"Přečetla jsem si nekrolog pana doktora, před sedmi měsíci pomohl na svět mé dceři. Spáchal sebevraždu před pár dny. Je zvláštní, že lidem, kteří pomáhají celý život jiným, často nikdo pomoci nedokáže," napsala na Twitter jedna z maminek, které prošly ordinací Aleše B.

Na oblíbeného lékaře, který byl mimo jiné vášnivý cestovatel a působil ve Frýdku-Místku a Šenově, nyní na sociálních sítích vzpomíná celá řada pacientek. Aleš B. byl totiž skvělý a velmi vyhledávaný odborník. "Moc smutné, upřímnou soustrast jeho rodině, zachránil mi dvojčata, byl mladý," napsala jedna z jeho klientek. "Neznala jsem lepšího člověka a lékaře. Teď už ho nic trápit nebude...," dodala další.

Podle informací Blesk.cz spáchal lékař sebevraždu 10. května a pro svůj odchod ze světa si zvolil skok z okna. Záchranáři se ho na místě ještě snažili oživit, bohužel už mu však pomoci nedokázali.

Podle blízkých zemřelého je za tragédií vážná nemoc. "Patnáct roků bojoval s rakovinou. Dávali mu půl roku," vysvětlil jeden z uživatelů na Twitteru. Lékař tak pravděpodobně věděl, co ho čeká, a chtěl o svém životě rozhodnout sám. Jeho nejbližší se s ním rozloučili v pondělí 21. května.

Fotogalerie
1 fotografie