Hip Hop Kemp startuje již za týden! Láká na hvězdy české i světové rapové scény

Hip Hop Kemp startuje již za týden! Láká na hvězdy české i světové rapové scény 

Již sedmnáctý ročník festivalu Hip Hop Kemp odstartuje již za týden! Akce, která láká příznivce rapu z celého světa, se stala během své dlouholeté existence nejpopulárnějším hip hopovým festivalem ve střední a východní Evropě. I letos láká na interprety z Česka i ze zahraničí.

Hip Hop Kemp vypukne již ve čtvrtek 23. srpna a potrvá tři dny, během nichž se návštěvníci dočkají stovek hvězd vystupujících na šesti festivalových pódiích. A kdo tedy do Festivalparku v Hradci Králové letos dorazí? Headlinerem je GZA z ikonického Wu-Tang Clanu, americký raper Hopsin i Suicideboys, kteří nabídnou fanouškům svůj mix halucinace, horor coru, okultismu a dunících bas. Ďábelský tanec představí i Immortal Technique.  

Chybět nebude ani mladá raperka Young M. A. “Je odchována brooklynskými ulicemi a pro ostré slovo nejde daleko. Koluje jí v těle možná víc testosteronu než lecjakému chlápkovi,” tvrdí o ní organizátoři festivalu. Se svým chytlavým repertoárem dorazí i Chief Keef a Evidence, který představí fanouškům nové album Weather Or Not, na němž se vyrovnává s nepřízní osudu. 

A silné zastoupení bude mít na Hip Hop Kempu jako již tradičně i česká hip hopová scéna. “Nevynechali jediný ročník Kempu a letos tomu nebude jinak. Kontrafakt, stálice slovenské scény, která se těší také přízni zahraničního publika, přiveze svůj ‘piešťanský diktát’ i na letošní ročník,” představili organizátoři jednu z hvězd. Po svém loňském comebacku se na festival vrátí i formace Chaozz i legendární duo Trosky, které na festivalu dokonce ještě nikdy nevystupovalo. Chybět nebude ani PSH, Majk Spirit či Paulie Garand

Ani tento rok nepřijdou návštěvníci Hip Hop Kempu o bohatý doprovodný program, v rámci něhož se dočkají tanečních soubojů v breaking aréně, her jako skimboarding, slin n’slien, beerpong, Microsoft Game Zóny a mnoha dalšího. Zájemci si budou moci vyzkoušet základy DJingu, dorazí nejlepší jezdci BMX, na skateboardu či kolečkových bruslích. Vstupenky na festival jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Park 360 nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!