomanželé Agáta a Mirek Dopita: První FOTO po svatební noci!

Blesk.cz

Už je jasné, kde Agáta (38) a Mirek (39) strávili první noc jako manželé. Zůstali v hotýlku na Okoři, kde se konala svatební hostina a mejdan. Blesk je přistihl okolo 10. hodiny dopolední, když opouštěli podnik. Rozhodně na ně nebyla…

Dec 10

Agáta Prachařová ustoupila exmanželovi! Vánoce budou podle Prachaře

Blesk.cz / Celebrity

Tohle nečekala ani v nejhorším snu, ale stalo. Agáta Prachařová (35) se podřídila exmanželovi. Na Štědrý večer nebude dcera Mia (3) s ní, ale se svým tatínkem Jakubem Prachařem (37).

Jul 23

Nové tetování Agáty Prachařové: Odhalila počet svých milenců?!

Blesk.cz / Celebrity

Léčí si snad rozvádějící se Agáta Prachařová (35) svými tetováními raněnou duši? Poté, co se definitivě rozpadl její vztah s hercem Jakubem Prachařem (36), nechala si K. jako Kuba na svém prstu předělat na kosočtverec, nyní překvapila…

Feb 13

Trapas Agáty Prachařové: Premiéru si spletla se střelnicí!

Blesk.cz / Celebrity

Zatímco všichni pozvaní hosté byli elegantně oblečení, Agáta Prachařová (34) přišla na českou premiéru filmu Judy, za který Renée Zellwegerová (50) dostala Oscara, oblečená jako od kolotoče!

Nov 29

Bláznivá trojka u Prachařové: Otcové Jakub i Dopita jedou k Agátě domů!

Blesk.cz / Celebrity

Modelka Agáta Prachařová (34) to vzala do svých rukou! Chce, aby její dvě děti Kryšpín (8) a Mia (2) se svými tatínky prožily krásné vánoční svátky, a tak je oba pozvala k jednomu stolu do domu, který vybudovala společně s Prachařem (36).

Jun 29

Otec Agáty Prachařové se oženil: Na svatbu pozval svou bývalku Žilkovou!

Blesk.cz / Celebrity

Slunečný páteční den si vybral otec Agáty Prachařové (33) Jiří Hanych (59) pro svou svatbu. V pořadí již třetí. A na jeho veselce s půvabnou rusovláskou nechyběla ani Veronika Žilková (56).

Apr 22

Expartner Agáty Prachařové Mirek Dopita: Tajná svatba na Staromáku!

Blesk.cz

Setkání se synem Kryšpínem (7) nebyl jediný důvod, proč se Miroslav Dopita (36) vrátil do Česka. Bývalý přítel Agáty Prachařové (32) se na Staroměstské radnici oženil se svou dlouholetou přítelkyní Terezou!

Apr 21

Policií hledaný expartner Prachařové: Dopita si po pěti letech přišel pro syna

Blesk.cz

Zčistajasna se objevil bývalý snoubenec Agáty Prachařové (32) a otec jejího syna. Po pěti letech po útěku z Česka kvůli problémům se zákonem a dluhy se do republiky vrátil Miroslav Dopita (36) a začal se zajímat o potomka, kterého má s…

Feb 26

Rozjímání Agáty Prachařové: S dcerou a babičkou se nečekaně dojala

Blesk.cz / Celebrity

Modelka a moderátorka Agáta Prachařová (32) se stará o svoji dcerku Miu, kterou má s herecem Jakubem Prachařem a často jí dělá společnost babička. Kráska dojemně okomentovala vztah s dcerkou a babičkou a přidala dojemnou fotku.

Nov 10

Nečekané filozofování Agáty Prachařové: Její slova dojmou až k slzičkám!

Blesk.cz / Celebrity

Agáta Prachařová (32) se před časem stala dvojnásobnou maminkou. K synovi Kryšpínovi jí přibyla holčička Mia, kterou má s hercem Jakubem Prachařem (34). Nyní se mladá máma fanouškům svěřila, co to pro ni znamená být matkou dvou dětí.

Sep 15

Zapíjeli, dokud nepadli! Dcera Mia Agáty Prachařové rozhodně neuschne

Blesk.cz

Jakub Prachař (32) své první dítě, dceru Miu, nechal řádně zapít! Do Studia Rubín pozval nejenom svého otce Davida (58), ale i tátu své ženy Jiřího Hanycha (59) a spoustu svých kamarádů. Pilo se až do ranních hodin a někteří se už ani…

Sep 14

Utajovaný porod Agáty Prachařové: Proč najednou změnila nemocnici?!

Blesk.cz / Celebrity

Na datum 13. září už Jakub a Agáta Prachařovi nikdy v životě nezapomenou. Právě v ten den se jim narodila dcerka. I když to mezi nimi dříve skřípalo, narození potomka prožívali spolu. Herec byl totiž po celou dobu s manželkou v nemocnici a…

May 24

Syn Agáty Prachařové Kryšpín: Zahraje si ve filmu s nevlastním tátou!

Blesk.cz / Celebrity

Jde ve stopách své babičky Veroniky Žilkové (55) a nevlastního otce Jakuba Prachaře (33)? Syn Agáty Prachařové (31) Kryšpín (5) totiž dostal svoji první filmovou roli!

Mar 25

Manželské problémy Agáty a Jakuba Prachařových: Rvačka o dům!?

Blesk.cz / Celebrity

Pokud se Agáta (31) a Jakub (33) Prachařovi rozvedou, komu zůstane jejich zbrusu nová dvoupatrová vila? Budovali ji spolu, a nemovitost tedy náleží oběma! Pokud to tedy nemají právně ošetřeno jinak...

Jan 31

Kauza údajné nevěry Agáty Prachařové: Veronika Žilková bouchla do stolu!

Blesk.cz

Máma modelky Agáty Prachařové, kolem které se v prvním měsíci těhotenství strhla aféra ohledně údajné modelčiny nevěry, se rozhodla v kauze poprvé promluvit!

Jan 9

Celostátně hledaný expřítel Agáty Prachařové: Ozval se z Bali

Blesk.cz

Po expartnerovi Agáty Prachařové (30) bylo vyhlášeno celostátní pátrání, jak Blesk včera exkluzivně informoval. Mirek Dopita (34) o tom ví, z Bali do Česka se ovšem přijet ani tak nechystá!

Jan 8

Expřítel Agáty Prachařové Mirek Dopita: Kvůli neplacení alimentů skončil v celostátním pátrání

Doma nechal stotisícový dluh, dva syny a utekl! Teď se ale nad bývalým partnerem Agáty Prachařové (30) stahují mračna. Mirek Dopita (34) je v hledáčku policie, která po něm vyhlásila celostátní pátrání.

Jan 6

Agáta Prachařová přiznala závislost! Léčit ji měl manžel Jakub Prachař

Agáta Prachařová (30) se svou matkou Veronikou Žilkovou (54) vždy tvořila nerozlučnou dvojici. Ale s příchodem Jakuba Prachaře (32) se to změnilo. Modelka díky manželovi konečně přestřihla pomyslnou pupeční šňůru.

Oct 5

Soukromé fotky Agáty Prachařové: Tchyně u krbu, babičky na stavbě a kočárková jízda

Blesk.cz

Modelka a moderátorka Agáta Prachařová (30) se pochlubila fotografiemi ze svého soukromí. O víkendu umístila na sociální síť kousky ze svého života. Co modelka a rebelka v jednom těle dělala?