Šťastnou novinu oznámila herečka a zpěvačka Karolína Neuvirthová Gudasová. Muzikálová hvězda v prosinci porodí druhého potomka! Držitelka ceny Thálie s manželem hokejistou Michalem Neuvirthem už vychovává dceru Emilku, která se narodila v září ve Filadelfii. „Mít druhé dítě takhle rychle jsme úplně v plánu neměli, spíš jsme uvažovali o odstupu dvou let, ale prostě se mimču za námi zachtělo o trošku dřív,“ řekla Karolína. „Nejradši bych si to nechala ještě chvíli pro sebe, ale v sobotu moderuju akci Nadace Voráčka v Mikulově a obávám se, že už je na mně těhotenství moc vidět,“ dodala zpěvačka. Zdali do rodiny přibude kluk, nebo holka, zpěvačka zatím neprozradila.

Těhotenství zpěvačky potvrdila i produkční divadla Hybernia, kde Karolína září v muzikálu Mefisto. „Naštěstí nám Karolína sdělila tuto novinku včas. Museli jsme jen počkat, až se tato její krásná životní etapa zveřejní v médiích. My jako Divadlo Hybernia jsme připravení na to, že nás po dobu těhotenství bude Karolínka navštěvovat v divadle na představení Mefisto zatím jen jako divák a kamarádka,“ uvedla Alena Koktová.

Karolína se za Michala provdala letos v květnu a to hned dvakrát! První svatba proběhla na úřadě v Neštěmicích v Ústní nad Labem a ta druhá na romantické pláži v Řecku na ostrově Kréta.

VIDEO: Na prvním rande jsme potkali Vorase a ten to roznesl v kabině, řekl o vztahu s Gudasovou Neuvirth.

Video
Video se připravuje ...

Na prvním rande jsme potkali Vorase a ten to roznesl v kabině, řekl o vztahu s Gudasovou Neuvirth. iSport TV

Fotogalerie
36 fotografií