Už ráno za herečkou přijel syn Josef Abrhám ml. (41) se svou manželkou Ludmilou a jejich třemi ratolestmi, roční dcerou Laurou Josefínou a čerstvými dvojčátky – chlapečky. Vzápětí jí přišla popřát kamarádka. Popelka políbila syna na rozloučenou, nasedla s kámoškou do auta a vydaly se do Dobříše, kde mimo jiné navštívily místní knihovnu.

V bačkorách

Blesk chtěl Šafránkové k jejím půlkulatinám také popřát. U jejího domu ale reportéři zazvonili zrovna v době, kdy byla na výletě. „To jste hodní, že na manželku myslíte. Hned jsem dole!“ řekl do domovního telefonu Josef Abrhám. Po chvíli přišel v bačkorách a hnědém županu. „Nezlobte se, že vám jdu otevřít takhle! Není mi ale dneska moc dobře...“ omlouval se.

Když jsme mu pro Libušku předali pugét lučních květin, usmál se. „Ta je ale opravdu krásná! Moc vám děkujeme,“ řekl herec. Po návratu z výletu oslavenkyni čekala zahradní párty. Naplánovaná byla na večer, kdy už tolik nepálí slunce. Popelka si svůj narozeninový den opravdu užila.

Nejkrásnější dárek

Nejkrásnější dárek k 65. narozeninám dal Libuši Šafránkové její syn, režisér Josef Abrhám ml. (41). Legendární Popelka dostala dvojčátka – dva kluky jako buky! S manželem Josefem Abrhámem (78) se tak stali už pětinásobnými prarodiči.

A v den jejích půlkulatin za ní syn přijel s manželkou a nemluvňaty. „Žádná nová role zatím na obzoru není, ale to vůbec nevadí. Naopak, je to dobře. Býti babičkou je daleko smysluplnější činnost!“ prohlásila herečka, která tak definitivně vyměnila role za vnoučata.

A protože její syn Pepík pracuje a snacha Ludmila se musí plně věnovat dvojčatům, Libuška má teď na starosti jejich roční dcerku Lauru Josefínu. „Báječně si ní rozumím, stejně jako s ostatními vnoučaty. Jsou jedno moje velké štěstí,“ raduje se Popelka.

Fotogalerie
33 fotografií