Matrix Live - Film in Concert ruší srpnový termín. Uskuteční se až příští rok

Matrix Live - Film in Concert ruší srpnový termín. Uskuteční se až příští rok  

Již na počátku srpna se měl v pražském Kongresovém centru uskutečnit projekt MATRIX LIVE - Film in Concert, který měl oslavit 20. výročí od premiéry tohoto dnes již kultovního science fiction snímku. Fanoušci si však budou muset na tento zážitek ještě nějakou dobu počkat. Kvůli technickým komplikacím se totiž akce odkládá až na příští rok.

“Ze závažných technických důvodů, které vyvstaly v posledních dnech, jsme nuceni přesunout koncert MATRIX LIVE z 8. září 2018 na rok 2019,” uvedl za organizační tým Nikola Bojčev, “nový termín bychom měli vědět v následujících dnech. Jednáme o něm s koprodukční společností. Doufáme, že stovky fanoušků, kteří se chystaly na koncert, nám zachovají přízeň.”  

Odměnou pro ty, kteří vytrvají do náhradního termínu, bude lepší kvalita promítaného snímku. “Tento kultovní film bude uveden v ještě vyšší kvalitě, konkrétně ve 4K rozlišení, které je dárkem studia k 20. výročí filmu,” upřesňuje Bojčev. Pokud by nový termín těm, kteří si již zakoupili své vstupenky, nevyhovoval, mohou lístek vrátit. Jeho cena jim bude navrácena v plné výši. 

Filharmoniky města Prahy měl na koncertě doprovázet sám skladatel hudby Don Davis. Ani o něho ale zájemci nepřijdou, protože dorazí i příští rok. “Don Davis, který je autorem soundtracku k filmu Matrix, je připravený zapojit se do projektu i v novém termínu a setkat se s fanoušky v Praze,” dodává Bojčev.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!