Česká VR hra Beat Saber míří na konzoli Playstation

Michal PtáčekMichal Ptáček

beat22
0Zobrazit komentáře

Přibližně před měsícem české herní studio Beat Games vydalo svůj očekávaný herní titul Beat Saber, ve kterém je úkolem hráče za pomoci virtuální reality a pohybových senzorů šermovat světelným mečem do boxů, které se objevují na základě originálního hudebního podkladu.

Hra od trojice Ján Ilavský, Vladimír Hrinčár a Jaroslav Beck vtrhla do online obchodů jako uragán a během pár dnů se zařadila mezi nejlépe hodnocené herní tituly na populární platformě Steam s průměrným hodnocením 10 z 10 ze zhruba 3,597 získaných uživatelských recenzí. Na to samozřejmě následně navázaly i samotné prodeje, které jen během prvního měsíce překonaly hranici 100 tisíc prodaných kopií.

JB_preview

Přečtěte si takéJaroslav Beck o české VR hře Beat Saber: Hra se zaplatila v prvních hodinách prodejeJaroslav Beck o české VR hře Beat Saber: Hra se zaplatila v prvních hodinách prodeje

Už brzy se ale s největší pravděpodobností tato hodnota ještě dost významně navýší. V souvislosti s právě probíhající největší herní konferencí na světě E3, totiž společnost Sony představila oficiální trailer na verzi hry pro Playstation VR (systém virtuální reality pro konzoli Sony Playstation), který celosvětově vlastní přes 2 miliony uživatelů.

Po Steamu a Oculus obchodu tak herní hit zamíří na třetí velkou platformu a dle prvních oficiálních informací tomu tak bude ještě v průběhu tohoto roku.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym