Ondřej Němec
20. června 2018 • 16:20

Super bitva Vémola vs. Kincl se blíží: Těším se, až si na něj sáhnu!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen několik dnů zbývá do obří události bojových sportů, 28. června pražskou O2 Arenu znovu rozduní MMA. Galavečer XFN 11 nabídne mnoho velmi kvalitních duelů. Tím nejočekávanějším je ale jednoznačně střet nejslavnějšího českého zápasníka Karlose Vémoly s nejlepším bojovníkem veltrové váhy Patrikem Kinclem. Oba už mají za sebou předzápasové setkání tváří v tvář, kde byla jejich nevraživost skoro hmatatelná.



Jak tohle dopadne? Otázka, která zajímá mnoho sportovních fanoušků. Vyhraje dlouhodobý král českého MMA Karlos Vémola, nebo jej na trůnu nahradí Patrik Kincl, nejlepší bijec veltrové váhy. Odpověď se všichni dozvědí již 28. června v O2 Areně.

Oba bojovníci se nedávno setkali tváří v tvář při veřejném tréninku před pražským Ikemem, kde zároveň probíhala charitativní akce „Bojujeme na dřeň“, a bylo znát, že to mezi oběma pořádně jiskří.

Vémola před soubojem s Kinclem: Odpočítávám vteřiny, v O2 aréně to bude easy
Video se připravuje ...

„Cítím se dobře a na zápas se těším. Příprava proběhla podle plánů a předpokladů. Teď to jen předvést v O2 Areně,“ řekl k blížící se bitvě Kincl.

„Počítám každou minutu. Teď už je všechna práce hotová, mám natrénováno a naspárováno,“ pochvaloval si Vémola. „Sáhnu si na něj v O2 Areně, až to bude pořádně tváří v tvář, tak budu mít větší radost. On už teďka ví, jak to dopadne,“ dodal rázně.

Veřejného tréninku se jakožto fanoušek XFN účastnil i známý novinář a vtipálek Pavel Novotný, ten sdělil českému Terminátorovi, že fandí Kinclovi. „A proto máte správné triko s nápisem ‚Polepši se‘,“ reagoval Vémola s úsměvem.

Vstupenky na XFN v O2 aréně ZDE >>> 

Karlos Vémola na veřejném tréninku
Karlos Vémola na veřejném tréninku

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud