Výchovu svých synů držela herečka pevně v rukou a dnes je za to šťastná. „Nikdy jsem nebyla typ matky, který by svým dětem nosil věci na stříbrném podnose. Na všechno si museli vydělat, a znají tak hodnotu peněz a není z nich dnes zlatá mládež. Na tom mi v životě vždy nejvíc záleželo,“ svěřila Nedělnímu Blesku Stašová. Ta má se svými kluky opravdu krásný vztah, který je spíše kamaradský než rodičovský.

Tento typ výchovy odkoukala u své maminky Jiřiny Bohdalové. „Když jsem byla v pubertě, tak to nebylo tak, že bychom neměly s mámou peníze, ale když jsem si k ní pro nějaké přišla, muselo to být z rozumného důvodu. Nikdy by mě nenechala rozhazovat za blbosti. Dneska jsem za to mamince vděčná,“ přiznala Stašová, která na svoji Jiřinku nedá dopustit.

Simonu v dětství vychovaly její babičky, protože Bohdalová musela vydělávat, aby zajistila rodinu. „Moje babička Stašová byla, jak říkal můj tatínek, žijící anděl. Dalo by se říct, že ji mám jako vzor. Stejně jako babičku Bohdalovou, která mě vychovala. Obě dvě jsou pro mě nepřebernou inspirací jako ženský,“ svěřila se v minulosti herečka. „Největší inspirací mi je ale stejně máma,“ vyznala se Simona.

Video: Jiřina Bohdalová se zranila: Drsný pád ze schodů! Musela do nemocnice!

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová se zranila: Drsný pád ze schodů! Musela do nemocnice! Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií