Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ve 46 letech je těhotná! Sekretářka z Kanceláře Blaník čeká dítě se zlým bankéřem

Ve 46 letech je těhotná! Sekretářka z Kanceláře Blaník čeká dítě se zlým bankéřem
Zdroj: instagram/ profimedia
+ Další 3 fotografie
Halka Třešňáková s manželem Tomášem Jeřábkem se nedávno objevili na festivalu v Karlových Varech, kde herečka ukázala pořádné bříško. Sekretářka z Kaceláře Blaník totiž čeká ve svých 46 letech dalšího potomka!

Zakulacená herečka Halka Třešňáková se objevila po boku svého manžela a hereckého kolegy Tomáše Jeřábka na karlovarském festivalu minulý týden. Manžel, který je v herecké sféře také pečený vařený, je znám divákům především v roli úlisného bankéře z reklamy.

Pár spolu tvoří 14 let, v roce 2015 se po jedenáctileté známosti konečně vzali. I přesto, že herečce táhne téměř na 50, momentálně je v pozdním stádiu těhotenství a tento stav jí náramně svědčí.

Bříško pěkně roste a o tom, že se herečka hezky kulatí, se mohli přesvědčit i návštěvníci kolonády festivalu v Karlových Varech, kde byli manželé k vidění. V té době také propagovali svůj nový film, který bude uveden v říjnu tohoto roku.

Třešňáková se stala poprvé matkou ve svých 18 letech a posléze až 22 let poté. Nyní je potřetí těhotná! S mateřstvím tak má dlouholeté zkušenosti, takže s nastávajícím obdobím si hravě poradí. Těhotenství jí moc sluší.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy