Hlavní obsah
Článek

Už na podzim se na Nově opět objeví show Tvoje tvář má známý hlas. Diváci se můžou těšit na osm nových soutěžících. Kromě Jitky Schneiderové (51) a Vojty Drahokoupila (28) je bude bavit i muzikálová zpěvačka a herečka Eva Burešová (30) nebo herec Patrik Děrgel (35), o kterém šéf činohry Národního divadla Daniel Špinar prohlásil, že je to Hamlet s nejhezčím zadkem.

Eva se vedle divadla a natáčení seriálu Modrý kód věnuje také roli maminky a vychovává ročního syna Nathana. Rozhodování nad nabídkou tak pro ni bylo těžší. „Nebylo to snadné. Situaci jsem řešila s rodinou, která mi bude pomáhat. Nikdo z nich neřekl: Nechoď do toho. Po skončení natáčení počítám s tím, že si vezmu měsíc volna a někam spolu se synem pojedeme,“ svěřila herečka.

To Patrik prý nad nabídkou příliš dlouho neváhal. Show totiž sám často sledoval. „Přál jsem si to zažít, protože člověk nikdy neví, co bude následovat a ani si to nedokáže představit. Bavil jsem se s lidmi, kteří touto show prošli a říkali, že to je nezapomenutelný zážitek. Takže se opravdu těším a určitě to bude etapa života, na kterou budu vždy vzpomínat,“ řekl Děrgel známý ze seriálu V.I.P. vraždy, který je tatínkem ročního Vavřince.

Kdo bude v show Tvoje tvář má známý hlas nejlepší?
Jitka Schneiderová
10,1 %
Vojta Drahokoupil
8,8 %
Eva Burešová
63,7 %
Patrik Děrgel
17,4 %
Celkem hlasovalo 1252 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám