Bývaly kamarádkami na život a na smrt, pak si ale skoro přestaly zvedat telefon. »Holčičí chemie« mezi nimi vyprchala kvůli expříteli modelky Bořku Slezáčkovi (51), kterému zpěvačka nemohla přijít na jméno. Jedna druhé se přestaly svěřovat.

Veřejné odsouzení

Pak se vztahy urovnaly a teď se jí i Simona veřejně zastala, když její kamarádka dostává od expartnera jednu ledovou sprchu za druhou. „Myslím, že některým lidem sice nechybí hodinky, ale chybí jim takt!“ prohlásila na adresu rappera a milovníka luxusu.

„Chápu i to, že se někdo může zamilovat, a přeju jim to. Ať jsou šťastní a mají padesát dětí. Není to o tom, že bych to někomu nepřála. Jenom si myslím, že slušně vychovanému chlapovi by neměl chybět takt. A ten mi tam chybí,“ odsoudila Rytmusovo zahlcování sociálních sítí zamilovanými fotkami s moderátorkou letošní SuperStar Jasminou Alagič (29).

Drsný vzkaz

„Ať je to jakkoliv, nemůže být tak hloupý, aby nevěděl, že to té ženě může ublížit. Jakékoli vyjadřování lásky pro nějakou jinou ženu je sice pochopitelné, ale ne tři minuty po tom, co jsem se rozešel se svou životní láskou,“ vzkázala modelka Rytmusovi. „Zdá se mi to prostě komické, ale vlastně asi nic jiného bych od něj nečekala. Ani mě to nepřekvapuje,“ poslala mu přes slovenský web Plus7dní drsný vzkaz.

VIDEO: Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií