Poté, co se Jiřímu rozpadlo manželství s krásnou dýdžejkou Andreou(30) a on se musel odstěhovat z jejich společné domácnosti, jde to s ním z kopce. V pražských ulicích byl k vidění, jak ve zbědovaném stavu smutně bloumal. Nejenže nemá práci a žije na dluh, ale chmury marně utápí v alkoholu. Nedávno navíc přišel s radikální změnou. Oholil si hlavu!

Přišel tak o hnědé dlouhé vlasy, které pro něj byly vždy typické, podobně jako zastřený hlas, o který ho zase připravila rakovina. „Protože všechno zlé se mi stalo, když jsem měl vlasy. Chci minulost hodit za hlavu. Andreu, nemoc, vše,“ přiznal svou motivaci pro Expres.cz Pomeje, který už kdysi holou hlavu měl. Navíc v době, kdy tvořil pár s Ivetou Bartošovou (†48).

Teď navíc fotografové herce a dabéra s novým účesem potkali na benzinové pumpě, kam si zaskočil jako do lékárny. Odnášel si odtamtud totiž krabičku s prášky, které tlumí bolest. Poté zamířil do restaurace, kde si dopřál jídlo a limonádu. Udělal dobře, že nepil třeba pivo, jelikož alkohol a léky by kombinovat neměl. To se už vymstilo například Haně Krampolové (57), která před rokem musela ze stejného důvodu do psychiatrické léčebny.

Na co ale Pomeje vůbec analgetika potřebuje? Jelikož na zlomené srdce určitě nezabírají, zřejmě ho trápí ještě něco jiného. Snad chce utlumit jen migrénu. Ovšem také by se mohlo jednat o náznak mnohem vážnějších problémů, například návrat zákeřné rakoviny. 

Kromě léků ale Jiřího návštěva benzinky odhalila ještě jeden zajímavý detail. I když se podle svých slov chtěl od manželky Andrey odstřihnout, na ruce stále nosí snubní prsten. A to i poté, co brunetka přiznala, že chystá rozvod. „Rozhodla jsem se podat žádost o rozvod. Strašně dlouho jsem to zvažovala, ale prostě cítím, že se k Jirkovi už vrátit nechci," uvedla pro Blesk s tím, že už dokonce navštívila právníka.

VIDEO: Jiří Pomeje po rakovině hrtanu a rozchodu s manželkou: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

 

Fotogalerie
89 fotografií