Hlavní obsah

E3: Lákadla od Ubisoftu? Assassin’s Creed se změní k nepoznání

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na veletrhu E3, který se konal tento týden v americkém Los Angeles, nemohl chybět samozřejmě ani Ubisoft. Tento herní dům zaujal především novým dílem Assassin’s Creed: Odyssey, zajímavě vypadaly ale také hry Beyond Good & Evil 2 či Transference.

Assassin’s Creed: OdysseyVideo: Ubisoft

 
Článek

Nový díl ze série Assassin’s Creed nese název Odyssey. Hned na úvod se sluší zmínit, že proti předchozím verzím se nový díl velmi vzdálil od původního herního konceptu. Je to ale vlastně dobře, neboť po tolika pokračováních má alespoň novinka šanci vlít novou krev do letité série. Hráči tentokrát zavírají do doby peloponéské války.

Beyond Good & Evil 2 podle ukázky tak trochu připomíná Strážce galaxie, na všechny detaily – například i na datum vydání – jsou však tvůrci zatím skoupí.

Foto: archív tvůrců

Assassin’s Creed Odyssey

Beyond Good & Evil 2 Video: Ubisoft

Velké ovace v sále si vysloužila očekávaná on-line akce The Division 2, jejíž děj se odehrává v USA, konkrétně v postapokalyptickém Washingtonu DC. Filmový trailer vypadal více než působivě. Pochvalu si zaslouží také pirátský titul Skull & Bones, na kterém tvůrci evidentně hodně zapracovali. Graficky se totiž celý titul posunul mílovými kroky směrem kupředu.

Nechyběly ani hudební tituly, především tedy roztančený Just Dance 2019, ale například i přídavek Donkey Kong Adventure do hry Mario + Rabbids Kingdom Battle.

The Division 2 Video: Ubisoft

Skull & Bones Video: Ubisoft

Just Dance 2019 Video: Ubisoft

Mario + Rabbids Kingdom Battle Donkey Kong Adventure Video: Ubisoft

Velmi povedeně vypadala také arkáda Trials Rising s motorkářskou tematikou. V tomto titulu se bude kloubit ta nejhorší motorkářská nátura a zlomyslnost. Vesmírná hra Starlink: Battle for Atlas nabídne postavičky z populární série Star Fox i celou řadu modelů raket.

Vyzdvihnout si zaslouží také připravovaný titul Transference, který bude určen pro systémy virtuální reality. Hráči budou svou mysl přesouvat do dalších postav příběhu, aby využili jejich znalosti a zkušenosti, čímž posunou celý příběh směrem dopředu.

Trials RisingVideo: Ubisoft

Starlink: Battle for AtlasVideo: Ubisoft

TransferenceVideo: Ubisoft

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám