Stalo se pravidlem, že kam Monika Štiková přijde, tak je živo. A nejinak tomu bylo na zahájení vernisáže fotografa Jakuba Ludvíka.

Sagvan Tofi nevěřil svým vlastním očím, když uviděl Moniku Štikovou. "Setkali jsme se poprvé a mě napadlo, že si s ní udělám selfie. A kde jinde než na záchodě. Takové zátiší mluví za vše," vysvětlil Blesk.cz producent muzikálu Čas růží a Děti ráje."Opravdu za tím nehledejte sex nebo drogy, možná jen rock'n'roll," dodal se smíchem Sagvan.

A jakmile byla fotka vytvořena, tak ji zveřejnil na svém Facebooku. "Yes! Konečně úlovek," okomentoval společnou fotku Tofi. "Gratuluji," napsal stroze muzikant Bořek Slezáček a další se připojovali.

To samozřejmě vyburcovalo samotnou Moniku. "Joooo a jsi borec....ve všem!" Sagi jí odpověděl: "Byl to zážitek!"

VIDEO: Sagvan Tofi našel zlatou žílu! Peníze mu proudí a nepřestanou

Video
Video se připravuje ...

Sagvan Tofi našel zlatou žílu! Peníze mu proudí a nepřestanou Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Video
Video se připravuje ...

Co vystřihli ze Štik? Quentin měl "nehodu", rozmazala se na podlaze FTV Prima

Fotogalerie
45 fotografií

Štikovi a Koktovi

Ornella Koktová Seriál Štiky Monika Štiková

Jde vlastně o jednu rodinu. Matka a dcery Štikovy se proslavily ve chvíli, kdy starší Ornella odloudila manžela moderátorky Gábiny Partyšové podnikatele Josefa Koktu. Ten si mladou modelku následně vzal, když se jim v roce 2013 narodil syn.

Dnes osudy obou větví rodiny sleduje reality show TV Prima Štiky. Ten od začátku diváky šokoval, ať šlo o orální sex se striptérkou, nebo rvačku mezi členy rodiny.

Sváry účastníků reality show se přitom přelily až do studia Blesku.

Více o osudech obou rodin najdete ZDE