Dopravu v Praze komplikují uzavírky, řidiče místy čekají až hodinu dlouhé kolony

V Praze od pondělí přibylo několik nových uzavírek. Řidiči se až hodinu zdrží na pražské magistrále v úseku mezi Hlavním nádražím a Hlávkovým mostem. Řidiči se musí připravit na pomalou jízdu jedním pruhem. Rekonstrukce potrvá až do konce srpna. Další práce probíhají na mostě přes Povltavskou ulici a také v Černokostelecké ulici v Říčanech.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dopravu v Praze komplikuje ode dneška několik nových uzavírek. Téměř hodinové kolony čekají na řidiče, kteří se vydali přes pražskou magistrálu. Silničáři tady ráno začali s opravami v úseku mezi Hlavním nádražím a Hlávkovým mostem.

Přehrát

00:00 / 00:00

Dopravu v Praze komplikují uzavírky

„U Hlavního nádraží se jezdí v jednom pruhu směrem do Holešovic k Hlávkovu mostu. Řidiči mají stažená okénka, jedou krokem a občas někdo zatroubí. Policie hlásí kolony až od Michle. Na pár stech metrech se jezdí tady u nádraží v jednom pruhu i směrem do centra," hlásil reportér Radiožurnálu kolem oběda.

Uzavírky do konce léta

Silničáři vyměňují asfalt na vozovce a taky třeba dopravní značení. Téměř po celou dobu prací tam řidiči projedou, i když jen jedním pruhem. Rekonstrukce by měla být hotová do konce srpna.

Dneska začalo i několik dalších uzavírek - až do poloviny září budou dělníci pracovat taky na mostě přes Povltavskou ulici, a to v úseku mezi mostem Barikádníků a ulicí Na Truhlářce. Semafory zase řídí kyvadlový provoz v černokostelecké ulici v Říčanech. Hlavní tah z Kutné Hory na Prahu byl ale dopoledne průjezdný bez problémů.

⚠️ Z důvodu stavebních prací - frézování vozovky na Jiráskově mostě kolabuje tramvajová doprava v centru Prahy. Prosím, obrňte se trpělivostí, dispečink @Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost se snaží zpoždění minimalizovat, jak jen to jde.

13:40 – 09. 07. 2018

7 13

Radek Duchoň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme