Jakub Dvořák
13. srpna 2018 • 14:15

Na co u videa čumí? štvalo Ljevakoviče po Spartě. Sám mohl být vyloučen

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prohrát doma první poločas se Spartou 0:4? To byla pro teplického kapitána Admira Ljevakoviče velká rána. Ještě víc ho trápil výkon sudího Karla Hrubeše. Podle bosenského tvrďáka daroval Letenským dvě branky. „Sparta vyhrála zaslouženě, druhý poločas se už jen dohrál, my jsme byli špatní, ale ani rozhodčí nepodali výkon, jaký měli,“ řekl naštvaný Ljevakovič v rozhovoru pro O2 TV Fotbal.



Sparta na Stínadlech vletěla do zápasu ve velkém stylu. Už ve druhé minutě se hosté radovali po brance Josefa Šurala. Podle domácího kapitána Admira Ljevakoviče však neoprávněně, jelikož gól padl po standardní situaci, před kterou měl Ljevakovič fulovat Kangu. Bosenský záložník však nesouhlasil.

„Všichni víme, jak jsme odehráli první poločas, ale já to v sobě neudržím a musím to říct.  Před prvním gólem to ode mě nebyl faul a místo toho jsme měli jít do brejku,“ štvalo teplického záložníka, že sudí Hrubeš odpískal jeho souboj s Guélorem Kangou, po kterém se gabonský záložník svalil k zemi.

Další moment, který Ljevakovič nemohl skousnout, byla situace před čtvrtou brankou Sparty, kterou obstaral Nicolae Stanciu z přímého kopu. Tomu předcházela ruka obránce Alexe Krále.

Teplice - Sparta: Hrál Král před Stanciovým gólovým přímákem rukou, nebo ne?
Video se připravuje ...

„Podle mě nehrál rukou. Nevím, na co mají video,“ zlobil se Ljevakovič. Z opakovaných záběrů není jasné, zda reprezentant do 21 let míč zasáhl rukou. Nicméně proti centru šel dost nešikovně.

A třetí věc, kterou nemohl 34letý fotbalista rozdýchat a po které byl za řeči potrestán žlutou kartou, byly dva pády Davida Vaněčka v pokutovém území Sparty, po kterých domácí žádali pokutový kop.

Teplice - Sparta: Severočeši žádali po střetu penaltu, sparťané neproměnili brejk
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Nejdříve se urostlý útočník ocitl na zemi ve 12. minutě po lehkém přistrčení Urošem Radakovičem. Podruhé se tak stalo ve 25. minutě, když Alexandru Chipciu při odebírání míče zasáhl i Vaněčkovu nohu. Penalta se ani v jednom případě po přezkoumání videorozhodčím nepískala.

„Byly tam dvě situace, ale já nevím, nesedím u videa. Nevím, na co tam čumí a co dělají. Nechci nikoho urazit, ale nemůžu to držet v sobě. Musel jsem na to reagovat,“ dodal Ljevakovič v emotivním rozhovoru.

Na druhou je důležité zmínit, že především díky benevolentnímu přístupu Hrubeše vůbec dohrál první poločas.

Ostrý skluz z 21. minuty proti Kangovi, při kterém se vůbec nedotkl míče a zasáhl sparťanského záložníka do kotníku, mu prošel bez karetního trestu. Přitom je zcela zřejmé, že minimálně žlutá či rovnou červená karta měla přijít. Napomenutí Ljevakovič dostal až opět minut později za protesty kvůli Vaněčkovu pádu.

Teplice - Sparta: Ljevakovič mohl být rád, že za faul na Kangu nedostal kartu
Video se připravuje ...

Ščasný po Teplicích: Jestli zůstanu trenérem Sparty? Nebudu se vyjadřovat
Video se připravuje ...

Šuralovi 4:0 v Teplicích nestačilo: Chtěl jsem vyhrát víc
Video se připravuje ...

Dozadu nehrajeme dobře, přiznal Šmejkal po výprasku od Sparty
Video se připravuje ...

Teplický kapitán Admir Ljevakovič vyvázl po tvrdém skluzu proti Guéloru Kangovi bez trestu
Teplický kapitán Admir Ljevakovič vyvázl po tvrdém skluzu proti Guéloru Kangovi bez trestu

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud