Na své sociální síti sdílela brunetka fotku, na níž stojí před červenožlutým dvouplošníkem a na sobě má parašutistickou výstroj. Skok z letadla s padákem na zádech si zřejmě Lilia dopřála ke svým 30. narozeninám.

„No a tak je mi 30... dnes v 3800m a -10 ° C jsem si znovu uvědomila, jak mám ve skutku nekonečný seznam toho, za co jsem vděčná," napsala na Instagramu žena, která sotva před dvěma týdny přivedla na svět dcerku Isabelu. Jistě je tak vděčná i za ni, ovšem že má i tak krátce po porodu chuť věnovat se sky divingu, je poměrně zvláštní a také obdivuhodné.

„Děkuji životu a všem Vám, co stojíte kolem mě a vnášíte do mého života tolik podpory, lásky a pestrosti," dodala druhá, neoficiální manželka miliardáře Janečka Khousnoutdinová. Dvojici loni spojil rituální obřad v Bhútánu, i když byli oba zadáni jinde. Zatímco ona byla vdaná a s manželem měla již staršího syna, Karel je zase ženatý s Tunisankou Mariem (34) a rovněž s ní má syna Karla. 

Není bez zajímavosti, že právě Mariem si matematik bral také ve vzduchu. Svatbu totiž měli v roce 2015 ve vrtulníku. „Byl to můj nápad. Chtěl jsem říci ano ve vzduchu, ve třetí dimenzi,“ svěřil se tehdy Janeček s tím, že chtěl původně z letadla vyskočit padákem, jenže mu v tom zabránilo nepříznivé počasí. Kromě toho miluje i další adrenalinové sporty a jízdu v rychlých autech.

Adrenalin je možná pro něj tak trochu i jeho milostný život. Zatímco od původní rodiny neodešel, nebránilo mu to založit ještě jednu. Stará se i o malou Bellu, a byl dokonce přítomen i u jejího narození. „Po dobu celého porodu jsme byli spolu," prozradila pro Blesk.cz Lilia, která si prý narození dcerky užívala.

„Kdybych si porod mohla vysnít, tak by to byl tento. V zásadě jsem nikdy moc nevěřila na teorie, že porod nemusí bolet, a dcera mě přesvědčila, že téměř skoro nemusí. Takže opravdu je možné, aby to bylo jemné, jednoduché a krásné," popisovala.   

VIDEO: Exkluzivně! Druhá Janečkova manželka Lilia o porodu ve vaně a péči miliardáře

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně! Druhá Janečkova manželka Lilia o porodu ve vaně a péči miliardáře Tereza Kühnelová

Fotogalerie
58 fotografií