Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Trapasy vévodkyně Meghan: Flirt se žokejem, kabelka s ochranným štítkem a nohy křížem!

/
  • Vévodkyně Meghan a její trapasy
    15. července 2018 ● 05:00

    Britskou vévodkyní ze Sussexu se bývalá herečka Meghan Markle (36) stala teprve před necelými 2 měsíci a už si stihla způsobit několik trapasů. Někdy šlápla vedle v módě, jindy zase ve společenském chování. Co všechno manželka prince Harryho (33) provedla?

  • 1.

    Kabelka s ochranným štítkem

    Naposledy Meghan dorazila na oficiální návštěvu Irska v zelených šatech své oblíbené značky Givenchy a hlavně s kabelkou značky Strathberry. Jenže zrovna na kožené tašce, kterou teď právě fanoušci britské královské rodiny zřejmě skupují, brunetka zapomněla plastovou ochranu. Zespodu měla tak kabelka stále igelitová chránítka proti odření.

    Trapas vévodkyně Meghan v Irsku! Co bylo špatně na její kabelce?
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Khaki šaty na křtinách

    Zatímco všechny dámy z královské rodiny, včetně maminky vévodkyně Kate, se oblékly do světlých a krémových barev na slavnostních křtinách prince Louise, jediná vévodkyně Meghan tuto jemnost rozbila. Vzala si na sebe sice elegantní šaty, ale v barvě khaki.

    Vévodkyně Meghan Markle rozbila světlou garderóbu na křtinách prince Louise.
    Autor: Reuters, ČTK

  • 3.

    Nohy křížem

    Britskou královnu Alžbětu II. Meghan příliš nepotěšila ani na společenské události k příležitosti 100. výročí Královského letectva ve Westminsterském opatství. V černých šatech a obligátní pokrývce hlavy vypadala sice elegantně, ale sklidila kritiku, když si během obřadu dala nohu přes nohu. „Meghan, nedávej nohy křížem, královna to nevidí ráda,“ domnívali se mnozí a tvrdili, že je to jasné porušení královského protokolu. Ve skutečnosti ale žádný zákaz překřížených nohou neexistuje.

    Vévodkyně Meghan měla překřížené nohy.
    Autor: reprofoto Youtube

  • 4.

    Flirt s žokejem

    Novomanželé se společně objevili na tradičních dostizích v Ascotu a pogratulovali vítězům. Když ale předávali trofej žokejovi Frankiemu Dettorimu, stala se nečekaná věc. Muž nedokázal skrýt svou radost z její přítomnosti a v návalu euforie jí políbil ruku. To princ Harry nemohl nechat bez povšimnutí a žokeje jednoduše usměrnil zdviženým ukazováčkem.

    Žokej Frankie Dettori políbil ruku vévodkyni Meghan.
    Autor: reprofoto Youtube

  • 5.

    Prozradila detaily z manželství

    Při oficiální návštěvě Cheshiru, kdy doprovázela královnu Alžbětu II., si pustila pusu na špacír, když začala odpovídat přítomným fanynkám na otázky ze soukromí. Dívka se nebála zeptat, jak si užívá manželský život. „Je to úžasné, opravdu si to užívám. Harry je vůbec ten nejlepší manžel,“ řekla Meghan a úplně se při tom rozzářila. U členů královské rodiny nebývá časté, že by lidu vyprávěli o svém soukromí.

    Královna Alžběta s vévodkyní Meghan ze Sussexu v Cheshire
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Na balkoně vedle královny

    Královna si Meghan velmi oblíbila, i přesto všechny šokovalo, když se členové královské rodiny objevili na balkoně Buckinghamského paláce. Odtud sledovali slavnostní přehlídku 100. výročí královského letectva RAF. A ač je Meghan v rodině teprve chvíli, stála na balkoně vedle královny.

    „Uprostřed vždy stojí královna.  Vedle ní stojí její nejbližší, tedy princ Charles s chotí Camillou. Za nimi stál jeho bratr, druhorozený syn královny, princ Andrew. Po její levé ruce pak stojí jakožto další čekatel na trůn princ William s manželkou Catherine. Při detailním ohledání fotografie je patrné, že princ Harry s manželkou Meghan stojí až v druhé řadě za Williamem,“ uvedl na pravou míru otázku, proč vévodkyně ze Sussexu stála hned vedle královny, Jindřich Forejt.

     

    Královská rodina
    Autor: ČTK, EPA, Reuters

  • 7.

    Kopíruje styl Kate

    Stejně jako Meghan Markle i Kate Middleton vstoupila do královské rodiny jako obyčejná žena. Manželka prince Williama si ale britský národ získala svou ladností a jemností. A právě toho se nyní snaží docílit také manželka prince Harryho Meghan. Zdá se totiž, že kopíruje Katin vzhled a styl.

    Poté, co Meghan vstoupila do manželství s princem Harrym a snaží se osvojit si královské zvyky a tradice, změnila i svůj šatník a módní styl. Jenže veřejnost ji nařkla z toho, že se opičí po své švagrové, vévodkyni Kate.

    Meghan po boku vévodkyně Kate
    Autor: ČTK

    Fotogalerie
    90 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 32

sores: Meghan není zaměstnanec ale člen rodiny!!!!!!!!! Takže je vždy rozhodnutí na ní a ne protokolu!! Jen ať se nedá!!!

(16. 07. 2018 11:59)

kozinozka: Měl by se respektovat Protokol, pokud bude královna a monarchie existovat. Nebude to navěky. Není dobré,že se do rodiny dostaly "holky z ulice". je to"náppravaa" chyb královny s odmítnutím Camilly, a možná druhý extrém a chyba. Když něco budeme dělat "jinak" asi neznamená, že to bude zajisté správně. Možná, že kdyby se člověk narodil znovu a měl povědomí o svých omylechc minulém životě, a dělal vše zcela jinak,zda by nakonec nebylo zase špatně.Chyby se ale nemají opakovat a mělo by se brát poučení. Přicházejí podobné situace v různé podobě a člověk většinou bohužel reaguje stejně.

(15. 07. 2018 12:23)

sores: Jen ať si Meghan žije po svém a kašle na ledovou babku. Stejně se to změní až babka zhebne, na to dám krk!!! Je 21 století a současná generace má naprosto jiné myšlení než babka!!! A je to správně.

(15. 07. 2018 11:52)

joudajoudovy: kazdy neni prihlouply snob jako ty...utikej si pro fejky one spiny....

(15. 07. 2018 11:05)

joudajoudovy: jak se rika od pradavna....spina zustava spinou, i kdyby se oblekla do hedvabi a byla ovesena diamanty....

(15. 07. 2018 10:38)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy