Patrasová za snímek a jeho neodstranění schytala drsnou kritiku od vlastních fanoušků. „Pokud bych se dozvěděla, že se něco takového stalo na akci, kterou jsem nazvala skvělou, okamžitě bych to smazala a buď projevila soustrast, nebo raději nepsala nic…,“ vyčítají Dádě na sociální síti fanoušci. „Já chápu, že jste hvězda pro děti, toto je jeden z největších festivalů pro rodiny, skvělá zakázka, ale aby zůstalo bez povšimnutí, že pořadatel ani nebyl s to ukončit akci, ale vesele pokračoval v zábavě dál atd… Myslím si, že není fér se k tomu nevyjádřit. I za cenu ztráty takovéto zakázky,“ zní mimo jiné na profilu Patrasové.

Herečka a zpěvačka se brání tím, že na akci vystupovala před nehodou, snímek s radostným titulkem zveřejnila také ještě před ní, a o tragédii, při níž pod vyhlídkový vláček spadl pětiletý chlapeček, se dozvěděla až na dálnici cestou domů. „Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde,“ brání se s tím, že nešťastného úmrtí jí je samozřejmě líto. 

Mámy se zastává i její dcera Anička Slováčková. „Příspěvek psala po odjezdu z akce, tudíž nemohla vědět, jaká tragická událost se tam stala. Než se začnete do někoho navážet, zkuste nejdřív přemýšlet. Bylo tam spoustu lidí, kteří neví, co se stalo, nebo to zjistili později. A napadat kvůli tomu člověka, co tam vystupoval a neměl o tom ani ponětí?“ píše Slováčková naštvaným fanouškům.

Faktem však zůstává, že dětmi milovaná herečka by udělala lépe, kdyby nevhodný status ve světle pozdější události minimálně upravila…

Fotogalerie
25 fotografií