„Jsme vděčni za toto krásné požehnání,“ uvedla Longoria spolu s manželem José Bastonem (50) pro magazín Hola! USA a oznámila tak světu, že se stala maminkou.

Její prvorozený syn se narodil v úterý 19. června v losangeleské nemocnici Cedars-Sinai Medical Center a vážil 3068 gramů. Dostal hned dvě jména - Santiago Enrique.

Herečku přitom jen pár dní před porodem postihla smutná událost, když jí po patnácti letech zemřel milovaný pejsek Jinxy. „Přišel den, kterého jsem se bála. Jinxy mi umřel v náručí u veterináře. Měl mrtvici a už se z ní nedostal," přiznala na Instagramu Eva, kterou proslavil seriál Zoufalé manželky. „Byl moje miminko ještě před tím, než přišlo to v mém bříšku," dodala v emotivním příspěvku.

Slzy smutku teď ale vystřídaly krůpěje radosti a dojetí, jelikož se představitelka Gabrielle ze Zoufalých manželek dočkala narození vymodleného potomka. Dlouho totiž neměla štěstí v lásce, má za sebou už dva rozvody.

Teprve třetí svatba v roce 2016 jí přinesla štěstí a loni v prosinci pak kráska oznámila, že je těhotná. Posledních pár týdnů těhotenství už její požehnaný stav ani nešel přehlédnout. Kvůli velkému bříšku už si skoro ani nebyla podobná.

VIDEO: Eva Longoria se přátelí s Victorií Beckham! Jak spolu krásky blbnou?

Video
Video se připravuje ...

Eva Longoria s Victoriou Beckham se baví na Snapchatu Instagram.com

 

Fotogalerie
68 fotografií