„Na miminko už se strašně těším. Jediné, z čeho mám strach, že bych z něj mohl udělat brzy sirotka. Moje povinnost je o sebe víc dbát,“ řekl herec v březnu Blesku.

Přestože se o každou maličkost okolo nastávajícího rodičovství dělil s fanoušky na Instagramu, to nejdůležitější jim ještě říct nestihl. V pátek přišel na svět jeho syn Samuel. Přestože to původně zamýšlel, nakonec u samotného porodu nebyl. Nesměl. Lékaři totiž museli pomoct miminku na svět na operačním sále císařským řezem.

„Jako otec jsem nebyl moc dobrý. Mám tři děti, měl jsem je relativně brzo. Děti pro mě byly důležité, ale budoval jsem kariéru. Ta už mě teď moc nezajímá. Myslím, že na stará kolena budu otec par excellence,“ přiznal herec před časem.

„Nejdůležitější je, aby si lidi uvědomili, že jejich pobyt tady je relativně krátký. Dneska už to můžu říct, protože jsem daleko za tou polovinou. Je tak strašně limitní, že by si měli uvědomit, proč tady jsou a co jim přináší radost,“ řekl Etzler Blesku s tím, že on už to zjistil.

Narušené vztahy

Třikrát ženatý a třikrát rozvedený. Etzlerovi se rodinný život dlouho drolil pod rukama i kvůli jeho záletům. Dcery z prvního manželství Markéta a Magdaléna ho již dávno vzaly »na milost«, zato syn Kristián, jehož má s herečkou Zuzanou Bydžovskou (56), mu dodnes neodpustil, že odešel od jeho mámy. Drogová závislost jeho nevlastní dcery Šimony zase měla pohřbít manželství s jinou herečkou, Vilmou Cibulkovou (55). Tak kéž se aspoň Samuel těší z úplné rodiny!

Video: Miroslav Etzler o čtvrtém potomkovi

Video
Video se připravuje ...

Mirek Etzler bude počtvrté tátou: Jeho partnerka je v 5. měsíci těhotenství! TV Nova

Fotogalerie
25 fotografií