Před svatbou Harryho a Meghan se zdálo, že novopečené vévodkyni v její nové roli bude pomáhat hlavně její švagrová Kate (36). Ovšem královna Alžběta II. (92) se nakonec rozhodla jinak a Meghan půjčila jednu ze svých věrných a spolehlivých sil.

Osobní asistentka královského tajemníka Samantha Cohen (49) na půl roku přesídlí z Buckinghamského paláce do Kensingtonského paláce, kde bude připravovat někdejší herečku na její nový život a pokusí se z ní »vychovat» právoplatného člena královské rodiny.

„Bude to šest měsíců poslouchání. Získává rady od velké škály lidí. Bude muset pokračovat s pokorou. Ale nebude to nijak zvlášť tiché, naopak je to velmi rušný úřad. Ona ale pracovala každý den svého života, takže je zvyklá na náročný program,“ prozradil zdroj britského deníku The Times, co v dohledné době čeká vévodkyni ze Sussexu. Ta ostatně plánuje zbytek roku věnovat oficiálním cestám po Británii, během nichž se bude setkávat s různými charitami.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Pro Meghan nebude asi žádný med jen sedět a učit se, samotná Cohen možná ale také není nadšená, jaký úkol jí byl přidělen. Původně totiž chtěla službu v paláci zcela opustit po náhlé rezignaci jejího šéfa, královnina osobního tajemníka Christophera Geidta (56).

Ten loni v červenci po 15 letech skončil ve funkci. Údajně měl být ale k odchodu donucen, jelikož se nepohodl s princem Charlesem (69) a rovněž s jeho bratrem Andrewem (58) ho nepojily dobré vztahy.

Samantha chtěla odejít spolu s ním, ale královská rodina ji zřejmě přesvědčila, aby zůstala. Byla tak mimo jiné viděna na svatbě Harryho s Meghan Markle a teď jí navíc královna pověřila i nadmíru důležitým úkolem v podobě péče o Meghan.

VIDEO: Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru!

Video
Video se připravuje ...

Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru! Reuters

 

Fotogalerie
122 fotografií