Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Zapomenutá SuperStar Šárka Vaňková: Toto je 5 jejích nejznámějších milenců

Všichni chlapi Šárky Vaňkové.
Zdroj: archiv
+ Dalších 19 fotografií
Šárka Vaňková (30) byla před dvanácti lety opravdovou hvězdou. Sice v první řadě SuperStar skončila na druhém místě, ale v té době tuto soutěž hltal snad každý. V šestnácti letech se jí patrně o takové kariéře ani nezdálo. Šárka působila jako nevinná a milá holčička, ale ve skutečnosti to byla pořádná rajda. Za svoji poměrně krátkou pěveckou kariéru zvládla okouzlit hned několik chlapů.

První řada SuperStar v roce 2004 byla enormně úspěšná. Před čtrnácti lety pěveckou reality show sledoval snad každý. Konečně se na televizních obrazovkách objevilo něco nového, co diváky dokázalo přitáhnout.

Úplně první finálové kolo sledovaly zhruba 3 miliony diváků, což je opravdu velký rozdíl oproti letošní SuperStar, kdy na tuhle skomírající soutěž koukalo necelých 650 tisíc diváků. Tehdy se do finálové trojice probojovala tichá a plachá Aneta Langerová, rozkošná dívenka Šárka Vaňková a lamač dívčích srdcí Sámer Issa (32).

Velkým šokem pro všechny fanynky bylo, když právě Sámer skončil na třetím místě. V té době se děvčata hromadně hroutila a propadala v nekončící pláč. Nyní nad vypadnutými finalisty lidé maximálně mávali rukou.

Šárce Vaňkové se nejspíše Sámera zželelo a rozhodla se potěšit ho svoji přítomností. Nakonec to dopadlo tak, že společně skončili na hotelu a Šárka byla Sámerova první holka. Vztah ale dál nepokračoval.

Proto údajně na nějakou chvíli přesedlala na dalšího kolegu Standu Dolínka Ten ale záhy zjistil, že se mu vlastně tak trochu líbí chlapečci a chudák Šárka nesplňovala všechny jeho požadavky. Mladičká dračice měla políčeno i na Juliana Záhorovského, ale toho zajímaly spíše šťavnaté fanynky než Šárka, která brala finalisty pěkně popořadě.

Šárka si nakonec ale uvědomila, že zas až takový potenciál v klučících ze SuperStar nebude a přesedlala na pořádná esa. Nejdříve se jí ujal muzikálový zpěvák Daniel Hůlka Dvojice ze začátku neuvěřitelně vrkala a dokonce se spekulovalo o miminku. Vztah bohužel nevydržel a Šárka našla útěchu u Filipa Renče

S ním odjela na pohádkovou dovolenou na Bali a zasnoubili se. Už to vypadalo na lásku jako trám, ale Šárka má holt smůlu. Později se Šárka stáhla úplně z veřejného života a opustila pěveckou branži. Nyní po ní není ani vidu ani slechu, ale údajně se má živit jako make-up artistka

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy