Zatímco roční dcerku Iman rodila moderátorka doma, tentokráte to nebylo možné. Už jen kvůli tomu, že děti se narodily už v sedmém měsíci! „Kluci měli 1860 a 1640 gramů, takže na porodní týden byli velcí, což byla výhoda v tom předčasném narození,“ přiznala Lejla v rozhovoru pro iDnes.cz.

„Jediné, co neměli dovyvinuté, byly plíce. Ale to se zvládlo během týdne a já doufám, že budou puštění během následujícího týdne. Musí je odstavit od sondičky, kterou přijímají částečně ještě jídlo,“ vysvětlovala osud svých nejmladších potomků, chlapečků Tea a Bena, s nimiž tráví v nemocnici každou volnou chvilku.

Netradiční jména prý s partnerem Volkanem Kaynakem neměli vymyšlená dopředu, protože neznali pohlaví miminek. Jméno Teo prý ale vymyslel syn Abbasové David (6), kterého má s Michaelem Kocábem (64). „Ben vznikl z ‚whatsAppové‘ konverzace s mými kamarádkami těsně po porodu,“ prozradila.

Jelikož si ale sama už během těhotenství dva chlapečky moc přála, má teď velkou radost. Ke světlému chlapci s hnědými vlásky a tmavé holčičce jí nyní přibyla dvojčata. Ta si ale prý vzájemně moc podobná nejsou! „Teo je čistý Turek, taková černovlasá opička. Naneštěstí pro něj má ‚kaynakovský‘ nos, což je taková správná skoba. Ale já si myslím, že se to zlepší časem,“ popisovala Lejla.

„A Ben, světe, div se, má africké rysy. Nos a pusu. Ale vlásky má zrzavé. Obávám se, že naše rodina bude jako United Colors of Benetton. Zatím to nevypadá, že by jedno dítě bylo podobné tomu druhému, a to včetně dvojčat,“ smála se různorodosti vlastní rodiny, s níž teď bude mít plné ruce práce. Možnost dalšího přírůstku ale nevylučuje, protože poslední těhotenství nebylo plánované a přišlo nečekaně. „Proto už teď neříkám nic,“ dodala.

VIDEO: Exotická Lejla Abbasová čeká dvojčata: Jak zvládne čtyři malé děti?

Video
Video se připravuje ...

Exotická Lejla Abbasová čeká dvojčata: Jak zvládne čtyři malé děti? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
49 fotografií