20. června 2018 • 08:08

Legenda Arsenalu Wilshere byl na pohovoru u nového kouče. A v klubu skončí...

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Jack Wilshere po vypršení smlouvy na konci června opustí Arsenal, kde působil od roku 2001. Z jeho rozhovoru s novým koučem Unaiem Emerym, který nahradil legendárního Arséna Wengera, prý vyplynulo, že by nedostával příliš možností na hřišti.



"Měl jsem pocit, že nemám moc na výběr. Je to z čistě fotbalových důvodů. Mým přáním bylo v klubu zůstat, proto jsem nedávno souhlasil s tím, že podepíšu novou smlouvu za méně peněz," uvedl Wilshere, který o novém kontraktu jednal s vedení Arsenalu několik měsíců.

"Jsem si jistý, že každý pochopí, že v téhle fázi života a kariéry potřebuji pravidelně hrát. Ze schůzky s panem Emerym jsem odešel s pocitem, že v Arsenalu by to pro mě bylo obtížné," prohlásil šestadvacetiletý hráč s 34 starty za anglickou reprezentaci, který chybí na mistrovství světa v Rusku.

Za "Kanonýry" odehrál někdejší velký talent, jehož kariéru ovlivnila řada zranění, 197 zápasů a dal 14 gólů. V uplynulé sezoně nastoupil do 39 soutěžních utkání. V letech 2014 a 2015 s Arsenalem vyhrál Anglický pohár. Klub opustil jen při dvou hostováních v Boltonu a Bournemouthu.

Nový trenér Arsenalu Unai Emery má za sebou první den na Emirates Stadium
Nový trenér Arsenalu Unai Emery má za sebou první den na Emirates Stadium

Unikátní VIDEO: Hvězdy, déšť a emoce. Taková byla Rosického rozlučka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud