Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Michal Kavalčík (48) bude už každým dnem otcem. A i když už porodník bije na poplach, Kavalčíkova snoubenka Zuzana v 9. měsíci těhotenství vyráží na mejdany. "Taky se bojím. Je to ve fázi, že to může být kdykoli. Tak už o nic nejde. Od včerejška to může přijít každým dnem," řekla Super.cz na Kapitánské párty, která byla zároveň oslavou narozenin Michala Kavalčíka.

Zuzana se i před porodem cítí stále výborně. "Cítím se dobře, žádné problémy nemám. Nic mě nebolí, jen trošku v kříži," říká.

Tašku do porodnice zatím připravenou v autě nemá. "Máme nachystaný dva pokojíčky, dvoje plínky, dvojí výbavičku, ale tašku ne," směje se Zuzka, která má domov na Moravě i v Praze. Proto nakupují vše dvakrát.

Michal si pochvaluje, že poslední měsíce Zuzana hodně šetří rodinný rozpočet. Vůbec nemůže jíst. "My teď v posledních třech týdnech hodně ušetříme na stravě. Jí maximálně třetinu toho, co kdysi. Žaludek už to nedovolí," vysvětluje. "Žaludek už tam v podstatě tři měsíce nemám," dodala se smíchem Zuzana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám