BHS Private Equity Fond sdružuje finanční prostředky individuálních českých a slovenských investorů. Ty investuje převážně formou růstového kapitálu do českých a slovenských podniků. Investice do Boco Pardubice Machines je v pořadí již čtvrtou akvizicí tohoto fondu.

Boco Pardubice Machines je strojírenská společnost s úzkou specializací na technologie pro zpracování a tváření pryže a plastů. Díky svému technologickému zázemí, inovačnímu potenciálu a rozsahu nabízených služeb se řadí v oblasti plastikářského a gumárenského průmyslu k předním světovým firmám. Společnost disponuje více než 25letými zkušenostmi a know-how kombinujícím strojírenské, fyzikální a chemické obory.

Club PH+
Plzeňské restaurace mění majitele. Pod značkou Hospodska vzniká nová síť podniků

„Na Boco Pardubice Machines si ceníme obzvláště schopnosti vyvíjet nové technologie, vyrábět ve vysoké kvalitě a neustále inovovat. Díky tomu patří společnost po mnoho let ke špičce ve svém oboru,“ vysvětlil partner BHS Private Equity Fondu Bohumil Pavlica. Dodal, že cílem nového vlastníka je rozšířit portfolio výrobků a rozvíjet vývoz.

 „Vstupem zkušeného finančního investora získává Boco nový impuls a prostředky pro další intenzivní rozvoj. Věřím, že Boco čeká zajímavá a úspěšná etapa,” kvitoval prodej Jan Dotzauer, jeden ze zakladatelů a klíčový manažer pardubické firmy.

Transakce byla zprostředkována společností Arfin. Právní poradenství prodávajícím poskytla advokátní kancelář Havel & Partners, právní advokátní kancelář JŠK a daňové společnost ASB Group.

Minerální voda Kláštorná
S pitím roste chuť. Kofola kupuje slovenskou minerálku Kláštorná