Hlavní obsah
Článek

Jako světově uznávaná modelka obléká Irina Shayk (38) často šaty od nejlepších návrhářů a většinou v nich opravdu září. V těch od návrhářky Isabel Marant ale vypadala spíš poněkud vyhasle. Nejenže šaty zahalovaly celou její postavu, která je dokonalá a modelka se ji jindy nebojí ukázat, ale ani střih s řasením v ramenou krásné Rusce příliš nelichotil.

V šatech zestárla o celou dekádu a člověk jen žasne nad tím, kam se poděla ta svěží mořská panna, která se pyšní svou přirozenou krásou. Možná jednoduše toužila po změně a chtěla si jednou vyjít více oblečená. Ale nic se nemá přehánět.

Ruská modelka, která se nyní kromě modelingu věnuje především péči o dcerku Leu (1), kterou má s partnerem Bradleym Cooperem (49), v novém rozhovoru pro ES dokázala, že není žádná křehká květinka.

Když se totiž jako náctiletá vydala z Ruska do Paříže, aby prorazila v modelingu a mohla finančně podporovat rodinu, často neměla ani na chleba. Jedla prý mimo jiné pouze misku rýže týdně, protože víc si nemohla dovolit. O to víc si nejspíš váží svého současného života. Dnes si totiž žije úplně jinak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám