Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Tereza Mašková exkluzivně v Extra Talk: Vítězka SuperStar promluvila o drsném rozchodu

+ Další 3 fotografie
Tereza Mašková (22) ovládla letošní SuperStar a stala se historicky pátou vítězkou československé pěvecké show. V rozhovoru s Kateřinou Kristelovou (38) prozradila, jak plánuje naložit se 2 miliony korun, jež jsou součástí výhry, i o pocitech ze samotné soutěže. Přišlo ale i na bolestivější téma, Mašková se totiž v průběhu show rozešla s přítelem a rány se zřejmě zatím nezahojily.

Tereza Mašková je novou československou SuperStar a vítězství si náramně užívá. Trvalo ale dlouho, než si vůbec uvědomila, co se stalo.

Rodačka z Třince to prozradila v úplně prvním díle Extra Talk s moderátorkou Kateřinou Kristelovou. "Začala jsem vnímat, co se stalo, asi až ve čtyři ráno, kdy ze mě spadly nervy. Vlastně do teď si to ještě moc neuvědomuju. Nejohromnější radost měla rodina, maminka pořád jen plakala štěstím, nikdo z nich to popravdě moc nečekal," svěřila Mašková.

Padla i otázka na milostný život talentované zpěvačky. Během SuperStar 2018 se totiž stačila rozejít s dlouholetým přítelem. "Byla jsem ve vztahu, ale rozchod neměl co dělat se soutěží. Vycházíme spolu dobře. Zatím je to v pořádku, vídáme se, jsme kamarádi," řekla v Extra Talk. Podle zákulisních drbů to ale není tak úplně zalité sluncem, zdá se však, že s tím Mašková zdárně bojuje.

Co dalšího prozradila o SuperStar? Jak naloží se 2 miliony a co má v následujících týdnech v plánu? Podívejte se na celý rozhovor ve videu na začátku článku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy